JIF FOTBALL EXTRA

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 26. Okt 2020


35 spillere møtte opp til første Extra trening på stadion. Et tilbud til de som har ambisjoner om å utvikle seg som spillere. Det blir lagt vekt på basisferdigheter og teknisk trening.. Det er svært gledelig at så mange er med fra starten av. Mads Kleiv som sportslig ansvarlig i klubben har ansvar for opplegget sammen med Lars Lafton.  Dette betyr at opplegget er i de beste hender. Treningene vil nå i første omgang foregå hver fredag ettermiddag etter skoletid ut året. Men med denne interessen, vil tilbudet helt sikkert bli videreført også i 2021.

Det er mange som ønsker å bli bedre som fotballspillere. Flere har forbilder som Martin Ødegaard og Braut Haaland. Da vet de at det eneste som gjelder er å trene mye, veldig mye. JIF Fotball ønsker å legge til rette for at de som ønsker å bli extra gode får veiledning og input på veien. Men jobben må den enkelte gjøre selv. Da må egentrening til. Det holder ikke bare med fellestreninger. Vi håper  med god veiledning at flere motiveres til å jobbe hardt for å utvikle seg som fotballspillere. Kanskje vi kan få frem noen toppspillere på sikt? 



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS