Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS

Foreldremøter i JIF

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 21. Okt 2021

Hei.

Foreldremøter er en viktig kanal for informasjon. p.g.a. Korona har vi dessverre ikke hatt dette på nærmere 2 år. Det har vi merket på flere områder. I JIF klubbhåndbok står det at det skal gjennomføres 2 ganger pr. år. En på våren og en etter sesongslutt. Nå har vi muligheten igjen og vi ønsker nå at ALLE lagene gjennomfører FORELDREMØTER. Hensikten er å få ut informasjon om klubben. Hva det jobbes med. Svare på spørsmål og oppklare misforståelser etc.  Evaluering av sesongen  og planer for neste sesong for laget.

Vi er usikre på om lagslistene med lagleder/trener/dugnadsansvarlig  er ajour på noen av lagene. Vi sender derfor ut denne infoen til alle lagledere/trenere/dugnadsansvarlige på lagene.. Dere som tilhører laget må derfor være så snille å sørge for at denne mailen går til rett person på laget og snakker sammen. Lagleder må ta ansvar for å informere videre ut til foreldrene på laget når foreldremøte skal være. Vi regner med at alle lagene har egne grupper på facebook eller spond.

Vi tenker oss å gjennomføre foreldremøter for ALLE lagene i løpet av ukene 44, 45 og 46. Booking av møter er da dagene mandag t.o.m. torsdag og kl. slettene er 1730 og 1930.

Vi gjør det på følgende måte: Lagleder på laget setter opp ønsket tidspunkt for møte og sender dette til admin@jif.no innen 28. oktober. JIF stiller med en rep. fra styret og en MAL for gjennomføring av møtet er utarbeidet og skal følges. Det blir servert kaffe og litt å bite i. NB! SVÆRT VIKTIG AT ALLE LAGENE FÅR GJENNOMFØRT DISSE "SAMLINGENE". 

TAKK FOR HJELPEN.