Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS

Eivind Arnesen Grina (21) er klar for 2022-sesongen

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 22. Des 2021

Eivind Arnesen Grina er definisjonen på en egenutviklet spiller og har ikke vært å se på banen i noe annet enn den røde JIF-drakta fra ung alder. Jevnaker-gutten har vist god utvikling de siste årene og er klar for enda en sesong for JIF. 

Klubben gratulerer og ønsker Eivind lykke til med 2022-sesongen. 

BAMBUSA SALG GJENNOMFØRT

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 21. Des 2021

En stor TAKK  til alle dere som har tatt ansvar som dugnadsansvarlige for hvert enkelt lag. Som har sørget for å få det ut til alle spillere i klubben. Dere har gjort en stor jobb og dere skal vite at klubben setter stor pris på den jobben dere har gjort. En stor takk også til foreldre og spillere som har solgt til slekt og venner, på jobb og via sosiale medier. Takket være deres innsats har klubben fått inn ca. kr. 100.000,- på denne Dugnaden. Takk skal dere ha. (PS! Vi mangler oppgjør fra 3 stk. Dette må gjøres snarest mulig). 
GOD JUL OG GODT NYTT ÅR

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 20. Des 2021


En stor takk til alle som har stilt opp for JIF fotballen i løpet av 2021.  Året som snart har passert har også vært preget av  nedstengning og  tiltak ifm med Covid 19. Men det til tross, vi har fått gjennomført stor aktivitet i 2021 og klart å tilpasse oss smittesituasjonen. Vi har startet JIF IFO høsten 2021.  ET prosjekt vi håper å utvide betydelig i 2022. JIF E-sport startet vi i okt. mnd. Et tiltak vi håper kan aktivisere og beholde flere i miljøet på stadion. Takk til deg som trener, lagleder, dugnadsansvarlig eller andre oppgaver i og rundt laget. Takk til alle i styret og Utvalgene. Takk til JIF BUDBILER med deres bidrag. Uten alle dere som bidrar til klubbens beste og sørger for å legge til rette for barn og ungdom i bygda  hadde aktiviteten stoppet opp. JIF håper dere er med i 2022 også.  Vi retter også en stor takk til våre samarbeidspartnere og ikke minst til Sparebankstiftelsen Jevnaker Lunner Nittedal som gjør at vi kan få gjennomført nødvendig vedlikehold og oppdatering av vårt anlegg på stadion.
Phiphat Suthinram Blystad (25) blir også med i 2022

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 15. Des 2021


Phiphat Suthinram Blystad (25) har signert ny 1-års kontrakt og vil igjen være å se i JIF-drakt neste sesong. 

Phiphat kom til Jevnaker IF rett før overgangsvinduet stengte i September og har vært en som har spilt jevnlig siden da. "Phip" har vært i JIF tidligere (2016), men har de siste årene spilt for moderklubben Haugsbygd IF. Han er en fleksibel forsvarsspiller som kan bekle både rollen som stopper og back. 

Vi ønsker Phiphat lykke til i 2022-sesongen.
Bendik Svensbråten (25) har signert ny kontrakt

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 13. Des 2021


Den tekniske midtbanespilleren kom fra Gjelleråsen IF i 2019 og storspilte i 2021-sesongen. Bendik ble kåret til «Banens beste» i to av hjemmekampene og hadde noen viktige scoringer for klubben, blant annet i den avgjørende sisterunden mot Huringen. Bendik er en lokal spiller som klubben vil ha mye glede av også neste år. Vi ønsker han lykke til i 2022-sesongen.
Jenter 8 og 9 år scora fullt hus på Bambusa

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 10. Des 2021

Jenter 8 og 9 år viser at det er mulig med motivasjon og god kommunikasjon i laget. Jenter 8 og 9 har solgt 25 poser.  Kun 1 pose i retur. Det betyr at disse jentene har solgt mer enn 1 pose pr. spiller.  Selvsagt blir dette premie og 1 sosial kveld. Nøkkelen er samarbeid innen laget av dugnadsansvarlig og trenere. Disse har gjort en kjempejobb. Takk til de dugnadsansvarlige Mari Nyborg, May-Lis Thomassen Pedersen, Synne Tanem Johansen.  Disse er også store bidragsytere til Julecupen og julebordet i JIF. Takk også til trenerne Henning Pedersen og Anne Hege Dahl.
Cato Larsen Haugom (26) blir med videre

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 8. Des 2021


Mannen som voktet buret store deler av 2021-sesongen er også med neste år. Cato storspilte i flere av JIF’s kamper i år og ble blant annet kåret til «Banens Beste» i den avgjørende siste serierunden mot Huringen. 

Keeperen er født og oppvokst i Gran, men har i voksen alder bodd 7 år i Østfold hvor han har spilt for Råde IL og Ås IL i 4. divisjon, samt en sesong for Østsiden IL i 3.divisjon. Nå bor han bare et steinkast unna stadion og har i år vært fast inventar både på trening og på kamp. 

Det er svært gledelig at Cato er med videre og vi ønsker han lykke til med neste sesong. 
Nysignering: Piyaphong "Go" Phraiwan

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 6. Des 2021


Piyaphong Phraiwan (24), bedre kjent innad i gruppa som «Go», blir A-lagets 2. signering for den kommende 2022-sesongen. «Go» er fra Harestua, men har spilt ungdomsfotball i både Lillestrøm SK og Raufoss. I voksen alder har han spilt to sesonger for Raufoss 2 i 3. divisjon, samt to sesonger for Gran IL i 4. divisjon. Etter en kne-skade har Piyaphong brukt det siste året på å trene seg opp igjen og har spilt kamper for Harestua/Lunner, hvor han hentes fra. 

«Go» er enn solid forsterkning til A-laget både på treningsfeltet og i kamp, og vi gleder oss til å se han i aksjon den kommende sesongen. 

HAR DU SOLGT UT KVOTEN DIN? FRIST 10. DES.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 6. Des 2021


Fristen for å få solgt "kvoten" med sokker går ut på fredag 10. desVi håper dere gjør et skikkelig "stønt" den siste uken med å få solgt ut det dere måtte ha av sokker igjen. Hvis dere mot formodning skulle ha noe igjen, må dette leveres seinest på fredag 10. des.  Husk: Premiering med sosial kveld med pizza de lagene som har solgt flest poser med sokker ift antall spillere på laget.

Gi det bort i gave til jul, bursdagsgave.  Mange kjøper til familiens eget bruk.  Få frem budskapet på sosiale medier. Takk for at dere gjør en viktig jobb.

Det som ikke blir solgt (mot formodning) må da leveres tilbake på klubbhuset innen fredag. Beløpet dere har solgt for må overføres til JIF Fotballs konto 2030.69.08813.  TAKK FOR HJELPEN..
KUNSTGRESSBANEN STENGT INNTIL VIDERE

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 2. Des 2021


Kunstgressbanen er stengt inntil videre grunnet lekkasje i rørledning under matta. Dette må repareres først før banen kan tas i bruk igjen. Beskjed vil bli gitt når banen er klar til bruk igjen.
Markus Øverby (20) blir JIF-spiller

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 2. Des 2021


Markus Øverby (20) blir A-lagets første signering for den kommende 2022-sesongen. Øverby hentes fra Ådal IL, hvor han har gått gradene siden barnefotballen og hvor han debuterte på A-laget allerede som 14-åring. 

Markus hadde også en sesong på juniorlaget til Hønefoss BK, der han ble kretsmester og var lagets kaptein. Dette ble belønnet med kontrakt på HBK’s A-lag, men i løpet av den amputerte sesong ble det til slutt spill i Ådal IL i 2021-sesongen. 

Vi ønsker Markus velkommen til Jevnaker IF og lykke til i rødt.
JIF TRENINGSSENTER TILBUD UT ÅRET

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 30. Nov 2021

JIF treningssenter på klubbhuset.

 Er du blant mange av de som skulle kommet i gang med litt trim? Eller er du blant mange av de som kjører unga på trening og ikke helt veit hva du skal bruke ventetida til.? Hva med litt trim på treningssenteret?  Nå er det snart et nytt år. Da er det mange som har et nytt år forsett om å begynne å trene litt.  Styrketrening er bra for ALLE. Dersom du tror at styrketrening bare passer for noen grupper, må du tro om igjen. Jenter og damer har akkurat like stort behov for styrketrening som menn har, eldre har vel så god nytte av sterke muskler som unge, og for funksjonshemmede kan økt muskelstyrke gjøre hverdagen enklere. Lyst til å prøve? Ta kontakt med admin@jif.no for nærmere info. Gratis prøveperiode i des. Er du pensjonist eller medlem i JIF betaler du kun kr. 167,- pr. mnd.
GLADJENTER FRA JULECUPEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 29. Nov 2021

JIF Jenter 10/11

 Det er 16 jenter i 10/11 års klassen. De har spilt sammen siden de var 5-6 år gamle. De går på 2 forskjellige skoler og 2 alderstrinn men har gjennom fotballen utviklet et nært vennskap som også kommer lærerne til "gode" når de begynner på ungdomsskolen.  Det er en herlig gjeng som trenes av Morten Lafton, Trude Fjellbirkeland og Jane Kim Gravbråten. Laget har fått til en fin kultur som sammen med en ivrig foreldregruppe trår til også når det gjelder DUGNAD for klubben. BAMBUSA SALGET HAR GÅTT STRÅLENDE og 100% av det de har fått utlevert av sokker har blitt solgt. De melder om at mange av foreldrene har solgt på sin ARBEIDSPLASS og mange har kjøpt til EGET BEHOV.   Det blir spennende om de klarer å bli ET AV LAGENE SOM FÅR SOSIAL PREMIE FRA KLUBBEN FOR SIN INNSATS MED SALG AV BAMBUSA? Som kjent blir det 3 beste lagene premiert med en sosial kveld fra klubbens side.  (PS. Salget foregår frem til 10. des.)
BAMBUSA GÅR UNNA

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 23. Nov 2021

Nesten alle lagene er nå i gang med salg av BAMBUSA SOKKENE.  Vi får tilbakemelding om at sokkene er veldig gode å ha på seg. Familier kjøper sokkene til eget bruk eller gir bort i bursdagsgaver. Nå er det også en unik mulighet til å slippe å tenke på hva du skal finne på i julegaver. BAMBUSA SOKKER ER ET GODT TIPS SOM JULEGAVE. Ikke fortvil om du ikke har fått kjøpt enda eller har fått "noen" på døra. Bare ta kontakt med admin@jif.no så holder vi av en pose til deg. Takk for at du støtter opp om barne og ungdomsarbeidet i JIF Fotball.
ENDELIG TILBAKE IGJEN MED JULECUPEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 22. Nov 2021


mesterhus Julecup endelig tilbake igjen.

 Takket være stor innsats fra klubbens frivillige kunne det igjen etter 2 års pause inviteres til Mesterhus Julecup. 110 lag er påmeldt. De yngste startet lørdag. Søndag de litt eldre. Neste helg er forbeholdt de eldste opp til 16 år. Et besøk innom på lørdag viser  stort engasjement. Både fra de som spiller og de som er med  som er frivillige. Her er lek og moro og det sosiale i høysetet.  Det store høydepunktet er jo premieringen etter gjennomført cup. En stor takk til de som er med på denne DUGNADEN som virkelig har blitt en fin tradisjon før jul. Spesiell takk til Anne Hege som leder av arr. komiteen. Som en av de frivillige uttalte. "Dette er jo bare gøy å være med på. Ikke minst er det veldig sosialt for oss voksne også". Første helgen har vært meget vellykket.


Julenissen hører med til arrangementet.

 


Leder for Julecupen og BU har full kontroll.

 

Dommere er en viktig del.

 

Mye folk på tribunene og stort engasjement.

 


Blir det scoring her mon tro`?

 

Forskjellige aktiviteter å være med på.

 

EN BYGDEKLUBB PÅ TUR

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 19. Nov 2021


En bygdeklubb på tur

Greipstad G -16, kommer fra et lite sted som heter Songdalen, ca. 15 minutter vest for Kristiansand. 

Vår viktigste jobb som klubb, og trenere, er å beholde flest mulig, lengst mulig. Dette slik at vi som klubb og lag kan skape gode barndomsminner, felleskap, venner og unikt samhold. 

Det handler om å heie hverandre frem, gi, uten nødvendigvis å forvente noe tilbake.

Det handler ikke om å vinne kamper – men hverandre. Ikke bare være en medspiller, men et medmenneske.

 I Greipstad måler vi ikke på resultater, vi måles på trivsel og hvor mange spillere vi får med oss fra sesong til sesong. Dette er en del av vårt verdi grunnlag og oppgave som trenere.

 Hvorfor Mesterhus Julecup:

Som for de fleste andre har covid-19 pandemien preget idretten, fotballen og sosiale samlinger gjennom nesten 2 år. For oss, som alle andre, har dette vært en utfordring, men vi har trent og holdt gruppen i gang med visse restriksjoner/forbehold gjennom hele pandemien. Dette tror vi har gjort at vi ikke har mistet noen spillere, vi har faktisk fått 2 -3 nye under pandemi tiden, det er vi stolt av.

 

Laget gjorde en god sesong, og vi var svært fornøyd med å beholde alle spillere. De aller fleste stilte på treninger, overholdt smittevernreglene (til tross for litt kjedelige treninger) og klarte å holde motivasjonen oppe. Selv om det gøyeste de vet, med kamp og turnerings tilbudet var borte.

 

Det ønsket vi nå å feire, vi vil gjøre litt stas på guttene. Vi startet da å «google» litt mht. turneringer og annet moro. Både trenere og spillere var «sultne» etter turnering og kamper, vi fant derfor fort ut av at turnering var første prioritet. Etter et kort google søk, fant vi en turnering som vi kanskje mente kunne passe oss? «Mesterhus Julecup» promoterte i medieoppslag med "De som liker scoringer, ekte idrettsglede og glade unger bør ta turen til Jevnakerhallen denne helga." Det passet oss meget bra, vi liker aller best glade barn/ungdom, deretter ekte idrettsglede, samt kamptrening og scooringer er vi jo også glad i. Høres ut som om dette passet oss godt! Avtalte ble at en av oss trenerne skulle ta kontakt med arrangør av «Mesterhus Julecup».

 Vi kontaktet arrangør, og der traff vi en utrolig hyggelig kar som la ut om alt vi lurte på. Vi fikk svar på de rareste spørsmål, men følte oss godt ivaretatt og oppfattet at turneringen var blandet og slik sett antageligvis kunne passe oss. Da var det bare å bestille 

 Hva mer:

Etter at Turnering og guttenes første og største ønske var i «boks», var det bare opp til oss trenere å fylle helgen med annet sosial moro. Vi gjør stat på spillere og slår litt på «stor tromma»…Etter planen skal vi reise lørdag morgen, booke oss inn på hotell i Drammen, hvor spillere sover på eget rom sammen med 2-3 lagkamerater. Etter at dette er gjort skal vi fylle resten av dagen/kvelden med noe aktivitet som Laser tag, bading eller annet før vi har bestille middag på restaurant.

 Målet er at gutta, skal få litt følelsen av å være proff for en helg. Dette uansett resultat på kampene/turneringen. Følelsen av å bli verdsatt får spillere gjennom opplevelser, sosial omgang med kamerater og ikke nødvendigvis bare gjennom å vinne en kamp eller to. Det er selvsagt alltid gøy, men ikke avgjørende.

For de 90% av spillerne er fotball moro, fine sosiale opplevelser, venner og aktivitet, og for 10% er det satsing mot de store stjerner. Derfor skal helga fylles med ballspill, moro og masse sosial omgang sammen med lagkompiser. Vi skal bygge kultur og samhold også for neste år.

Vi gleder oss til å spille på deres turnering, samt treffe dere som arrangør av det som høres ut som en flott turnering.

Takk for god veiledning og hjelp i å ta beslutningen om valg av nettopp deres turneringen.

Hvem vet… Kanskje kan vi klare å ta med oss litt av Jevnakers flotte krystallglass?

VI i JIF ønsker Greipstad velkommen og håper dere får et vellykket opphold på Jevnaker under Mesterhus Julecup.

Fine forhold for trening i nov

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 17. Nov 2021

Gledelig å se så stor aktivitet på kunstgresset også i nov. mnd.  Som vi ser er det trangt om plassen så en ny innendørshall er sårt tiltrengt.
JIF Jenter på sonelaget

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 16. Nov 2021

Fra venstre: Annelen Gullen, Zara Noorzai (på ryggen til) Elise Sevaldrud, Aleksandra Dahl

 

Disse jentene synes det er gøy å bli plukket ut på Sonelaget. Nå blir det samlinger fortløpende fremover i Hønefoss og mye trening. Neste steg kan da bli å komme på kretslaget for Buskerud. Men først må de kvalifisere seg videre fra sonelaget. Det blir veldig spennende å følge disse jentene fremover. Lykke til.
Samarbeidslag jenter 12/13/14 år JIF/HBK

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 16. Nov 2021

Samarbeidslag JIF/HBK

 JIF og HBK har i høst startet et samarbeid med jenter født 07/08/09.  Samarbeidet har kommet som en konsekvens av litt for lite jenter i de forskjellige årskullene. For at disse ivrige jentene skal få opprettholdt et tilbud, er det derfor viktig å se til naboklubber for et samarbeid. Det har det da blitt mellom JIF og HBK i disse årsklassene. Jentene har allerede spilt treningskamper og Futsal Cup i Drammen. Treningene og kamper vil bli spilt på Jevnaker stadion og AKA Arena.

 Det er påmeldt 5 lag til Mesterhus Julecup. Vi ønsker samarbeidslaget lykke til.

JIF E-SPORT ÅPNINGSTIDER

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 16. Nov 2021

Mange har lyst til å prøve seg på gaming sammen med andre i vårt nye flotte E-sport senter. Men vi har plass til flere. Bare møt opp og ta kontakt med våre instruktører. Daniel, Harald og Tåle. Gå gjerne inn på vår hjemmeside og registrer deg fotball.jif.no (E-sport)

JIF E-sport holder åpent tirsdager og torsdager 17:30-20:30. ( https://www.facebook.com/JIF.Esport/posts/120003977142796 )

Inntil videre er torsdagen åpen (Ikke noen planlagte spill) siden gruppen som pleier å være der på torsdager varierer litt på hva de spiller og spiller godt sammen med hverandre.

MESTERHUS JULECUP STARER LØRDAG 20. NOV.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 15. Nov 2021

Mesterhus Julecup starter lørdag 20.11. Da er det bare å møte opp i Hallen på Jevnaker stadion. Her blir det liv og røre.  Turneringen foregår både lørdag 20. og søndag 21. nov for de minste. Helgen etter den 27. og 28. nov. spiller de litt eldre dvs ungdomsfotball. Det blir sosialt, det blir gøy, det blir masse lek og moro. Noen klasser er det stor påmelding til på guttesiden. Er det noe vi kunne ønske oss, så er det flere jentelag. Spesielt hyggelig i år er av vi har fått påmelding fra Greipstad utenfor Kristiansand som stiller med 3 lag. Herlig. Det er også veldig gøy at lokale lag stiller opp i lokale cuper. HBK har flest lag påmeldt utenom JIF med 14 lag. Som vanlig er kiosken åpen med servering av ferske vafler, baquetter etc.
SESONGAVSLUTNING/JULEBORD JIF FOTBALL

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 15. Nov 2021

Hyggelig tradisjon i JIF med sesongavslutning/julebord for trenere, lagledere osv i klubben.  Året 2021 har vært spesielt med Covid 19 og mye på vent. Men de frivillige i klubben gjør en stor innsats og fortjener en liten "påskjønnelse" i form av en hyggelig samling med god julemat fra Ringerike Videregående skole.

Av det fremmøte ca. 20 stk. var det både trenere, lagledere, dugnadsansvarlige, styremedlemmer og Budbil kara.  Takk for innsatsen i 2021.

sosialt og hyggelig på julebordet.

 

Smakte godt med ribb og surkål med ris til dessert.

 


Litt fotball prat ble det jo.

 


Chris og Lars.

 


Takket være denne gjengen ble det pyntet så fint. Synne, May Liss, Anne Hege og Mari.

 Helge fra Budbilene og Rolf banemester i ivrig passiar.

 

JIF FOTBALL EXTRA STARTER OPP IGJEN PÅ FREDAG F.K.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 9. Nov 2021

JIF EXTRA-treninger har vært en stor suksess og nå som fotballkampene er ferdigspilt for sesongen så har vi gleden av å tilby en ny runde. Tilbudet vil fortsatt gjelde for gutter/jenter 10år og opp til JR-gutter/Jenter17.

EXTRA-treningene vil gå over 6 uker med oppstart Fredag 12. November og varer frem til 17 desember.  Oppstart igjen 7. jan og frem til påaske.

Treningene er hver fredag fra kl 15.30-17.00 og klubbhuset vil være åpent fra 14:30 hvor det er mulighet for å spise niste og skifte.

Øktene på EXTRA-treningene vil ha fokus på mestring gjennom egenutvikling og individuell ferdighetstrening. Tilbudet vil være for alle uavhengig av ferdighetsnivå, men betingelsen er at du som spiller er fokusert på oppgavene dine og viser gode holdninger ovenfor trenerne og de andre på økten.

Faste instruktører med høy kompetanse på EXTRA-treningene er A-lagstrenerne Mads Kleiv, Lars Lafton og Chris Dutton, samt keeper-trener Torgrim Westhagen Sandmo. I tillegg vil vi innhente andre instruktører etter behov, slik at alle får tett oppfølging.

Vi ønsker flere jenter på JIF EXTRA-treningene, og her er det både mulighet for å være i egne jentegrupper eller tvers av kjønn.  

PÅMELDING JIF FOTBALL EXTRA

VELKOMMEN!
Husk oppstart i kveld kl. 1800 på E-sport senteret.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 4. Nov 2021

Hei og velkommen til JIF E-Sport!
Vi inviterer herved til trening idag torsdag 04.11.21 kl 18:00

Denne dagen vil gå mest ut på å kartlegge hva de forskjellige er interessert i å spille. Deretter vil vi drøfte et opplegg ut i fra dette.
Vi vil også prøve spille på maskinene.

 Vi ser for oss at de som har eget utstyr tar med dette selv det vil si tastatur, mus og eventuelt headsett.
For øyeblikket har vi ingen konsoller på huset, så for de som ønsker å spille på PS4/Xbox må det tas med selv, per nå har vi 6 PCer som krever egne kontoer inntil videre.


Ønsker du å være med i vår Discord så kan du trykke her.

 

Ps! Det er gratis for alle ut året.


Hjertelig velkommen!
Hilsen oss i JIF E-Sport
1 Kommentar

KLART FOR UTLEVERING BAMBUSA SOKKER

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 2. Nov 2021

Hei.

Til lagledere/dugnadsansvarlig/trener på hvert enkelt lag i JIF:

Da er Bambusa sokkene levert på klubbhuset (300 poser) og dere må avtale med undertegnede snarest om utlevering av poser. Jo raskere dere kommer i gang desto raskere blir varene solgt unna.

Dere må snakke sammen om hvem(utgangspunkt dugnadsansvarlig hvis laget har dette) som tar ansvaret for ditt lag og sender info til foreldre/spillere hvis det ikke allerede er gjort. Den av dere som har ansvaret, tar kontakt med Tor Haug, tlf. 41620229 eller admin@jif.no for å avtale utlevering av det antall poser som det er spillere på laget. (min. 1 pose pr. spiller). 1 pose består av 5 pakker med strømper. 1 pakke koster kr. 200,-. Totalt kr. 1.000,- for posen. Det er 5 par strømper i hver pakke. 7 par med kort sokk.

 Dette er en svært viktig dugnad for klubben. For hver pose som blir solgt/kjøpt, går kr. 500,-/kr. 100,- pr. pakke til klubbens barne og ungdomsarbeid. Erfaring fra andre klubber som har gått inn på denne avtalen er at dette er populære produkter og er lette å selge/kjøpe.

Gode argumenter for å kjøpe/selge:

 • 1 pose dekker gjerne behovet selv i familien på 5 (slipper å selge)
 • Markedsfør tilbudet på egen facebook grupper/familie/venner osv
 • Kan brukes til gaver: bursdager, farsdag, julegaver osv.
 • Går til et meget godt formål
 • De 3 lagene som selger flest pakker pr. spiller, får sosialkveld med pizza i premie.
 • Sokkene er meget gode (flere av oss har testet de) str. (38-45).

Rutine for hva dugnadsansvarlig skal gjøre, blir utdelt når varene hentes på klubbhuset.

Da er det bare å komme i gang folkens.

Takk for at dere følger opp!Ordfører Morten Lafton får hjelp til å klippe snoren til JIF's nye E-sport senter

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 1. Nov 2021

Snoren er klar for å klippes.

 

Torsdag kveld åpnet JIF Fotball sitt nye E-sport senter.  Jevnakers ordfører Morten Lafton sto for den offisielle åpningen. I sin tale påpekte han betydningen av møteplasser hvor barn, ungdom og voksne kan treffes. Han berømmet fotballen for å gå foran og skape disse møteplassene og hvilken betydning dette har for barn og ungdom som vokser opp i Jevnaker. Noen gir seg med organisert idrett i ungdommen og da å kunne tilby disse alternativer, som f.eks. E-sport, vil medføre at de fortsatt kan være en del av det sosiale miljøet på stadion. JIF ønsker å ta samfunnsansvar utover bare det å drive med fotball. I høst startet vi Idrettfritidsordning og nå også E-sport senter.  I tillegg jobbes med med en ny hall for fotball og turn.  Ambisjonen er å gjøre klubbhuset til et Aktivitetshus både for de som er med på det organiserte og det uformelle.  E-sport et i stor utvikling og flere og flere klubber dannes rundt omkring i det ganske land. 

Vår visjon er at dette skal være åpent for alle. Våre verdier er at dette skal inkludere alle og tilby et sosialt miljø som alle kan føle seg trygge i.

Ingen skal føle at de må skjule at de er gamere. Det er noen holdningsendringer spesielt blant voksne som det med må jobbes med.

En stor dugnadsinnsats har vært gjennomført for å få til E-sport senteret. Det er lagt inn nye fiberlinjer til klubbhuset. Det måtte rives og bygges opp igjen helt nytt for å få på plass til E-sport senteret. En stor dugnadsinnsats og stor takk til Rune Hansen som har vært ansvarlig for ombyggingen.  Takket være midler fra Sparebankstiftelsen DNB har vi kunnet gå til innkjøp av utstyr til E-sport senteret.

Avhengig av hvor mange som melder seg inn som medlemmer (gjøres via fotball@jif.no) vil det bli tilbud om faste treninger fremover. Første organiserte trening og for å bli bedre kjent, er torsdag 4. nov. kl. 1800 på E-sport senteret. Da kan alle som ønsker komme og registrere seg som interesserte.  Vi kjører en gratis prøveperiode ut året.

Åpningsarrangementet ble avsluttet med pølsefest og utdeling av vannflasker til alle fremmøte. Takket være midler fra Sparebanken1 Ringerike/Hadeland.

Veiledere JIF E-sport senter: fra venstre: Daniel, Harald og Tåle.

 
JIF BERGET PLASSEN I 4. DIV.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 1. Nov 2021


Mads Kleiv

 Det var mye som sto på spill da JIF tok imot Huringen på kunstgresset lørdag. JIF måtte vinne for å beholde plassen. Det kunne både bli 2,3 og 4 lag som kunne rykke ned.  I første omgang styrte JIF det meste og Huringen la seg bak på for å kjøre kontringer. JIF virket som å ha god kontroll og like før pause kom den forløsende scoringen. Fint angrep på høyresiden endte hos Bendik Svendsbråten som fra 20 m dundret ballen i krysset. Herlig scoring som fikk nervene til å roe seg blant de fremmøte tilskuerne. I annen omgang tok Huringen over kommandoen i kampen og var farlig frempå flere ganger. Bare en meget god keeper i JIF buret reddet JIF fra baklengsmål. JIF hadde også flere muligheter til å score på kontringer, men utrolig nok ble det ikke flere scoringer og JIF kunne slippe jubelen løs. Neste år blir det også 4. div. fotball på Jevnaker.

KRETSLAGSSPILLERE I JIF - Adrian og Elias

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 27. Okt 2021

 Adrian Muraas Pedersen og Elias Lafton

«Etter flere Satelitt-turneringer og uttakstreninger har to spillere fra Jevnaker IF blitt tatt ut til Kretslaget for gutter født 2008. Vi ønsker å gratulere Elias Lafton og Adrian Muraas Pedersen med vel fortjente plasser på laget. Det skal og gis anerkjennelse til lagkamerater og trenerne Lars Lafton og Didrik Koren som har fulgt guttene hele veien siden de startet med fotball». 
DUGNAD BAMBUSA

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 25. Okt 2021

Håper dere er klar for en liten dugnad. JIF har besluttet å gå inn på en avtale med Bamusa for salg av sokker. 


RUTINE SALG BAMBUSA

Info sendes til: dugnadsansvarlig, lagleder, trener. Da alle lagene ikke har hatt foreldremøter og fordelt roller på laget p.g.a pandemien, sendes dette til både lagleder, dugnadsansvarlig og trener.

Dugnadsansvarlig der dette er og/eller lagleder har ansvar for gjennomføringen på eget lag. (dere må avtale dere imellom)

Henting av poser på klubbhuset uke 44. (fra 1. nov.)Dagtid eller på kveld avtales med admin@jif.no eller tlf. 41620229 Tor Haug: Kveld: tirsdag 2. nov 1700-1900 er avsatt til henting av varer. Varene må hentes i løpet av den uken.

Ansvar dugnadsansvarlig/lagleder:

Kvittere ut for det antall spillere som er på laget + evnt. Det antallet som ønskes utover dette.

Dugnadsansvarlig/lagleder distribuerer dette til ALLE spillere på laget. Informerer til alle foreldre.

Dugnadsansvarlig/lagleder skriver opp liste på hvem som har mottatt.

Spiller/forelder kjøper/selger sin pose. (posen kan ikke splittes opp ved tilbakelevering til klubb, men kan selges som enkeltvis pakker (kr. 200,-). Spiller plikter da å kjøp/selge resten av posen).

Når spiller/forelder har kjøpt/solgt posen, betales kr. 1000,- med VIPPS TIL   DUGNADSANSVARLIG/LAGLEDER. (vipps nr må oppgis til spiller/forelder).

Når dugnadsansvarlig/lagleder har fått inn ALLE PÅ SITT LAG, overføres beløpet til

JIF FOTBALL VIPPS NR. 124754. «MERK» BAMBUSA lag:……. innen fristen som er 10.12.

Dersom mot formodning IKKE POSEN er solgt, følger dugnadsansvarlig/lagleder opp vedkommende som ikke har solgt posen og tar denne med seg til klubbhuset og kvitterer for solgt/innlevert.

Klubben sender retur av varer og får oppgjør fra Bambusa på solgt minus tilbakelevert.

Premiering:

De 3 lagene som selger flest poser ift antall spillere (høyest snitt) premieres med Sosial/Pizza kveld for hele laget.

Dugnadsansvarlig rapporterer status den 15.11, 30.11 og 10.12. til admin@jif.no slik at vi kan lage litt konkurranse lagene imellom. Dette legger vi ut på hjemmesiden.

Dersom det er spørsmål. Ta kontakt på mail: admin@jif.no eller tlf. 41620229.

Takk for at du støtter opp om vårt barne og ungdomsarbeid.

PS:  Nå er det fin tid for kjøp av sokker. Tips... farsdag... bursdager... julegaver..
ÅPNING E-SPORT SENTER TORDAG 28. KL. 1800

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 22. Okt 2021

DU KOMMER VEL?

Fint om du videreformidler budskapet: ÅPENT HUS FOR DE SOM ØNSKER.

Ønsker du å melde deg inn i JIF E-sport senter? Gå til vedl. link og fyll ut skjemaet.

INNMELDING JIF E-SPORT

VELKOMMEN!
TILSAGN FRA SPAREBANKSTIFTELSEN JEVNAKER LUNNER NITTEDAL PÅ 12 MILL.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 22. Okt 2021

Takket være tilsagn fra SPAREBANKSTIFTELSEN JEVNAKER/LUNNER/NITTEDAL på utrolige 12 mill. kroner til bygging av ny kombihall for fotball og turn på Jevnaker stadion, er drømmen kommet kvantesprang nærmere. Det er med stor takknemlighet vi i går fikk nyheten om at styret i Sparebankstiftelsen har gitt oss tilsagn på kr. 12 mil. Forutsetningen er at prosjektet fullfinansieres. Totalkostnad for hall og nytt garderobebygg er på ca. kr. 47 mill. med tilsagn fra det offentlige på nærmere 24 mill (momsref + spillemidler) samt tilsagn fra Stiftelsen, er det nå kun kr. 10,5 mill. som mangler for å kunne realisere prosjektet. Dette ligger nå til behandling i Jevnaker kommune og skal inn i budsjettprosessen før endelig vedtak før jul. Vi har tidligere gitt uttrykk for at dette er en unik mulighet for Jevnaker kommune som berører nærmere 1000 barn og unge. Ny hall vil tvinge seg fram på Jevnaker i løpet av kort tid, uansett. DA blir prisen for kommunen flere ganger så høy.   For fotballen, turn og håndballen samt skolen vil ny hall ha meget stor betydning ift å ta imot alle som ønsker å drive disse idrettene. Normalt vil kommuner i denne type saker bidra med 1/3 av totalkostnaden. I dette prosjektet dreier det seg kun om ca. 23%.

Det er Jevnaker kommune det nå står på ift å få realisert dette prosjektet som betyr så mye for så mange. Vi har stor tro på at de nå ser etter muligheter gjennom disp. fondet/låneopptak etc  for å få finansiert det vi ber om. 
Foreldremøter i JIF

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 21. Okt 2021

Hei.

Foreldremøter er en viktig kanal for informasjon. p.g.a. Korona har vi dessverre ikke hatt dette på nærmere 2 år. Det har vi merket på flere områder. I JIF klubbhåndbok står det at det skal gjennomføres 2 ganger pr. år. En på våren og en etter sesongslutt. Nå har vi muligheten igjen og vi ønsker nå at ALLE lagene gjennomfører FORELDREMØTER. Hensikten er å få ut informasjon om klubben. Hva det jobbes med. Svare på spørsmål og oppklare misforståelser etc.  Evaluering av sesongen  og planer for neste sesong for laget.

Vi er usikre på om lagslistene med lagleder/trener/dugnadsansvarlig  er ajour på noen av lagene. Vi sender derfor ut denne infoen til alle lagledere/trenere/dugnadsansvarlige på lagene.. Dere som tilhører laget må derfor være så snille å sørge for at denne mailen går til rett person på laget og snakker sammen. Lagleder må ta ansvar for å informere videre ut til foreldrene på laget når foreldremøte skal være. Vi regner med at alle lagene har egne grupper på facebook eller spond.

Vi tenker oss å gjennomføre foreldremøter for ALLE lagene i løpet av ukene 44, 45 og 46. Booking av møter er da dagene mandag t.o.m. torsdag og kl. slettene er 1730 og 1930.

Vi gjør det på følgende måte: Lagleder på laget setter opp ønsket tidspunkt for møte og sender dette til admin@jif.no innen 28. oktober. JIF stiller med en rep. fra styret og en MAL for gjennomføring av møtet er utarbeidet og skal følges. Det blir servert kaffe og litt å bite i. NB! SVÆRT VIKTIG AT ALLE LAGENE FÅR GJENNOMFØRT DISSE "SAMLINGENE". 

TAKK FOR HJELPEN.

JIF IFO er heldige som har fått med Magnus på laget

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 15. Okt 2021

Magnus Bakken Haugli

 JIF IFO har 2 supre instruktører i Mads og Magnus. Vi er svært glade for å ha med Magnus på laget. Magnus har vært i toppen av Norsk Skøytesport i noen år, men måtte kaste inn håndkle pga skader. Det at vi har fått med Magnus gjør at vi kan tilby våre elever et enda bedre  og bredere tilbud. Har du ikke meldt deg på til JIF IFO enda? Det er ikke for seint. Vi tar inn elever fortløpende. Ta kontakt med Mads Kleiv tlf. 99363658 eller fyll ut skjema:  PÅMELDINGSKJEMA

VELKOMMEN.
VIKTIG HJEMMEKAMP FOR A-LAGET

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 14. Okt 2021

A-laget har sin nest siste hjemmekamp idag kl. 2000 på Kunstgresset. Kampen går mot Åskollen. JIF ligger 1 poeng foran på tabellen men Åskollen har 1 kamp mindre spilt. JIF har funnet storformen og vunnet de 3 siste kampene. Med seier idag vil det være et langt steg mot å beholde plassen i 4. div.  Hvor mange lag som rykker ned er enda usikkert da det avhenger av hvordan det bl.a. går i 3. div. og de lagene som er fra Buskerud. Trener Mads Kleiv forteller om en positiv "driv" i gruppa om dagen og gleder seg stort til dagens kamp. Vi ønsker lykke til.
MESTERHUS JULECUP

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 11. Okt 2021

Hei.

Mesterhus Julecup nærmer seg med stormskritt. Vi regner  med at ALLE JIF LAG MELDER SEG PÅ OG DELTAR I EGEN CUP. Det er veldig fint om du som lagleder/trener melder på laget ditt SNAREST MULIG da andre inviterte lag ser på hvilke lag som er påmeldt, før de melder seg på. SOM KJENT ER DET GRATIS CUP FOR EGNE LAG.  Dette er en viktig for klubben en og fin avslutning av sesongen for alle lag. TAKK FOR AT DU MELDER PÅ LAGET DITT NÅ.

PÅMELDING JULECUP
STEM PÅ ÅRETS GRASROTTRENER

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 1. Okt 2021

Stem på LARS LAFTON i JIF. Han nedlegger et stort arbeid i klubben og fortjener å bli årets grasrottrener. Han er dypt engasjert fra de minste til A-laget. Han motiverer spillere og de rundt seg til å gjøre sitt beste. Han skaper gode forutsetninger for læring og gir barna gode holdninger. Bruk stemmen din.

STEM HER

BAMBUSA GODE INNTEKTSMULIGHETER FOR KLUBBEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 1. Okt 2021

JIF Fotball styre har besluttet å inngå sponsoravtale med Bambusa. Klubben får 10%  av salget som sponsoravtale. I tillegg kommer da alt klubben selger av Bambusa sokker.  Klubben tenker at hver spiller minimum skal selge 1 pose (5 pakker) høst og 1 pose på våren.  Et eks. får vi solgt 300 poser = kr. 150.000,-  til klubben. Dette skulle være overkommelig for de fleste og mange vil kunne kjøpe 1 pose til eget bruk i familien. Posene distribueres gjennom lagleder/dugnadsansvarlig på hvert lag. Pengene som kommer inn går bl.a. til dekning av 3er baner og utstyr til lek med ball på kr. 150.000,- m.m.

Nærmere info kommer. Men til da: VENT MED Å KJØPE SOKKER. 
JIF BUDBILER I 100 (80 KM/T)

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 30. Sep 2021

Våre sjåfører fra venstre Helge Pedersen, Edgar Bråthen, Tor Bredesen, Arne Mikael Grønvold, Yngve Harkmark.

 JIF Budbiler har gjennom mange år bidratt med både dugnader og kroner inn til klubben. De siste årene har det vært lite sjåfører og av den grunn forsiktige med å ta på seg for mange oppdrag. Nå er det gledelig å se at flere vil være med som sjåfører og har nå 5 stk. på laget. Siste tilskudd er Edgar Bråthen. Gjennomsnittsalderen har falt betydelig de siste par årene så nå ser vi frem til å ta på oss flere oppdrag.  Det er bare å ta kontakt med JIF Budbiler. Vi tar på oss oppdrag for både privatpersoner og bedrifter.  Er du ansatt i en bedrift som har behov for transport eller kjenner noen som har behov for transport, ta kontakt med jif Budbiler for tilbud.  Tlf. 92810560. I tillegg til å kjøre budbil, er det også sosialt og hver onsdag er det vafler og kaffe på klubbhuset. Der kan du møte opp selv om du ikke er sjåfør.
GØY MED IFO (Idrettfritidsordning)

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 29. Sep 2021

JIF Fotball har startet med Idrettfritidsodning (IFO) etter skoletid mandager og torsdager. Det blir lagt vekt på organisert aktivitet med forskjellige idretter som tema. Både inne og ute. Så snart E-sport senteret åpner vil dette også komme som et tilbud. Sept. mnd har vært prøveperiode. Fra 1. okt. starter det hele for fullt.  Til sammen er det 11 elever fra 3. til 7. klasse som er påmeldt. Dette antallet håper vi å utvide i tiden fremover. Det er bare å ta kontakt med Mads Kleiv tlf. 99363658 som IFO leder for nærmere info eller gå inn på hjemmesiden til påmelding IFO her.

VELKOMMEN

Ekstra kos med lunsj.

 

Aktivitet på fotball banen.

 
Seriekamp JIF A - Svelvik A fredag 1. okt. kl. 1900 på Kunstgresset

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 29. Sep 2021

Viktig seriekamp for A-laget hjemme mot Svelvik på kunstgresset kl. 1900. Fortsetter A-laget fremgangen fra kampen mot Kongsberg som endte med 4-1 seier.?  Svelvik ligger på 5. plass med 13 poeng. JIF ligger på 11. plass med 7.

MESTERHUS JULECUP

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 23. Sep 2021


JEVNAKER HALLEN 20.21/11      6-11 ÅR

 OG 27.28/11 12-16 ÅR.6-åringer spiller 3ér (baner med vant)
7-9-åringer spiller 4ér (halv bane)
10-16 åringer spiller 5ér (full bane)
Prisen er 700,- for 3´er fotball og 1000,- for resterende klasser
Det blir minimum 3 kamper pr. lag.

Premier til alle!


PÅMELDING JULECUP


VELKOMMEN!
G19 vant i måltriller

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 23. Sep 2021

Jevnaker G19 la ned en solid innsats onsdag kveld i hjemmekampen mot Åmot/Vikersund G19, da de hentet opp ledelsen til bortelaget to ganger og vant kampen. 


I en jevnspilt første omgang var det bortelaget som gikk i ledelsen. JIF G19 tok mer og mer over omgangen og scoret 2 mål rett før pause. Det var likevel gjestene som kom best i gang med andre omgangen og etter 65 min hadde de snudd det fra 2-1 til 2-3. Jevnaker G19 slo raskt tilbake og utlignet i det 69 minutt. Det var en åpen kamp lenge, men det var hjemmelaget som trakk det lengste strået og scoret 2 mål til før kampslutt. 


Jevnaker G19 kan være godt fornøyde med å score 5 mål og å ta 3 nye poeng på hjemmebane.

HJEMMEKAMPER FOR JIF A I SEPT OG OKT.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 21. Sep 2021

JEVNAKER AKONGSBERG AFREDAG 24. SEPT. KL 1930
JEVNAKER ASVELVIK AFREDAG 1. OKT. KL. 1900
JEVNAKER AÅSKOLLENTORSDAG 14. OKT. KL. 1200
JEVNNAKER AHURINGENLØRDAG 30. OKT. KL. 1500HVERVEN REVISJON FOTBALLSKOLE I HØSTFERIEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 16. Sep 2021

Påminnelse fotballskole i høstferien.

Fint om du som trener/lagleder sprer budskapet på Face/spond tilhørende laget.

Siste frist for påmelding er torsdag 30.9.

JIF FOTBALL har gleden av å invitere deg til

Hverven revisjon Fotball skole 2021 MANDAG 4. TIRSDAG 5. OG ONSDAG 6. OKTOBER (HØSTFERIEN).

Fotballskole for deg fra 6 til og med 12 år.

Målet med fotballskolen er å skape positive opplevelser i et sosialt og trygt miljø for alle. Skape gode holdninger både på og utenfor banen. Vi legger inn også andre aktiviteter som på Aktiv sommer. Altså ikke bare fotball.


Oppstart kl. 1000-1500.

Frivillig ekstra tilbud fra kl. 0800-1000 og 1500-1600.

Sted: Jevnaker stadion – klubbhuset.

Aldersgruppe f.o.m. 6 år t.o.m. 12 år.

Deltageravgift kr. 1.100,-. (pluss omk. ).

Deltageravgift frivillig ekstra tilbud kr. 500,-. (fra kl. 0800-1000 og 1500-1600).+ frokost.

Søskenmoderasjon 20% på barn nr. to.

Det blir servert frokost til de som har ekstratilbud. Lunsj og frukt alle dager. 

Du er påmeldt når registrering av betaling er foretatt.

Instruktører: Jr. og senior spillere fra JIF.

Kontaktperson: fotballskolen.no eller Mads Kleiv tlf. 99363658

Begrenset med antall plasser så først til mølla gjelder.


Gå inn på vedl. link for påmelding:

PÅMELDING HVERVEN REVISJON FOTBALLSKOLE 2021

VELKOMMEN.
PRØV JIF IFO (Idrettfritidsordning) GRATIS ut sept. mnd.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 10. Sep 2021


Har du barn i alderen 8-12 år (3.-7 klasse)?

Vi i JIF starter opp JIF IFO allerede på mandag. JIF tilbyr nå mulighet til å være med en "prøveperiode" ut sept. mnd. GRATIS. Da kan dere få sjekket ut om dette er noe for ditt barn eller ikke.

Gå inn på hjemmesiden vår og fyll ut søknadsskjema.

https://fotball.jif.no/p/61279/om-jif-ifo

Hvis du har spørsmål: Ta kontakt med IFO ansvarlig i JIF Mads Kleiv tlf. 99363658.

PÅMELDINGSFRIST 12. SEPT.

SERIEKAMP JIF A - MODUM A FREDAG (idag) KL. 1900

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 10. Sep 2021

JIF møter idag topplaget Modum hjemme på kunstgresset. JIF Viser gryende form og håper på god støtte fra publikum idag.

AKTIVITET PÅ STADION EN VANLIG TIRSDAG KVELD

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 9. Sep 2021

Fullt på parkeringsplassen på Stadion en vanlig tirsdag kveld

Jevnaker stadion en helt vanlig tirsdag kveld i sept. Her er det full aktivitet på ALLE FLATER. Kunstgressbane, hovedmatte, 7er og 5er baner osv. Rundt regnet 200 barn var i aktivitet samtidig. Dette er Jevnakers største møteplass, både for fysisk aktivitet og sosialt. Takk til alle dere trenere/lagledere/foreldregrupper/kioskvakter osv som gjør det mulig å gjennomføre den store aktiviteten vi gjennomfører hele året og som er så VIKTIG FOR JEVNAKER SOM STED. Denne aktiviteten får vi til så lenge det er lyst på kvelden. Men når kveldene blir kortere og (mørkere) har vi kun kunstgressbanen som alternativ. Da blir det problemer med gjennomføring. Kamper må prioriteres og treninger/lag får ikke trent. Derfor trenger vi sårt en ny hall som kan brukes på høst/vinter/vår. G16 trener på hovedmatta.Kamp på kunstgressbanen og lag venter på neste kamp. 

Trening og kamp på ballslette vest.

 

Kamp og trening på ball slette Nord/Øst

 


Medlems og treningsavgift for 2021

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 9. Sep 2021

JIF Fotball  har sendt ut medlems og treningsavgiften for 2021. Innbetalingene kommer nå fortløpende inn.  Det er vi glade for da dette er svært viktig for å kunne tilby det høye aktivitetsnivået vi har i klubben idag og som vi ønsker å utvikle enda mer.

Vi har fått noen få tilbakemeldinger på at det kan være sendt ut feil fakt. ifm trening og medlemsavgiften til enkelte.

Dette beklager vi.  Noe av forklaringen er at det før 2020 sesongen ble et nytt medlemssystem i klubben og at ikke alle data ble overført til vårt nye system Idrettenonline. Det ble en god del manuelle opprettinger. I tillegg kom covid 19 slik at det ikke kunne gjennomføres foreldremøter hvor vi gjennomgår disse tingene.

Hvis du er usikker på om du har fått riktig fakt. gå inn på fotball.jif.no og medlems og treningsavgiften. Der står det hvilket beløp som skal betales. Det er en treningsavgift og en medlemsavgift.  Det er søskenmoderasjon på 50% på yngste barn. 

Trenings og medlemsavgiften er svært viktig for klubben og medfører at vi kan holde det høye aktivitetsnivået og tilbudet vi har til bygdas barn og ungdom. Det koster å drifte en klubb med ca. 350 aktive. Det går bl.a. til utstyr til lagene som drakter, baller, mål, kjegler.  Påmeldingsavgift til krets og NFF, lagsforsikringer , påmelding til cuper, drift av anlegget med klubbhus, strøm utg, vedlikehold. Vedlikehold og drift av kunstgress, traktor rep. osv. Innkjøp av 3v3er baner.  Dette er noe av de inntektene vi får, går til.

Hvis det er noen som har utfordringer med å betale, er det bare å ta kontakt så lager vi en løsning for det. Vi ønsker ikke at noen skal slutte med fotball pga økonomi en periode. Ta derfor kontakt så løser vi det.

En forutsetning for å få dette riktig er også at lagleder/oppmann gjennomgår alle som er aktive på sitt lag og melder inn nye spillere/sletter de som har gitt seg. Info om dette ble sendt ut i vår, men dessverre har vi ikke fått tilbakemelding fra noen.

Dersom du har spørsmål tilknyttet fakt. er det bare å ta kontakt med medlemsansvarlig Mari Nyborg. Mail. medlem@jif.no.
EN UNIK MULIGHET

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 7. Sep 2021

Gjennom tett samarbeid mellom JIF Fotball og JIF Turn har vi gleden av å kunne presentere et unikt prosjekt for Jevnakers befolkning, barn og ungdom. Bakgrunnen for initiativet er BEHOVET for aktivitetene vi skal bedrive. JIF Fotball har 350 aktive. Med begrenset plass på kunstgresset må opptil 4-5 lag trene samtidig. Dette er ikke gunstig. JIF Turn har ventelister på utøvere som ikke får tilgang til treningstid i hallen. Turn er en idrett som opplever stor pågang.  Jevnaker hallen er sprengt. Dette betyr at både JIF Turn og JIF Håndball ikke får tiden de har behov for.  Dette medfører at mange ikke får startet med den idretten de ønsker eller slutter på grunn av tilgang på treningsmuligheter.  I Jevnaker bor det 1100 mennesker mellom 6-19 år.  Av disse har fotball, turn og håndball 700 stk. dvs 65% av bygdas barn og unge er med i disse idrettene.  Dette viser bare hvor viktig det er for Jevnaker samfunnet, fysisk fostring og det sosiale miljøet som dette bygger opp under.

Et spørsmål som alltid kommer opp er kostnadene og har vi/Jevnaker kommune råd til dette? Til det vil vi svare. Har vi råd til å la være? Finansieringen er satt opp med spillemidler opptil 13 mill.  Sparebankstiftelse/sponsor 10 mill. Vi ber kommunen om å  bidra med 8, 5 mill. til hallprosjektet og kr. 2 mill til nytt garderobebygg.  Det er ingen konsulenter som har kostet "skjorta".  Egeninnsats og tilrettelagt fra Unisport på ferdig "pakke" har ikke kostet noen ting.  Vi mener dette er en meget god investering for kommunen. De slipper med en rimelig investeringskostnad og slipper DRIFTSUTGIFTER. Dette blir en felles kost for Fotball/Turn.  Driftsbudsjett er satt opp som viser at kommunen IKKE trenger å være redd for å få driftsutgifter i fanget. Ny hall vil i løpet av kort tid tvinge seg fram i kommunen og da må kommunen ta dette prosjektet selv. Da snakker vi om helt andre kostnader. Kostnad for ferdig oppsatt hall er beregnet til ca. kr. 25.000,- pr. kvm. Med en ny hall på 40x60 m vil kostnaden da bli på kr. 60 mill.   Hall som skissert får en kvm. pris på ca kr. 13.000,-.

Ny hall vil øke kapasiteten og dermed enda flere som kan drive med fysisk aktivitet. Skolen vil kunne bruke anlegget på dagtid. Ungdommen ønsker flere organiserte og uorganiserte møteplasser. Dette tilbudet vil bygge opp under dette ønsket. 

Argumentasjonslisten er utømmelig for dette unike prosjektet og for bygdas barn og ungdom. La oss gå sammen om å få det til.JENTEFOTBALL DAGEN I STRÅLENDE SOLSKINN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 6. Sep 2021

Jentefotball dagen ble gjennomført på stadion i strålende vær og med ca 30 jenter i alderen fra 6 til 12 år.

JIF Satser på å øke rekrutteringen til Jentefotballen og en egen Jente dag skal bygge opp under dette. Dagen ble brukt til å ha det gøy og leken med ball i ulike øvelser var i hovedingrediensen. Det ble servert pølser og saft til lunsj.

Dessuten ble det overraskelser til alle med super flotte drikkeflasker takket være FAGFORBUNDET JEVNAKER som støtter dette tiltaket. Stor takk fra JIF til dere. Stor takk også til frivillige instruktører, kioskmedarbeidere og andre som sto på for å få gjennomført arrangementet.NYTT TILBUD TIL DEG SOM SKAL OPP I 3 TIL 7. KLASSE FRA HØSTEN 2021

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 2. Sep 2021

Starter nytt tilbud etter skoletid

LEDER FRITIDSORDNINGEN: Mads Kleiv. Foto: Tor Haug

JIF Fotball starter Idrett Fritids Ordning (IFO) fra september på Jevnaker stadion.


– Vi ønsker å ta samfunnsansvar og tilrettelegge tilbud til kommunens innbyggere for å gjøre Jevnaker kommune til et enda mer attraktiv sted å bosette seg i.

I kommunens handlingsplan for 2020–2023 er det bl.a. fremhevet at kommunen ønsker tettere samarbeid med frivillig sektor og kommunen. Dette ønsker JIF Fotball å bidra til gjennom å starte Idrett Fritids Ordning (IFO) for dem som skal opp i 3. klasse (8 år 2021) til 7. klasse (12 år).

Fysisk aktivitet

Formålet med IFO skal være en tilrettelagt virksomhet hvor fysisk aktivitet for barn på 3.–7. trinn står som det sentrale.

– Vi har som hovedprinsipp å gi barn positive fritidsvaner og interesser, samt mulighet til lek og frie aktiviteter før og etter skoletid.

Det vil bli holdt minst 1,5 – 2 timer med organisert aktivitet hver dag, hvor ulike aktiviteter vil stå som det sentrale. Tilbudet vil inneholde aktiviteter og lek som blant annet håndball, fotball, turn, basket, innebandy, tur, skøyter osv. Aktivitetene kan foregå på banen, i hallen, i skogen, på løkka og ute i all slags vær. Tiden utenfor organisert aktivitet vil bli brukt til frilek, leksehjelp og bespisning.

Det legges vekt på utvikling av grunnmotorikken, gjennom lek og aktiviteter og tilpasset barnets utviklingsnivå.

Foreløpig er det to dager pr. uke. Men tilbudet vil bli utvidet etter hvert som interessen øker.

– Vi legger vekt på idrettsfaglig bakgrunn på de som skal jobbe med barna.

Sportslig leder i JIF Fotball, Mads Kleiv, har det pedagogiske/idrettsfaglige ansvaret. I tillegg vil det bli ansatt én fast assistent/aktivitetsleder med erfaring og kompetanse med idrett og barn. Det vil også bli ansatt 2–3 vikarer med relevant kompetanse som er tilgjengelig ved behov. Det vil avhenge av antallet elever som melder seg på.

Av plasshensyn er det begrenset med plass, slik at det er viktig å være raskt ute med å søke om opptak. Dette gjøres på eget skjema på hjemmesiden til fotball.jif.no under IFO. Oppstart 13. 9.
Fortsatt mulighet til å melde seg på til Jentefotballdagen

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 31. Aug 2021

Hei alle jenter mellom 5 og 12 år.

Har du/dere glemt å melde dere på til Jentefotballdagen?

Lørdag 4. sept. kl. 1100-1500.

Fortvil ikke. Det er fortsatt mulighet til å melde seg på.

Gi beskjed på tlf. 41620229 eller mail: admin@jif.no

Håper vi ses....

PS! Håper du som trener og lagleder informerer på trening/egen facebook side osv.
JENTEFOTBALLENS DAG 4. SEPT. PÅ STADION

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 16. Aug 2021

TIL ALLE TRENERE OG LAGLEDERE:

Fint om dere sprer budskapet på lagene og til ALLE JENTER.


Velkommen til Jentefotballdag på Jevnaker Stadion

 LØRDAG 4. SEPT kl. 11-15

 Jevnaker fotball vil gjenta suksessen fra i fjor og vi inviterer derfor alle jenter i alderen 5-12 år til en morsom dag med fotball, vennskap og lek.

 Dette er et tilbud til alle jenter i bygda vår, både de som spiller fotball i dag og de som ikke har spilt fotball før. 

Dagsplan:
Kl 11.00 Velkommen
Kl 11.15 Fotball
Kl 12.45 Lunsj
Kl 13.15 Miniturnering
Kl 14.45 Overraskelse til alle.
 Kl 15.00      SLUTT.

 Påmelding kan sendes til Tor Haug tlf. 41620229 eller på mail admin@jif.no innen 31. aug.
Bare å ta kontakt dersom det er noe dere lurer på.
 

ARRANGEMENTET ER GRATIS!
Gleder oss til å se mange fotballglade jenter på stadion.

 Ta med deg venninnene din og møt opp da vel. Dette blir gøy og kult.

 

Med vennlig hilsen
 Jevnaker fotball 

 
SERIESTART FOR A-LAGET TORSDAG 12.8. KL. 1930 PÅ STADION

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 10. Aug 2021


Endelig er A-laget i gang igjen med seriekamper. Første kamp er på torsdag 12.aug. kl. 1930 på stadion. Drammens BK er første motstander. De har allerede startet serien med seier 3-1 mot Kongsberg. A-lags trener Mads Kleiv er spent på seriestarten. Etter snart 2 år uten seriekamp er det knyttet stor spenning til hvor lagene i Buskerud står. JIF har trent godt i corona perioden og melder om godt oppmøte til tross for treninger uten kontakt over lang tid. Mannskapet er klar for seriestart og håper på god publikumsoppslutning. Henstillingen er klar: Møt opp på torsdag. 

Mads Kleiv forlenger sin avtale med klubben

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 7. Aug 2021

Vi gleder oss over å kunne meddele at klubben har forlenget avtalen til Mads med 2 nye år til 31 des 2023.

Det var et samlet styre som gikk inn for å forlenge avtalen med Mads som Sportslig ansvarlig og Hovedtrener for JIF A-laget. Det er viktig med kontinuitet og vi har mange nye spennende prosjekter fremover som Mads er en viktig brikke i bla. oppstart av IFO, JIF-extra og fotballskolen sier Bjørn Opdahl, men også vår fremtidige satsning på barn og unge å sist men ikke minst vårt seniorlag.
Simen og Marius forlater oss for studier

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 7. Aug 2021

Simen Grina Bråthen reiser til Trondheim for studier på NTNU mens Marius Opdahl tar turen til USA for å spille college fotball.

Vi takker dem for innsatsen for klubben og ønsker dem lykke til videre med sine studier, og håper å se dem i Jevnaker drakt igjen når studiene er over.
Treningskamp mot Valdres er AVLYST

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 6. Aug 2021


Valdres kunne ikke stille mannskap så derfor må kampen avlyses

Merking av baner stadion

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 15. Jul 2021

Det er stille på stadion om dagen. Men når aktiviteten starter opp igjen må banene merkes. Øystein Berg og Andreas Pammer fra G11 laget har ansvaret fra i år etter at Christian Åalberg og Øyvind Sogn har hatt oppgaven i flere år.

Takk for at dere stiller opp.
LYST TIL Å JOBBE MED IDRETT OG BARN?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 12. Jul 2021

Stillingsbeskrivelse

JIF Fotball er i utvikling og ønsker deg med på laget!

Fra mandag 30.aug. starter vi opp en IFO - idrettsfritidsordning for barn i alderen 8-12 år (f.o.m. 3 klasse t.o.m. 7. klasse) , fordelt på 2 dager. Mandager og torsdager.

I forbindelse med dette utlyser vi følgende faste stilling:
- IFO Ass. i  25% stilling.

Arbeidsoppgaver:
- IFO Ass. vil ha det sportslige ansvaret for IFO i samarbeid med leder IFO.
- Planlegge, vurdere og gjennomføre aktiviteter på JIF IFO.
- Være med å skape et trygt og positivt idrettsmiljø i JIF.

Arbeidssted er Jevnaker stadion
Arbeidstid vil i hovedsak foregå mandager kl. 1200-1700 og torsdager kl. 1400-1700.
Personlige egenskaper som engasjert, glad i barn, strukturert og allsidig idrettsbakgrunn søkes.
Relevant utdannelse eller/og jobberfaring er å foretrekke.
Lønn etter avtale.
Søknad og CV sendes admin@jif.no innen 30.07.2021.

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henv. Mads Kleiv tlf. 99363658.
Jevnaker IF Fotball er på jakt etter ny oppmann til A-laget. 

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 6. Jul 2021


Som oppmann vil du ha en viktig rolle for tilretteleggingen rundt vårt A-lag og du vil jobbe tett sammen med både trenerteam og spillergruppe.

 

Ansvar:

 • Sjekke kampoppsett for sesongen og omberamme innen frister.
 • Ordne treningskamper og dommere.
 • Vask, bretting og pakking av tøy til A-lagskamper. 
 • Pakke og ta med tildelt bag med utstyr til kampdager.
 • «Rigge garderobe» til A-lagets hjemme- og bortekamper. 
 • Overoppsyn på utstyr som brukes i treningsavvikling en dag i uka. (Pumpe baller, vaske vester etc.) 
 • Kontroll på treningstøy til hospitanter og nye spillere.
 • Ansvarlig for å se til garderobe og materialrom på klubbhuset.

Den vi søker skal ha følgende egenskaper:

 • God sosial kompetanse og kan jobbe selvstendig
 • God struktur og orden
 • God samarbeidsevne- og vilje.

Arbeidstid:

 • Ved 1 trening i uka etter avtale og på kampdager. 

Er dette noe som kunne vært interessant for deg eller noen du kjenner?
 Send mail til admin@jif.no.

Har du spørsmål knyttet til stillingen kan du kontakte b.opdahl@gmail.com
JIF fotball takker for den mangeårige støtten og samarbeidet

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 4. Jul 2021


Jevnaker fotball er utrolig glade for at Tømrermester G Sætheren AS har fonyet samarbeidsavtalen med klubben som hovedsponsor for barne og ungdomsavdelingen i Jif. i tre nye år Tømrermester G Sætheren AS har nå bidratt i snart 10 år i klubben, og er en lokal forankret  bedrift som ønsker å bidra med miidler i nærområdet, og til satsingen på barn og unge i klubben. Videre fortsetter samarbeidet om Mesterhus Jif julecup som  de er hovedsponsor for.  Jif fotball takker for den mangeårige støtten og samarbeidet vi har. For oss som klubb er langsiktighet samarbeid og støtte veldig viktig mht forutsigbarhet for drift og utvikling av klubben.
GLEDELIG MED A-KAMP IGJEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 23. Jun 2021

Torsdag møter JIF A-lag HBK på AKA Arena kl. 2000 til årets første A-kamp. Det er avtalt flere treningskamper i tiden fremover. Kontakttrening og kamper har vært et savn i lang tid. NÅ ser det endelig ut for å komme i gang igjen med "normal" aktivitet. Treningen har siden mars i 2020 vært holdt vedlike stort sett hele perioden. Aktiviteten har vært begrenset p.g.a. avstandsregler så spenningen er stor ift hvor A-laget står. En pekepinn på dette får vi svar på imorgen. Denne uken blir det gitt nærmere info om når evnt. seriekampene starter igjen.
Tine Fotballskole/Aktiv sommer er i gang.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 21. Jun 2021

Da er årets Tine Fotballskole i gang og på bildet ser vi fordeling i grupper. I alt 121 er påmeldt. Årets forballskole er et samarbeid mellom JIF Fotball og Jevnaker kommune v/Aktiv Sommer. Under ledelse av sportslig ansvarlig i JIF Mads Kleiv er det lagt til rette for at dette skal bli en uforglemmelig uke. Med seg har han 10 instruktører som kommer fra JIF Fotball senior/jr. lag og HBK Damelag. 

Vi ønsker lykke til med uken.


 

NYTT TILBUD TIL DEG SOM GÅR I 3. T.O.M. 7. KLASSE FRA 2021

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 21. Jun 2021


Skal du opp i 3. til 7. klasse fra høsten 2021? Da har du mulighet til være med på noe NYTT og SPENNENDE.

JIF Fotball lanserer et nytt konsept som vi kaller JIF IFO. (IdrettFritidsOrdning).

Dette skal være et tilrettelagt tilbud hvor fysisk aktivitet står som det sentrale. Vi tilbyr i tillegg til fotball, flere forskjellige idretter som håndball, basketball, turn, friidrett, skøyter og ski, turer i skog og mark osv. Vi har som hovedprinsipp å gi barn positive fritidsvaner og interesser.

Du blir hentet etter skoletid, enten du går på Toso eller BB skole.

Foreløpig er det 2 dager pr. uke. Mandager kl. 1300-1700 og torsdager kl. 1430-1700.

IFO har instruktører med pedagogisk/idrettsfaglig bakgrunn.

Se vedl. link for nærmere info.

IFO

For nærmere info om tilbudet og søknadsskjema, gå inn på hjemmesiden til fotball.jif.no, vedl. link,  eller ta kontakt med leder for IFO Mads Kleiv. Tlf. 99363658 eller mail: mads.kleiv@hotmail.com.

Da det er begrenset med plasser må du være tidlig ute med søknaden, SKAL DU FÅ PLASS. Vi vil sende ut svar på søknaden fortløpende etter hvert som vi får de inn.
Fantastisk oppslutning om Tine Fotballskole/Aktiv Sommer

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 8. Jun 2021Mats Kleiv

 

Ansvarlig for Tine Fotballskole/Aktiv Sommer Sportslig Ansvarlig i JIF, er strålende fornøyd med påmeldingen. 

Det er påmeldt 120 stk. og vi har gleden av å kunne tilby plass til alle. Det ble satt en grense på 100 stk. Men etter å ha fått på plass rett bemanning og god struktur har vi fått til at alle som har meldt seg på, får plass.

Da er det bare å glede seg til en hel uke med moro, forskjellige aktiviteter og mye sosialt. Årets sommerskole er i samarbeid med Jevnaker kommune som gjennom statlige tilskudd kan tilby barn og ungdom gratis plass. JIF Fotball står som arrangør.


Bli med på Grasrottrener kurs.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 8. Jun 2021

Vi har endelig fått svar av Kretsen om at de kan komme til oss for å holde kurset Grasrottreneren Del 1. Det blir dessverre en kort svarfrist, da det måtte bli nå til helgen om kurset skulle gjennomføres før sommeren. Det blir i utgangspunktet lørdag kl 10-16 med to deler praksis og søndag kl 10-13 med en praksis-del. Alt foregår på Jevnaker Stadion.

 JIF oppfordrer alle som ikke har tatt kurset om å melde seg på til undertegnede. Dette er del 1 av 4 delkurs. Minst 1 trener i hvert lag skal ha tatt dette kurset og dette er med på å gi god læring og trygghet for dere videre som trenere. Jeg håper flest mulig av dere har mulighet og ønsker å delta. Meld deg på til: Mads.kleiv@hotmail.com eller tlf.99363658.

https://www.fotball.no/trener/grasrottrener/nff-c--lisensutdanningen/

 se vedl. link for nærmere info om hva Grasrottrenerkurset innebærer. VELKOMMEN.
NYE/ENDRINGER AV LAG TIL HØSTSESONGEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 7. Jun 2021

Vi har nå åpnet for påmelding av «nye» lag i FIKS – for aldersklassene 6-19 år.

Hvis det er lag som ikke skal delta i høstsesongen, eller som ønsker å endre nivå på laget så må dette sendes på epost til gro.larsen@fotball.no.

 Frist for påmelding og endringer for høstsesongen er 10.juni 2021. Sendes admin@jif.no innen 9. juni.

NB! Alle lag som har vært påmeldt på vårsesongen blir automatisk flyttet over til høstsesongen, NFF Buskerud skal kun ha beskjed om endringer.

NFF Buskerud har følgende anbefaling ved påmelding av lag i barnefotballen:

 • Meld på flere lag. Del spillerne opp i små grupper på hvert lag.
 • Meld på rene jentelag hvis mulig. Jentene synes det er mer gøy å spille sammen.
 • Ikke la for mange spillere stå å sidelinja som innbyttere.

Aktivitetskvelder for 6-7 åringer

NFF Buskerud inviterer høstens 1.klassinger (født 2014) til aktivitetskvelder i 3er fotball.

Frist for påmelding er 10.juni 2021 for 7 åringene (meldes på i FIKS)

For 6 åringene er fristen 10. august 2021 (meldes på i FIKS)
Takk for at du gir panteflaskene dine til barne og ungdomsarbeidet i JIF

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 1. Jun 2021

Noen "faste kunder" putter pantelappen i "kassa" på Coop. Det er vi svært takknemlige for. Dette er miljøgevinst og ekstra kroner til barne og ungdomsarbeidet i klubben. Ja takk begge deler sier vi da. Men  vi har plass til flere lapper i kassen. Neste gang du panter kan du kanskje huske på JIF kassa?  PS! Den blir tømt med jevne mellomrom.
TIL LAGLEDERE/TRENERE ALLE JIF LAG

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 27. Mai 2021


Vi er så heldige at vi har fått ny MEDLEMSANSVARLIG I JIF FOTBALL: Mari Nyborg er den som skal holde orden på medlemsmassen vår. Hun har mail adr.  medlem@jif.no. MEN. Hun er helt avhengig av DEG som lagleder evnt. trener for å holde dette ajour. Det betyr at den som har ansvar for dette på laget ditt MÅ gå igjennom følgende:

 • Alle spillere på laget må legges inn.
 • Alle som har en rolle rundt laget må legges inn: trener, lagleder, dugnadsansvarlig, kasserer, sosial ansvarlig.
 • Foreldre til barna må legges inn med tlf. nr. og mail adresse osv.
 • Nye spillere og spillere i avgang MÅ meldes inn.

Vi må be om at hver lagleder ajourfører sitt lag så fort som mulig. FRIST for tilbakemelding til medlem@jif.no at liste er gjennomgått og ajour:  MANDAG 7. JUNI.

Har du spørsmål rundt dette eller er ny i rollen, ta kontakt med den som har hatt oppgaven før deg på laget. Evnt. ta kontakt med admin@jif.no eller medlem@jif.no.

TAKK FOR HJELPEN OG AT DU ER RASK MED TILBAKEMELDINGEN.
NY INFO COVID 19 FRA 27. MAI.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 27. Mai 2021


INFO FRA JEVNAKER KOMMUNE:


Jevnaker kommune er på risikonivå 3, men vi følger de nasjonale retningslinjene for øyeblikket.

Da er det følgende som gjelder:

 

Kommuneoverlegene i Jevnaker, Ringerike og Hole kommune snakket sammen i går, og de ble enige om at idrettsarrangementer for barn kan arrangeres som normalt. Dette vil da si fra idag 27. mai.

https://www.helsenorge.no/koronavirus/barn-og-unge/#samvar-pa-fritiden-for-barn

 


IKKE LA DENNE SJANSEN GÅ FRA DEG.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 19. Mai 2021

Vår medlemsansvarlig gjennom flere år har avsluttet sine oppgaver og JIF Fotball er på leting etter ei/en som kan overta som MEDLEMSANSVARLIG.  Kunne du tenke deg å bidra? Det er en konkret oppgave som skal gjøres. Er du strukturert og kanskje litt kjennskap til datasystemer er det ekstra fint. Opplæring vil bli gitt så du trenger ikke være bekymret for om du klarer oppgaven eller ikke. Dette er en viktig oppgave for klubben. Jobben går ut på å holde medlemsmassen ajour og sende ut medlems og treningsavgift.

Ta gjerne kontakt med Tor Haug 41620229 for nærmere info.

Takk for at du støtter opp om vårt arbeid for barn og unge i Jevnaker.
KIOSKEN ÅPNES IGJEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 19. Mai 2021

Kiosken åpnes igjen til neste uke og våre dugnadsansvarlige er nå i gang med å sette opp vaktlister. Vi håper foreldrene ser positivt på denne "dugnaden" slik at vi kan tilby alle som er på stadion en is/brus eller kaffe og vaffel. For de fleste blir det ikke mer enn 1-2 vakter i løpet av året. Dette tilbudet gjør at kanskje flere kan møtes over en kopp kaffe og ha det litt sosialt i en tid hvor det innendørs er store begrensninger. Velkommen.
Oppsett seriekamper - Korona

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 14. Mai 2021


Vurdering:

Kommuneoverlegen i Lunner har hatt samtale med NFF i forbindelse med dette da en del av Buskerud kretsen har oppsatt kamper til uken i seriespill for G16. NFF tolker regelverket slik at dette ikke er anbefalt, og anbefaler kretsene om at kamper på tvers av kommunegrensene avlyses på trinn 1 i gjenåpningen som vi er på nå.

 

Når vi kommer over på trinn 2,som muligens kommer til uken, men ikke bestemt enda, åpnes det opp for kamper på tvers for barn og unge. NFF er klar over at bl.a. Buskerud har satt opp seriespillet og kamper som går på tvers av kommunegrenser, men de skal ifølge NFF ikke gjennomføres hvis ikke trinn 2 i gjenåpningen blir iverksatt.

 

Kommuneoverlegene regionen har snakket sammen i dag, og er samstemte i NFF`s anbefaling. Vi ber våre klubber forholde seg til disse.

Dette betyr at det IKKE BLIR SERIEKAMPER TIL NESTE UKE FØR EVNT. TRINN 2 BLIR IVERKSATT. Info rundt dette kommer til neste uke.
LYST TIL Å VÆRE MED PÅ NOE GØY I SOMMER?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 12. Mai 2021

 

 VIKTIG INFO TIL ALLE TRENERE/LAGLEDERE/FORELDRE/SPILLERE:

Aktiv sommer/Tine fotballskole nærmer seg fulltegnet. Kun få plasser igjen. Det HASTER derfor med å melde seg på for å sikre deltagelse som i år er gratis. Hvis info om dette ikke har gått ut til alle, er det fint om det informeres ut til barn/ungdom mellom 6-16 år.  Alle i denne aldersgruppen må få tilbudet. Fint om alle kan informere ut gjennom sine kanaler på lagene. TAKK FOR HJELPEN!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AKTIV SOMMER/TINE FOTBALLSKOLE   

er et samarbeidsprosjekt mellom Jevnaker kommune og jif fotball.

Målet med Aktiv Sommer/Tine fotballskole  er å skape positive opplevelser i et sosialt og trygt miljø for alle deltakere. Det kreves ingen "forhåndskunnskaper" eller bakgrunn så alle som ønsker kan melde seg på. Tilbudet er i alderen 6-16 år. Spesielt i år blir at det i tillegg til fotball, vil bli mange andre aktiviteter i løpet av uken. Inne i hallen vil vi legge opp til flere aktiviteter som bl.a. innebandy, basketball etc. Ute vil vi legge opp til natursti, beachvolleyball evnt. badepark. Det blir konkurranser og premieringer.


JIF FOTBALL har gleden av å invitere deg til:

AKTIV SOMMER/TINE FOTBALLSKOLE UKE 25 dvs fra mandag 21. juni t.o.m. fredag 25. juni

Oppstart hver dag  kl. 0900-1500.

Sted: Jevnaker stadion – klubbhuset.

Aldersgruppe f.o.m. 6 år t.o.m. 16 år.

Deltageravgift kr. 0,- (dvs GRATIS)

Du er påmeldt når registrering  er foretatt.

LINK PÅMELDING SUPERINVITE

PÅMELDINGSFRIST: SENEST 10. JUNI.

Det må medbringes niste og drikke for dagen selv av hensyn til korona restriksjoner. Klær i all slags vær må tas med.

Vi forholder oss til nasjonale/kommunale retningslinjer når det gjelder smittevern.

Instruktører: Jr. og senior spillere fra JIF.

Kontaktperson:  Mads Kleiv tlf. 99363658 eller mail: Mads.Kleiv@hotmail.com

NB! Vi forventer stor pågang og har satt en grense ift antall som kan være med.  Det gjelder å være raskt ute med påmeldingen. Først til mølla prinsippet gjelder.

VAR DET NOEN SOM SNAKKET OM AT DUGNADSÅNDEN VAR DØD?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 6. Mai 2021


 

i et ufyselig vær med sludd og nordavind fra alle kanter, møtte 25 frivillige til vårdugnad på stadion. La det bare vært helt klart. JIF er mektig imponert over fremmøte og kan slå fast at dugnadsånden ikke er lagt død i JIF Fotball. Takk til alle dere som møtte opp. Vi fikk gjort mye og mer enn vi hadde forventet. Planen var å få ryddet søppel, gravd grøft til kabel, satt opp reklameskilt, satt opp nye apparater treningssenteret og ta ned vegger i nytt E-sport senter. Håper pølse og kaffe smakte etter vel gjennomført jobb 


.

Årsmøte jif fotball

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 5. Mai 2021

Årsmøte  i JIF Fotball ble utsatt og vi avholder årsmøte idag kl. 2000 på klubbhuset stadion.

De som ønsker å delta på teams sender mail til admin@jif.no innen kl. 1800 idag.

Det er også mulig å delta på møtet fysisk. Men da innenfor gjeldene retningslinjer covid 19. 

PS! Minner om dugnaden kl. 1730 idag også...
STORT OPPMØTE TIL JIF EXTRA

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 3. Mai 2021

JIF EXTRA er et tilbud til de som ønsker å utvikle seg som fotballspillere. JIF ønsker å få frem spillere med gode holdninger. Treningene legges opp slik at de skal motivere spillerne til å trene på ferdigheter på egen hånd. Ingen spillere blir veldig gode av bare å holde på med fellestreninger. Bare spør Haaland. Dette kommer i tillegg til ordinær trening og foregår på fredager. Påmeldingen overgår alle forventninger og 60 jenter og gutter møtte opp til første økt på fredag. Det er 7 faste instruktører under ledelse av Sportslig ansvarlig/A-lags trener  i jif Mads Kleiv. Tilbudet er både til keepere, jenter og gutter i alderen 10-16 år. 
LYST TIL Å TREFFE "FOLK" IGJEN?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 30. Apr 2021


JIF Fotball gjenopptar den ukentlige vaffeldagen. 

Vi vet mange "lengter" etter å HA DET SOSIALT.

Det gjør vi noe med i JIF. 

Sett av onsdager fra kl. 0830 til en kopp kaffe/vaffel og en hyggelig prat.

Fortsatt gjelder covid 19 regler og disse følger vi.

VELKOMMEN!


FANTASTISK ÅPNING PÅ LEK MED BALL

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 28. Apr 2021

Etter noen utsettelser p.g.a. Covid 19 ble det endelig klart for LEK MED BALL  for alle 4 og 5 åringer på Jevnaker tirsdag. Her er hovedfokus det å leke og ha det gøy. Ca. 40 stk. møtte opp til første samling som var laaaangt mer enn forventet. Men det er jo bare gøy. Da må vi bare justere planleggingen og få med noen flere foreldre til å være med å ta noe ansvar. Det er kjøpt inn både baller og annet utstyr som vil bli tatt i bruk etter hvert. Planen er å gjennomføre Lek med Ball 1 gang pr. uke. Ferie i skoleferien. Kunne DU tenke deg å bidra på dette som forelder? Ta kontakt med Mads Kleiv som ansvarlig for opplegget. Til å bistå han denne gangen var Marius Opdahl og Steffen Olimb.


 

VÅRDUGNAD STADION ONSDAG 5.5 KL. 1730

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 27. Apr 2021

Hei.

Vår årlige dugnad på stadion finner sted 5. mai kl. 1730. Regner med å holde på 2-3 timer. Det blir servert noe å spise og drikke etter at "jobben" er gjort. Alt foregår i h t Covid 19 retningslinjer.

Vi håper du/dere har anledning til å avsette et par timer til litt dugnad og sosialt. Det er fint om du kan ta med deg noe utstyr som drill, rake osv.

JIF FOTBALL IDRETTFRITIDSORDNING (IFO)

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 27. Apr 2021

JIF Fotball har planer om å starte en IdrettsFritidsOrdning (IFO) for gutter og jenter i 5 - 7 klasse. (De som begynner i disse klassene fra høsten av i 2021.)

Foreløpig er det 2 dager pr. uke for disse alderstrinnene.  Er interessen stor nok vil vi kunne utvide tilbudet til å gjelde flere dager og evnt. også utvide med flere årstrinn.

Vi vil legge vekt på forskjellige typer aktiviteter alt avhengig av årstid. Aktivitetene vi vil tilby vil være:

Turn, fotball, håndball, friidrett, ski, skøyter, turer i skog og mark, E-sport osv.

Det vil være et pedagogisk opplegg ivaretatt av utdannende idrettslærere. Der vi selv ikke har god nok faglig kompetanse, vil vi innhente dette.

Vi vil legge vekt på sunt kosthold og det vil være 1 måltid pr. dag.

Frivillig leksehjelp vil tilbys.

For elevene som går på Toso skole vil vi ha en buss/taxi ordning, slik at elevene blir hentet etter skoleslutt.

For elevene på Bergerbakken skole vil elevene bli hentet av IFO ansatte og gå til Jevnaker stadion.

Det kan også opplyses om at vi har hatt nær kontakt med Jevnaker kommune som ser positivt på en evnt. Etablering av IFO.

Spørreskjema er levert ut til de nåværende 4-6. klassene på skolene, samt at svarskjema legges ved lenger nede i artikkelen. Vi håper dere kunne besvare denne undersøkelsen så snart som mulig da det er DEN tilbakemeldingen som vil være avgjørende for om vi skal starte dette tilbudet eller ikke. Det er også fint om du svarer selv om det ikke er aktuelt å melde på barnet. Vi tar sikte på oppstart av IFO rett etter skolestart i 2021. 

Spørsmål kan rettes til: Mads Kleiv tlf. 99363658 eller mail: mads.kleiv@hotmail.com

Tor Haug tlf. 41620229 eller mail: admin@jif.no

KLIKK HER FOR SVARSKJEMA: Spørreundersøkelse IFO
Her kan du helt enkelt svare med bruk av nummer på spørsmål + graden av viktighet (1-6), som f.eks. 1 - 6, 2 - 4 etc. på en mail til ADMIN@JIF.NO


Takk for at du svarer på forespørselen vår.

 

SVARFRIST: MANDAG 10. MAI.

OPPSTART "LEK MED BALL" FOR 4 OG 5 ÅRINGER OG FOTBALL FOR 6 ÅRINGER

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 23. Apr 2021

Vi starter opp partier for 4 og 5 åringer (født 2016 og 2017) og fotball for 6 åringene (født 2015). Både jenter og gutter.

Parti for 4 og 5 åringer: Lek med ball. Oppstart tirsdag 27.4 kl. 1700 på Jevnaker stadion, Gress slettene.

 Hovedfokus vil være lek og øvelser med ball/hinderløyper etc. med stor grad av involvering av foreldre. Til nå er det påmeldt 35 stk. og det er plass til flere. Har du ikke meldt på ditt barn, er det bare å møte opp. Kontaktperson er Mads Kleiv tlf. 99363658.

For 6 åringene (født 2015) er oppstart onsdag 28.4 kl. 1700 på Jevnaker stadion, Gress slettene.

Her er det også lek og gøy som hovedfokus men da med fotballen som basis. Har du ikke meldt på barnet enda, er det bare å møte opp og vi vil foreta påmelding der. Kontaktperson er Mads Holterbakken tlf. 99442525.  

VELKOMMEN!

JIF FOTBALL EXTRA

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 22. Apr 2021


JIF FOTBALL EXTRA – NY PÅMELDING Første runde med EXTRA-treninger har vært en stor suksess og vi har gleden av å tilby en ny runde. Denne gangen utvider vi tilbudet som nå gjelder fra gutter/jenter 10år opp til JR-gutter/Jenter17.

EXTRA-treningene vil gå over 8 uker med oppstart Fredag 30.april.

Treningene er hver fredag fra kl 15.30-17.00 og klubbhuset vil være åpent fra 14:30 hvor det er mulighet for å spise niste og skifte.

Øktene på EXTRA-treningene vil ha fokus på mestring gjennom egenutvikling og individuell ferdighetstrening. Tilbudet vil være for alle uavhengig av ferdighetsnivå, men betingelsen er at du som spiller er fokusert på oppgavene dine og viser gode holdninger ovenfor trenerne og de andre på økten.

Faste instruktører med meget høy kompetanse på EXTRA-treningene er A-lagstrenerne Mads Kleiv, Lars Lafton og Chris Dutton, samt keeper-trener Torgrim Westhagen Sandmo. I tillegg vil vi innhente andre instruktører etter behov, slik at alle får tett oppfølging.

Vi ønsker flere jenter på JIF EXTRA-treningene, og her er det både mulighet for å være i egne jentegrupper eller tvers av kjønn.  

Første treningen vil være gratis, så alle kan komme innom og finne ut om dette er noe de ønsker å være med på videre fremover. Faktura vil sendes ut ved oppmøte på den 2. treningen og utover.

Treningsavgift kr. 500,-. (innbetales konto: 2030.69.08813 merkes med JIF Extra og navnet på spiller).

Påmeldingsfrist 27. April.

Navn + fødselsdato på barn og foresattes navn, tlf og epost sendes på mail til admin@jif.no.
ÅRSMØTE JIF BUDBILER DA

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 8. Apr 2021

JIF BUDBILER DA avholder årsmøte

Onsdag 28. april kl. 1730 på Klubbhuset, Jevnaker stadion.

Vanlige årsmøtesaker.

Årsmøtedokumenter vil bli gjort tilgjengelig på hjemmesiden senest 1 uke før årsmøte.

Saker som ønskes behandlet sendes styret senest innen 16.4.2021

til admin@jif.no

Styret.


NB! Det blir gjennomført fysisk møte med forbehold om at dette er innenfor gjeldene retningslinjer. Du kan også delta på årsmøte gjennom Teams. Send påmelding til admin@jif.no og vi vil sende deg invitasjon til møte på teams.ÅRSMØTE JIF FOTBALL

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 8. Apr 2021

JIF FOTBALL avholder årsmøte

Onsdag 28. april kl. 1900 på Klubbhuset, Jevnaker stadion.

Vanlige årsmøtesaker.

Årsmøtedokumenter vil bli gjort tilgjengelig på hjemmesiden senest 1 uke før årsmøte.

Saker som ønskes behandlet sendes styret senest innen 16.4.2021

til admin@jif.no

Styret.


NB! Det blir gjennomført fysisk møte med forbehold om at dette er innenfor gjeldene retningslinjer. Du kan også delta på årsmøte gjennom Teams. Send påmelding til admin@jif.no og vi vil sende deg invitasjon til møte på teams.
NYE KORONA TILTAK JIF FOTBALL

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 17. Mar 2021


 Regjeringen sa 15. Mars følgende: «Det blir tillatt med utendørs idretts- og fritidsaktiviteter for barn og unge under 20 år, så lenge dette skjer i grupper på inntil 10 personer og alle deltakerne kommer fra samme kommune. Det anbefales at aktivitetene foregår på en slik måte at man kan holde minst to meters avstand mellom deltakerne».

Alle kommer ferdig skifta og møter direkte på fotballbanen. 2 meters-regelen skal heller ikke brytes av hverken spillere eller trenere i tiden utenfor øvelsene eller øvelsene. I tillegg til dette vil JIF sette krav om at alle som skal på banen spriter hendene både ved inngang og utgang. Treningene blir på 1 time og 15 min, for å sette av tid til at lagene på banen kommer seg av før de neste lagene kommer på.

JIF blander ingen spillere fra forskjellige kommuner og vil gjøre så godt de kan for å gi et tilbud til de spillerne og trenerne som er i klubben og er bosatt utenfor Jevnaker kommune på en trygg og forsvarlig måte. JIF følger alle smittevernregler som er gitt av Regjeringen og NFF. 


Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

17:00 – 18:15

 

G11/12 + G13

17:00 – 18:15

 

G9 + J8/9

17:00 – 18:15

 

G10 + G11/12

17:00 – 18:15

 

G8 + J11

18:30 – 19:45 

 

G14 Alex + G16 Jørn

18:30 – 19:45

 

J13/14 + J17

18:30 – 19:45

 

G13 + G14 Alex

18:30 – 19:45

 

J13/14 + J17

20:00 – 21:30

 

G14/G16 FRODE

20:00 – 21:30

 

G19

20:00 – 21:30

 

G14/G16 FRODE

20:00 – 21:30

 

G16 Jørn + G19


 

INTERESSERT I E-sport?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 10. Mar 2021

JIF Fotball har over tid snakket om å kunne starte med E-sport! Dette er en svært bred form for digital idrett som vokser med rekordfart og flere og flere klubber har startet opp. E-sport, enten det er League of Legends, CS:GO, FIFA, Warzone, Rocket League eller PUBG har millioner av følgere og seere over hele verden, og vi ser at det er på tide å hive oss med!

Myten om gaming blant ungdommer har begynt å slå sprekker. Flere og flere ser på dette som en seriøs aktivitet som utvikler mange ferdigheter. Vårt fokus vil være at dette skal være et sosialt tiltak med tilhørighet til klubben. Det er likegyldig om du spiller aktivt i klubben eller ikke. Alle skal føle seg velkommen og dermed ha en tilhørighet.

For å komme i gang er vi avhengig av en "primus motor" som kan ta eierskap og vet hva som skal til for å bygge et team over tid.

Vi ønsker også ungdommer som er "eksperter" og kan gaming.

Kunne du tenke deg å være med og starte opp JIF E-sport? 

Vi har lokaler og muligheter til noe gaming-utstyr på klubbhuset som det vil bli investert i fremover. Vi tenker oss å lage ei "prosjektgruppe" bestående av JIF Fotball og du/dere med kompetanse på gaming, for utforming og planlegging av et E-sport-senter på klubbhuset.


Ta kontakt med torhaug0021@gmail.com eller tlf. 41620229 for nærmere info.


TA KONTAKT DA VEL!
Takk for at du spiller på lag med JIF Fotball

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 2. Mar 2021

Som Grasrotgiver bidrar du til å opprettholde aktiviteten i klubben slik at vi kan tilby enda flere barn og unge et sosialt og sportslig tilbud i et trygt miljø. Vi trenger enda flere Grasrotgivere. Norsk Tipping melder om at det fortsatt er veldig mange som ikke har registrert et lag eller forening som Grasrotmottaker.  JIF Fotball hadde satt stor pris på om du kunne være med på en "VERVEDUGNAD".  Skaffer du oss en Grasrotgiver, får du en JIF T-skjorte fra PUMA. Du sender bare beskjed til admin@jif.no og navnet på den du har vervet.


Det er enkelt å bli Grasrotgiver. Gå inn på hjemmesiden til Norsk Tipping (se vedl. link) eller oppgi vårt org. nr. til kommisjonærene neste gang du skal tippe. Vårt org. nr. er 971012951JIF Fotball. Takk for hjelpen!

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen
LYST TIL Å VÆRE MED PÅ NOE GØY OG ER 4 ELLER 5 ÅR I 2021?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 17. Feb 2021

JIF FOTBALL inviterer til LEK MED BALL for årskullene 2016 og 2017  (4 og 5 år i 2021).

Alle barn, både jenter og gutter, er hjertelig velkommen. Det blir lagt opp til lek med ball og andre aktiviteter.  Vi starter opp innendørs og fortsetter utendørs når været tillater det.  Dette blir det gitt nærmere info om. Første "samling" blir tirsdag 9. mars kl. 1700 på Bergerbakken skole.  Her vil det bli gitt informasjon til foreldrene og hva som skal skje videre.

PÅMELDING INNEN 8. MARS TIL : admin@jif.no

VELKOMMEN !

Nye dusjer på klubbhuset

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 10. Feb 2021

Takket være gavemidler fra Varigfondet på Hadeland har vi nå begynt å installere nye dusjer på klubbhuset. Flere blir montert etter hvert.  Dette er dusjer som sparer både miljø og utgifter for klubben. En sensor gjør at dusjen ikke virker med mindre du står ved dusjen. Vi har tidligere hatt uheldige episoder hvor "noen har glemt" å slå av dusjen og stått på hele natten. Dette slipper vi nå. Vi får ikke installert i alle garderobene  nå. Men det er målet på sikt. På bildet ser vi rørlegger Kristian Bratvold og utplassert skolegutt Morten Settevik Holmen fra Randsfjord Rør som utfører jobben.


Interessert i eFOTBALL ?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 9. Feb 2021


 JIF Fotball har over tid snakket om å kunne starte med eFotball. Dette er en idrett som vokser med rekordfart og flere og flere klubber har startet opp. 

Myten om gaming blant ungdommer har begynt å slå sprekker. Flere og flere ser på dette som en seriøs aktivitet som utvikler mange ferdigheter.  Vårt fokus vil være at dette skal være sosialt tiltak med tilhørighet til klubben. Det er likegyldig om du spiller aktivt i klubben eller ikke. Alle skal føle seg velkommen og dermed ha en tilhørighet.

For å komme i gang er vi avhengig av en "primus motor" som kan ta eierskap og vet hva som skal til for å bygge et team over tid.

Vi ønsker også ungdommer som er "eksperter"  og kan "gaming".  

Kunne du tenke deg å være med og starte opp  JIF e-fotball? 

Vi har lokaler og muligheter til noe "gaming utstyr" på klubbhuset. Vi tenker oss å lage ei "prosjektgruppe" bestående av JIF Fotball og du/dere med kompetanse på gaming, for utforming og planlegging av et e-sport senter på klubbhuset.

Ta kontakt med torhaug0021@gmail. com eller tlf. 41620229 for nærmere info.

TA KONTAKT DA VEL!

 

JIF FOTBALL EXTRA

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 1. Feb 2021

På grunn av korona situasjonen ble JIF fotball Extra tilbudet på fredager stoppet i 2020. Ca 35 stk. var påmeldt.

Vi starter nå opp igjen med tilbudet førstkommede fredag kl. 1530. Ansvarlig for opplegget er Sportslig ansvarlig Mads Kleiv.

De som er registrert og påmeldt kan bare møte opp. Gjelder for aldersgruppen 12-16 år.

 Er det noen nye som ønsker å være med, må de ta kontakt med Mads på tlf  99363658. Treningsavgift kr. 300,- som gjelder frem til påske må betales til konto 2030.69.08813.

VELKOMMEN!

Enda en brikke har falt på plass i trenerkabalen.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 19. Jan 2021

Det er med stor glede JIF i dag kan presentere enda en ny trener i klubben.

 Chris kommer fra England og er ansatt i 50% stilling. Han skal være ass. trener for jr. laget med Erik Hagen som hovedtrener. Dessuten skal han bistå på treningene for A-laget, G16 og G14 lagene. I tillegg vil han i samarbeid med Mads delta på Extratilbudet klubben har for de mest ivrige hver fredag. Chris vil også delta med analyse av trening og kamper samt  fotballskole osv.

Chris er 23 år og kommer fra Leeds i England. Han har et Bachelorgrad i Fotball Coaching and Management ved UCFB (Wembley) samt div. fotball/trener kurs.  Praktisk erfaring har Chris gjennom å være trener for aldersbestemte lag samt vært på studiebesøk i div. klubber bl.a. Port Vale. I tillegg har han vært 1 mnd. i Vålerenga som utvekslingsstudent.

Han er bosatt i skoleveien på Jevnaker så det blir kort vei til stadion. I disse covid 19 tider har han gjennomført karantene som pålagt og er nå i full sving på treningsfeltet.

Vi ønsker Chris hjertelig velkommen på laget og håper du vil trives på Jevnaker.

Dermed er trenerkabalen i klubben komplett  på ungdoms og seniorsiden. Vi er utrolig stolte over den kompetansen vi nå har på trenersiden i klubben sier sportslig ansvarlig Bjørn Opdahl.  Vi har nå  unge fremadstormende nyutdannede trenere i mix med trenere med lang erfaring både som trenere og som spillere fra toppnivå i Norge.  JIF tenker utvikling av spillere og med den trenerstaben klubben nå har er forholdene lagt til rette for at spillerne skal utvikle seg til å bli så gode som de bare selv vil. Disse trenerne vet hva som skal til for å nå toppen.

A-laget har nå Mads Kleiv som hovedtrener med Lars Lafton og Chris som ass. Jr. laget Har Erik Hagen som hovedtrener med Chris som ass. G16 har Jørn Gruer og Frode Lafton som hovedtrenere med Chris som ass.  På G14 har vi Alexander Bjørnerud med Frode Lafton og Chris som ass.  På G13 har vi Lars Lafton og Didrik Koren som trenere. På G12 er Tonje Hansen Boork trener.

På jentesiden J17 har vi Rune Midtlie som hovedtrener. J13 2 lag er Jancker Sørensen trener.


Den gode treneren

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 13. Jan 2021

Se video fra Idrettsgallaen. Kjente personligheter/trenere forteller om det å være en god trener.

DEN GODE TRENEREN


NYE KORONAVETTREGLER

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 5. Jan 2021

De viktigste endringene nå er:
- All aktivitet utendørs må gjennomføres med minst en meters avstand
- Aktivitet innendørs kan ikke gjennomføres.

Det betyr at de som har planlagt oppstart trening igjen denne og neste uke kan gjennomføre dette utendørs. MEN.

For ALLE (uansett alder) gjelder KORONA TRENING. Dvs. uten kontakt, 1 m avstand osv.

Retningslinjene gjelder fram til og med 18. januar.

Se vedl. link.

https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/2021/nye-koronavettregler-frem-til-18.-januar/