Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS

Medlems og treningsavgift for 2021

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 9. Sep 2021

JIF Fotball  har sendt ut medlems og treningsavgiften for 2021. Innbetalingene kommer nå fortløpende inn.  Det er vi glade for da dette er svært viktig for å kunne tilby det høye aktivitetsnivået vi har i klubben idag og som vi ønsker å utvikle enda mer.

Vi har fått noen få tilbakemeldinger på at det kan være sendt ut feil fakt. ifm trening og medlemsavgiften til enkelte.

Dette beklager vi.  Noe av forklaringen er at det før 2020 sesongen ble et nytt medlemssystem i klubben og at ikke alle data ble overført til vårt nye system Idrettenonline. Det ble en god del manuelle opprettinger. I tillegg kom covid 19 slik at det ikke kunne gjennomføres foreldremøter hvor vi gjennomgår disse tingene.

Hvis du er usikker på om du har fått riktig fakt. gå inn på fotball.jif.no og medlems og treningsavgiften. Der står det hvilket beløp som skal betales. Det er en treningsavgift og en medlemsavgift.  Det er søskenmoderasjon på 50% på yngste barn. 

Trenings og medlemsavgiften er svært viktig for klubben og medfører at vi kan holde det høye aktivitetsnivået og tilbudet vi har til bygdas barn og ungdom. Det koster å drifte en klubb med ca. 350 aktive. Det går bl.a. til utstyr til lagene som drakter, baller, mål, kjegler.  Påmeldingsavgift til krets og NFF, lagsforsikringer , påmelding til cuper, drift av anlegget med klubbhus, strøm utg, vedlikehold. Vedlikehold og drift av kunstgress, traktor rep. osv. Innkjøp av 3v3er baner.  Dette er noe av de inntektene vi får, går til.

Hvis det er noen som har utfordringer med å betale, er det bare å ta kontakt så lager vi en løsning for det. Vi ønsker ikke at noen skal slutte med fotball pga økonomi en periode. Ta derfor kontakt så løser vi det.

En forutsetning for å få dette riktig er også at lagleder/oppmann gjennomgår alle som er aktive på sitt lag og melder inn nye spillere/sletter de som har gitt seg. Info om dette ble sendt ut i vår, men dessverre har vi ikke fått tilbakemelding fra noen.

Dersom du har spørsmål tilknyttet fakt. er det bare å ta kontakt med medlemsansvarlig Mari Nyborg. Mail. medlem@jif.no.