Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS

Jørgen klemmer til i speakerbua på torsdag

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 29. Mar 2023

Premier League-kommentator Jørgen Klem stepper inn som speaker når JIF sesongåpner hjemme mot Konnerud på kunstgresset torsdag klokka 19.

– Jeg elsker engasjementet på Jevnaker, at folk prøver å skape oppmerksomhet og ramme rundt kampene selv om 4.divisjon vel strengt tatt må kalles breddeidrett, smiler Klem, som til daglig er sportskommentator i Viaplay. Denne vinteren har han vært å høre på flere hopprenn fra verdenscupen samt kanalens Premier League-kamper. I disse dager forbereder han seg også på kommende hockey-VM.

Hans Petter Schevik gjør til vanlig en strålende innsats som speaker på JIF-kampene, men må melde avbud til serieåpningen. Da henter Jevnaker Fotball en vikar fra øverste hylle. 

Klem er bosatt i Nittedal der han blant annet har vært med på å bygge opp innebandyklubben Nittedal Wolves og det er liten tvil om at han brenner for idrett og lokalt engasjement.

HAR ET DÅRLIG JIF-MINNE
– Jeg har jobbet med Bengt Eriksen og Asbjørn Myhre tidligere og kjenner også godt Ole Henrik Pedersen fra tida jeg var daglig leder i Nittedal IL, forteller Klem, som imidlertid er født og oppvokst i Oslo - som Lyn-supporter.

– Ikke spør meg om cupkampen i 1993. Det er definitivt mitt verste Jevnaker-minne. Jeg satser på det blir mer trivelig på stadion nå på torsdag, avslutter en leende Jørgen Klem.

Ps. I 1993 slo 2.divisjonslaget JIF ut topplaget Lyn i cupen. Arne Ivar Olerud og Ørjan Bondehagen scoret målene for Jevnaker.
Velkommen til kick-off med A-laget!

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 15. Mar 2023

Jevnaker Fotball ønsker alle velkommen til sosialt samvær på klubbhuset torsdag 23.mars klokka 19. Det blir møte med Bengt og spillerne og ikke minst mulig å sikre seg sesongkort-skjerfet for 2023.

JIFs A-lag sesongåpner 30.mars hjemme mot Konnerud. Nøyaktig én uke tidligere håper vi flest mulig med et hjerte for JIF-fotballen finner veien til klubbhuset på stadion og et aldri så lite kick-off før 2023-sesongen. Det blir enkel servering og sosialt samvær samtidig som supporterne får bli bedre kjent med spillerne som utgjør A-stallen kommende sesong. Laget trener for øvrig på kunstgresset i forkant av møtet, så det er også mulig å følge en av de siste treningsøktene før seriepremieren.

Vel møtt!
Nå er sesongkort-skjerfet her!

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 14. Mar 2023

Nå kan du skaffe deg et lekkert og varmende JIF-skjerf og samtidig inngang på alle A-lagets kamper i 2023 for kun 399 kroner.

Jevnaker fotball lanserer nå sitt eget sesongkort-skjerf. Ja, du leste riktig. Med det nyproduserte supporterskjerfet rundt halsen kommer du gratis inn på alle hjemmekampene denne sesongen.

– Dette skaffer selvsagt klubben noen ekstra inntekter, men enda viktigere er det at JIF-skjerfene skaper identitet og tilhørighet. Og forhåpentligvis kommer det flere tilskuere på sesongens hjemmekamper, sier Ole Henrik Pedersen i klubbens markedsutvalg. Den tidligere JIF-spilleren er sentral i arbeidet med å finne på nye konsepter som skaper blest, interesse og kanskje noen kroner i klubbkassa.

Nylig lanserte klubben sin egen nettbutikk på https://dinide.no/produktkategori/jevnaker-if/. De nye skjerfene kan kjøpes direkte fra nettbutikken eller på klubbkontoret på stadion.  

Åpningstider klubbkontor for henting, alternativt send inn bestilling til admin@jif.no eller tlf. 41620229 for å avtale utlevering.

  • Dagtid uke 12 og 13 mandag, tirsdag, onsdag kl. 1000-1200
  • Kveldstid: onsdag 22.3 kl. 1700-2100 eller mandag 27.3 kl. 1700-2100.

Skjerfene vil også være tilgjengelig i kiosken under hjemmekamper.

– 399 kroner er kanskje litt dyrt for et supporterskjerf, men det er innmari billig for et supporterskjerf som samtidig funker som billett til 13 hjemmekamper med A-laget, gliser Pedersen.

Bengt og Oddur om skjerfene

https://youtube.com/shorts/PcFpK178Gsg?feature=share


Kampreferat Jif-Modum med videointervju av Bengt

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 13. Mar 2023

JIF-Modum 1-5
Raknet etter sterk førsteomgang


JIF-gutta ledet 1-0 mot divisjonskollega Modum til pause, men raknet etter hvilen og sluttresultatet ble ganske så stygt.

– Ja, det er et stygt resultat. Det er deng, rett og slett, sier trener Bengt Eriksen.

Vi kunne fått en drømmestart da Simen Olsen skar inn fra sin venstrekant og banket ballen i tverrligger etter kun et par minutters spill. I en førsteomgang der Modum hadde ballen mest, var det Jevnaker som kom til flest store sjanser og det var ikke ufortjent da Aleksander Bakken Tveter kjempet inn 1-0 drøyt fem minutter før pause.

Etter hvilen var det imidlertid gjestene fra Modum som kom beste i gang og satte inn et skikkelig trykk mot JIF-målet. De fikk raskt utligningen sin og etter at Jevnaker og Aleksander Bakken Tveter misbrukte en gedigen sjanse til å ta tilbake ledelsen, var det kraftig Modum-dominans siste snaue halvtimen. Målene rant og suste inn bak Cato Haugom i JIF-buret.
– Det er for dårlig og dette må vi snarest lære av. De siste målene vi slipper inn er resultat av sløvskap og slurv én mot én, sier Eriksen.

Men fram til kollapsen den siste halvtimen hadde JIF faktisk vist meget gode angrepstakter.
– Det er gledelig for det er dette vi øver mest på. Vi har bedre relasjoner enn tidligere og skaper flere sjanser. Men vi må helt klart skynde oss å luke bort feilene, sånn at vi kan være slagkraftige allerede til første serierunde, avslutter Bengt Eriksen.

Først seriekamp spilles torsdag 30.mars på kunstgresset på stadion. Motstander er Konnerud.

JIFs lag mot Modum: Ulrik Berg Rian; Daniel Miancho, Phiphat Blystad, Oddur Heidarsson, Kristian Takvam Hagen; Sander Hamborg, Bendik Svensbråten, Markus Øverby; Robel H. Sium, Aleksander Bakken Tveter, Simen Skøien Olsen. 

Også Cato Haugom, Magnus Smeby Fjørtoft, Oliver Lafton og Mikkel Opdahl fikk spilletid.

Husk å følge JIF på Instagram og Twitter: @jevnakerfotball


Intervju med Bengt:

https://youtu.be/ajQqoDUumLM

Avslutter kontrakten med Narongdet Solbakken

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 2. Feb 2023

Avslutter kontrakten:

Jevnaker IF Fotball og Narongdet Solbakken har i dag blitt enige om å avslutte spillerens avtale med klubben. Solbakken skrev en toårskontrakt med JIF i desember og kom da senest fra spill i Hønefoss BK.

– Vi må være ærlige på at klubb og spiller nok har hatt litt ulike forventinger til hvordan dette samarbeidet skulle være. Sånn situasjonen utviklet seg, var det best for begge parter å avslutte avtalen nå, i god tid før seriestart.

Vi ønsker Narri alt godt videre, sier sportslig leder Bjørn Opdal.