Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS

TAKK TIL DUGNADSGJENGEN I GÅR

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 26. Apr 2024

Einar Torp Anleggsansvarlig JIF Fotball

Takk til dere som møtte opp til dugnad på stadion i går. I alt var vi 12 stk. Dugnadsinnsatsen deres er uvurderlig for klubben vår, og vi setter stor pris på engasjementet deres! Takk igjen for at dere stilte opp for å gjøre Jevnaker stadion enda bedre. Vi fikk samlet opp gummigranulat som skal ut på banen igjen. Flere sekker med søppel ble plukket opp og stadion ser litt bedre ut etter denne dugnaden.




HEI ALLE JENTER OG GUTTER FØDT 2018

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 25. Apr 2024

JIF Fotball inviterer alle barn som er eller fyller 6 år i 2018 velkommen til Lek og moro med fotball torsdag 2. mai kl. 1700. Etter treningen KL. 1815 -1930 blir det foreldremøte på klubbhuset hvor vi vil informere om sesongen og svare på eventuelle spørsmål. Møt opp og bli med på moroa! 

VELKOMMEN!




HUSK VÅRDUGNAD PÅ STADION TORSDAG 25. APRIL KL. 1730

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 23. Apr 2024

Vi ønsker å gjøre det så trivelig som mulig på stadion så vi oppfordrer alle medlemmer, foreldre og frivillige til å møte opp og bidra med dugnadsinnsats torsdag 25. april kl. 17.30!  Vi håper du har anledning til å sette av et par timer til å hjelpe til med diverse oppgaver som vil gjøre anlegget enda bedre for alle som bruker det. Sammen kan vi få mye gjort og skape et flott miljø på stadion! Det er fint om du kan ta med deg rake eller god drill hvis du har.  Oppgaver som skal gjøres er å plukke søppel, rake plen, samle gummigranulat, ta ned skilter etc. Nærmere info om gjøremål blir gitt ved ankomst. 

VELKOMMEN!





Ukens kamper

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 21. Apr 2024




våren er kommet og sesongen er i gang. Vår velfylte kiosk er også åpen⚽️👏🧇☕️




HEI 4 OG 5 ÅRINGER - HAR DU LYST TIL Å VÆRE MED PÅ NOE GØY?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 19. Apr 2024

JIF FOTBALL starter opp igjen LEK MED BALL. Dette er et tilbud til alle som er/eller fyller 4 eller 5 år i 2024. BÅDE JENTER OG GUTTER! Hovedfokus er LEK OG AKTIVITET. Oppmøte er mandag 13. mai kl. 1700 på Jevnaker stadion, Ballslette. Det blir 1 gang pr. uke frem til sommerferien og så starter vi opp igjen etter skoleferien. Ta med deg vennene dine og kom. Dette er ikke skummelt og mamma eller pappa kan bare være med. Her skal vi bare ha det gøy. Det er fint om mamma eller pappa melder deg på til: admin@jif.no.

Da sees vi !

VELKOMMEN!