Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS

FLINKE INSTRUKTØRER PÅ FOTBALLSKOLEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 26. Jun 2024

Våre instruktører fra venstre foran: Aleksandra Grindstad Dahl, Linnea Klevengen, Daniel Miancho, Marcus Hansen. Bak fra venstre: Madelen Sundstad, Aske Oure, Sindre Dahlen, Oscar Lafton, Adrian Sallaup, Vetle Finvåg, Noah Vollan. Simen Lafton er ikke med på bildet.


Fotballskolen er i gang og vi er så heldige å ha med oss flinke instruktører som gir barna en flott fotballopplevelse. Vi satser på ungdommen for at de skal lære mer om  hvordan lede en gruppe. Dette er ungdommer som selv spiller fotball og flere av de går på Idrettsfag på videregående. De sier de lærer veldig mye ved å være instruktører på fotballskolen. Men best av alt, er at vi synes det er kjempegøy sier de.  Chris Dutton er hovedinstruktør og har ansvaret for opplegget. Idag venter badeparken med jentegruppa og fortsetter imorgen og fredag med gutta. Fotballskolen avsluttes fredag.

TINE FOTBALLSKOLE/AKTIV SOMMER IGANG MED 90 BARN PÅ STADION

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 24. Jun 2024

Ansvarlig for Tine Fotballskole/Aktiv sommer, Chris Dutton, ønsker alle deltakere på årets fotballskole velkommen. Gruppene deles opp etter alder. 90 barn er påmeldt til årets skole og gleder seg til å lære mer om fotball og ha det gøy sammen på Jevnaker stadion. Det blir en uke fylt med trening, lek og nye venner! Det blir også  arrangert turneringer og konkurranser hvor barna kan vise frem sine ferdigheter og ha det gøy på banen. Fair Play blir også gjennomgått slik at alle vet hva dette går ut på. Badeparken blir også besøkt. Dette blir en minneverdig uke for alle deltakerne, fylt med fotballglede og mestring!RANDSFJORD RØRSERVICE AS FORTSETTER SAMARBEIDET MED JIF FOTBALL

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 17. Jun 2024

Jevnaker fotball er utrolig glade for at Randsfjord Rørservice as  fortsetter samarbeidet med Jevnaker fotball også videre for årene 2024-26.  Randsfjord Rørservice as har vært en solid støttespiller  for Jif fotballen i mange år allerede og ønsker å støtte opp under det viktige arbeidet fotballen gjør for barn og unge i Jevnaker.


JIF JENTER 11 PÅ SOMMERLAND CUP I BØ

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 10. Jun 2024

Jenter 11 (2013) tok i helga tur ned til Telemark for deltakelse i Bø sommerland cup. 

Innholdsrik helg fylt med meget gode fotball prestasjoner og utrolig engasjement. 


Rent sportslig fikk jentene vist seg frem på en super måte. Her manglet det ikke på innsats og vilje. 

I første kamp ble det seier 1-6 sier over Holmlia. Andre kamp endte 3-3 mot Bamble. Og avsluttet med en kruttsterk seier 4-2 over Skjoldar. 

Så to seier og en uavgjort var utrolig godt jobbet 🙂 


Utenfor banen ventet badeland og sosialt samvær, selv om værgudene ikke var helt på lag, så ble det likevel enn knall helg med mye moro og gode minner. 

Både for spillere, trenere og foreldre/foresatte. 


Takk for turen 🙂1 Kommentar