Kampreferat Jif-Modum med videointervju av Bengt

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 13. Mar 2023

JIF-Modum 1-5
Raknet etter sterk førsteomgang

JIF-gutta ledet 1-0 mot divisjonskollega Modum til pause, men raknet etter hvilen og sluttresultatet ble ganske så stygt.

– Ja, det er et stygt resultat. Det er deng, rett og slett, sier trener Bengt Eriksen.

Vi kunne fått en drømmestart da Simen Olsen skar inn fra sin venstrekant og banket ballen i tverrligger etter kun et par minutters spill. I en førsteomgang der Modum hadde ballen mest, var det Jevnaker som kom til flest store sjanser og det var ikke ufortjent da Aleksander Bakken Tveter kjempet inn 1-0 drøyt fem minutter før pause.

Etter hvilen var det imidlertid gjestene fra Modum som kom beste i gang og satte inn et skikkelig trykk mot JIF-målet. De fikk raskt utligningen sin og etter at Jevnaker og Aleksander Bakken Tveter misbrukte en gedigen sjanse til å ta tilbake ledelsen, var det kraftig Modum-dominans siste snaue halvtimen. Målene rant og suste inn bak Cato Haugom i JIF-buret.
– Det er for dårlig og dette må vi snarest lære av. De siste målene vi slipper inn er resultat av sløvskap og slurv én mot én, sier Eriksen.

Men fram til kollapsen den siste halvtimen hadde JIF faktisk vist meget gode angrepstakter.
– Det er gledelig for det er dette vi øver mest på. Vi har bedre relasjoner enn tidligere og skaper flere sjanser. Men vi må helt klart skynde oss å luke bort feilene, sånn at vi kan være slagkraftige allerede til første serierunde, avslutter Bengt Eriksen.

Først seriekamp spilles torsdag 30.mars på kunstgresset på stadion. Motstander er Konnerud.

JIFs lag mot Modum: Ulrik Berg Rian; Daniel Miancho, Phiphat Blystad, Oddur Heidarsson, Kristian Takvam Hagen; Sander Hamborg, Bendik Svensbråten, Markus Øverby; Robel H. Sium, Aleksander Bakken Tveter, Simen Skøien Olsen.

Også Cato Haugom, Magnus Smeby Fjørtoft, Oliver Lafton og Mikkel Opdahl fikk spilletid.

Husk å følge JIF på Instagram og Twitter: @jevnakerfotball