Kategori

Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS

FRISTEN FOR PÅMELDING TIL EN HERLIG UKE NÆRMER SEG

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 31. Mai 2023

Hei.

Har du glemt å melde deg på til årets Aktiv Sommer/Tine fotballskole? Ikke fortvil. Det er fortsatt mulighet til å melde seg på. Vi tilbyr mange forskjellige aktiviteter, både inne og ute, en hel uke.  Tilholdssted vil være Jevnaker stadion og Hallen. Kanskje vi også får mulighet til å besøke Badeparken en dag også? Veldig fint om du som trener/lagleder får informert ut til ditt lag om at påmeldingsfristen nærmer seg. Vi trenger også noen foreldre som kunne hjelpe oss med "kjøkkentjeneste" et par timer på dagen. Ta kontakt med admin@jif.no. Til nå har 70 barn meldt seg på. Vi kan ta imot inntil 100 barn. Dette blir utrolig gøy..

PÅMELDING HER
JIF FOTBALL - LIKE MULIGHETER FOR ALLE

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 30. Mai 2023

JIF FOTBALL ønsker å synliggjøre det samfunnsansvaret vi har og ønsker å ta. Ved etablering av gode rutiner internt og med det offentlige, vil vi i større grad kunne tilrettelegge for at flyktninger, nybosatte og økonomisk vanskeligstilte, lettere blir inkludert i idretten. Terskelen for å være med må være så lav som mulig. Det betyr bl.a. at manglende økonomi til å betale treningsavgift/medl.avgift, fotballskoler, cuper etc ikke skal være til hinder for å starte med fotball. Målsettingen må være å få med flest mulig uavhengig av økonomi eller andre grunner. Konkret betyr dette at familien får informasjon fra det offentlige om hvordan og hvor de kan søke om fritak for treningsavgift, deltagelse på fotballskolen etc. Det offentlige kan formidle kontakt direkte eller familien kan gjøre dette selv. Dette gjøres til: admin@jif.no som er kontaktleddet i JIF Fotball. 

Internt i JIF Fotball så vil de som er nærmest spilleren som trener/lagleder ha best kjennskap til  forholdene på eget lag.  Disse har da kjennskap til at klubben ønsker å bistå/tilrettelegge for at de som har økonomiske utfordringer, blir fulgt opp. Dette formidles da til admin@jif.no som følger opp dette videre. Dette kan være bistand til treningsavgift, deltagelse på Fotballskolen, div utstyr til trening osv.  Det er viktig å presisere at dette blir behandlet konfidensielt.                                                                                                    Er det f.eks. flyktninger som ønsker å spille fotball på Jevnaker, sendes henvendelsen til admin@jif.no som formidler kontakt videre til  lagleder/trener til årsklassen vedkommende tilhører. 

På alle foreldremøter til lagene skal det informeres om hvilke rutiner klubben  har på dette.
Påmelding/endringer til høstsesongen.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 30. Mai 2023

Til alle lagledere/trenere:

Alle lag som har deltatt i vårsesongen flyttes automatisk over til høstsesongen.

Følgende gjelder:

Barnefotball:

Frist for å melde på nye lag= 15. juni. meldes til: admin@jif.no

Skal lag trekkes eller endre nivå= frist 15. juni til: gro.larsen@fotball.no

Påmeldingsfrist for 3er fotball= 20. juni. for 7 åringene. (nye lag) 

Påmeldingsfrist for 6 åringene= 15. aug. 

Ungdomsfotball:

Påmelding av nye lag, trekking av lag andre endringer: frist: 15. juni.
NÅ ER DET TID FOR LAVE SOKKER

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 25. Mai 2023

JIF FOTBALL har noen lave sokker til salgs. Både sorte og hvite. Pris kr. 200,- pr. pakke som inneholder 7 par. Ta kontakt med admin@jif.no så ordner vi levering eller henved deg i kiosken på stadion en ettermiddag.
FAMILIEDAG JEVNAKER STADION LØRDAG 17. JUNI

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 25. Mai 2023

JIF fotball ønsker velkommen til familiedag på stadion. Det blir:

Aktiviteter og overraskelser for BÅDE SMÅ OG STORE. MER INFO KOMMER! FØLG MED FØLG MED!

Showkamper med lag fra barne- og ungdomsavdelingen.

Åpen kiosk. (Gratis is til alle barna).

Alle som har JIF-klær oppfordres til å stille i disse.

A-LAGET SPILLER SERIEKAMP MED AVSPARK KL. 14 (JIF – MODUM)

GRATIS INNGANG FOR ALLE!

Vi håper på kjempestemning på stadion og det hadde vært supert å se akkurat DEG😊

FOTBALL ER GØY!
En formiddag med lagspill og samarbeid i fokus

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 24. Mai 2023

Tirsdagens lunsjseminar på Thorbjørnrud hotell hadde lagspill og samarbeidet mellom næringsliv og organisasjonsliv i sentrum.

Et trettitalls personer hadde møtt opp for å høre A-lagstrener Bengt Eriksen fortelle om sine tanker rundt lagspill og utvikling. Etter foredraget var det duket for en times paneldebatt om samarbeidet mellom næringsliv på den ene siden og kultur- og idrettsorganisasjoner på den andre. 

– Jeg tror veldig på å skape sånne møteplasser i bygda, sier Ole Henrik Pedersen i JIF fotballs markedsutvalg. Han kunne glede seg over at også Hønefoss BK, Reinsvoll og Slemmestad prioriterte å ta turen til Thorbjørnrud denne tirsdagen.

I paneldebatten representerte styreleder Geir Ivar Sæthren JIF fotball, mens Asmir Delic fra Ring forsikring og Hans Ole Bråthen kunne by på mange perspektiver rundt det å være sponsor for lokale foreninger. En hyggelig formiddag ble avsluttet med lunsj, der diskusjonene fortsatt videre rundt bordene.

– Det å legge til rette for treff som dette er jo en ekstra verdi vi kan tilby bedrifter som ønsker å samarbeide med JIF. Jeg har allerede veldig lyst til å arrangere et nytt lunsjseminar til høsten, sier Pedersen.
Husk tirsdagens åpne seminar!

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 22. Mai 2023

Tirsdag 23.mai kan du få med deg fotballtrener og tv-profil Bengt Eriksens foredrag om lagspill. Det er helt gratis – og det er fortsatt mulig å melde seg på.

Det er Jevnaker fotball og Thorbjørnrud hotell som inviterer både næringsliv, organisasjoner og interesserte privatpersoner til et lunsjseminar om lagbygging, samspill og hvordan næringsliv og idretten best kan ha nytte av hverandre.

– Vi ønsker å skape engasjement i bygda og vi ønsker å bygge Jevnaker IF som klubb. Da må vi ha med oss både det lokale næringslivet og det fantastiske organisasjons- og foreningslivet som finnes her, sier Ole Henrik Pedersen i markedsutvalget i Jevnaker fotball.

Klubbens hovedtrener Bengt Eriksen er født og oppvokst i fotballen, men er også utdannet økonom og har blant annet jobbet i Dagens Næringsliv. I mange år var han en av landets mest profilerte fotballeksperter på TV. 

– Som ekte østkantgutt har Bengt karakteren S i muntlig og et foredrag med han er alltid både underholdende og tankevekkende. Etter foredraget leder sportskommentator Asbjørn Myhre en paneldebatt om hvordan næringslivet og det lokale idretts- og kulturlivet best kan ha nytte av hverandre. Ofte ber vi i klubbene bare om en pengesum for å trykke en firmalogo på drakta, men i 2023 tror vi sponsorater må handle om mye mer enn det, sier Pedersen.

JIFs A-lag har hatt en litt trå start på sesongen i 4.divisjon, men ifølge Ole Henrik Pedersen ser klubben langt framover.

– Vi har begynt et arbeid med å bygge klubb og utvikle kultur. I det arbeidet er bredden minst like viktig som toppen. Nå er vi så heldige at vi har en ressursperson som Bengt Eriksen knyttet til JIF og da vil vi gjerne dele han med resten av bygda, avslutter en engasjert Pedersen. 

Seminaret på Thorbjørnrud hotell varer fra ni til halv tolv og er gratis for alle, mens det også er mulig å bestille seg lunsj etterpå. Påmelding skjer ved å sende e-post til marked@jif.no 
FANTASTISK OPPSLUTNING HVOR 45 BARN MØTTE OPP

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 12. Mai 2023

Lek med Ball er et tilbud til barn som er eller blir 4 og 5 år i 2023. 1 samling var i går og hvilken OPPSLUTNING!! 45 barn var påmeldt og med foreldre og besteforeldre var over 100 samlet til oppstart og informasjon om hva som skal skje videre. Dette er et tilbud gjennom JIF Fotball for å aktivisere barn i LEK MED BALL. Det er lagt opp til forskjellige stasjoner som de må gjennom. Dette blir litt forskjellige fra gang til gang. Innsatsviljen var det ikke noe å si på. For de som ikke kunne møte denne gangen vil tiltaket foregå 1 gang pr. uke fremover. Meld interesse til Kristian Orvang som leder Lek med Ball.

GLEMT Å KJØPE JIF SKJERF?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 11. Mai 2023

JIF Fotball selger fine skjerf. (inkl. årskort på alle A-laget hjemmekamper.) Kan brukes hele året på stadion!!! Har du ikke fått kjøpt enda? Alle som har mulighet, barn og voksne, burde kjøpe !!Du støtter en god sak!!!! Dette er JIF skjerf og passer også for andre grupper innen JIF Allianse. . Lurer du på hvordan du skal få tak i skjerfet? Kiosken på stadion selger hver ettermiddag i uken og på A-lagets hjemmekamper. Du kan bestille i Nettbutikken vår på fotball.jif.no eller ved å sende mail til admin@jif.no så avtaler vi når du kan komme å hente. Hva det koster? kr. 399,-.

Takk for at du støtter opp om barn og ungdomsarbeidet i klubben

FOR EN KVELD PÅ STADION

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 11. Mai 2023

Med gløtt av sommer kunne Endelig barn og unge innta Ball slettene og hele stadion igjen. Det satte spillere, lagledere, trenere utrolig pris på. For en kveld det ble med yrende liv på alle flater. Dette er slik vi ønsker at det skal være på stadion.

Elkjøp er med videre som sponsor

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 10. Mai 2023

Jif fotball er utrolig glade for at Elkjøp Hønefoss er med og støtter Jif fotball og e sportssenteret videre i 2023. De har vært en langvarig og trofast sponsor.

I forbindelse med etableringen av Jif E sportssenter har Elkjøp bidratt med økonomisk støtte siden oppstarten. Jevnaker fotball er veldig fornøyd med å ha Elkjøp og varehussjef hos Elkjøp Geir Thoresen med på laget.

Jif fotball takker for støtten og samarbeidet!
BALL SLETTENE KLARE TIL BRUK

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 9. Mai 2023

Etter uker med frustrasjon blant spillere og trenere, er det i dag gledelig å kunne informere om at hovedmatta og ballslettene er klare til bruk. Det er bare å planlegge treninger og kamper som normalt igjen.
PÅMELDING TIL AKTIV SOMMER/TINE FOTBALLSKOLE ER NÅ ÅPNET

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 4. Mai 2023


AKTIV SOMMER/TINE FOTBALLSKOLE

Målet med Aktiv Sommer/Tine fotballskole  er å skape positive opplevelser i et sosialt og trygt miljø for alle deltakere. Vi legger vekt på å skape gode holdninger og ha det gøy sammen med andre. I år har vi tilbud på forskjellige aktiviteter hele uken, både inne og ute. Tilbudet er i alderen 6-12 år. I tillegg til fotball, vil det bli mange andre aktiviteter i løpet av uken. 

AKTIV SOMMER/TINE FOTBALLSKOLE UKE 25 dvs fra mandag 19. juni t.o.m. fredag 23. juni

Oppstart hver dag  kl. 0900-1500.

Sted: Jevnaker stadion – klubbhuset.

Aldersgruppe f.o.m. 6 år t.o.m. 12 år.

Deltakeravg. kr. 900,- for hele uken, inkl. lunsj, frukt og drikke + alle aktiviteter.

Du er påmeldt når registrering  er foretatt.

PÅMELDING HER

PÅMELDINGSFRIST: 10. JUNI

Klær i all slags vær må tas med.

Instruktører: A lags trener JIF, senior og jr. spillere fra JIF samt elever fra idrettslinja på videregående.

Kontaktperson: Christian Dutton, tlf. 92778494

NB! Vi forventer stor pågang og har satt en grense ift antall.  Det gjelder å være raskt ute med påmeldingen. Først til mølla prinsippet gjelder.

JIF inviterer til lunsjseminar med foredrag og paneldebatt

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 3. Mai 2023

JIF fotball i samarbeid med Thorbjørnrud hotell inviterer nåværende og framtidige samarbeidspartnere og alle andre interesserte til lunsjseminar om lagbygging, samspill og hvordan næringsliv og idretten best kan ha nytte av hverandre.

Dato: Tirsdag 23.mai.
Klokka 09.00-11.30.
Sted: Thorbjørnrud hotell.

Klubbens hovedtrener Bengt Eriksen er født og oppvokst i fotballen, men er også utdannet økonom og har blant annet jobbet i Dagens Næringsliv. I mange år var han en av landets mest profilerte fotballeksperter på TV. Bengt er opptatt av hvordan vi spiller hverandre gode, ikke bare på fotballbanen, men også i arbeids- og dagliglivet. Som ekte østkantgutt har Bengt karakteren S i muntlig og et foredrag med han er alltid både underholdende og tankevekkende. Dette er en mulighet du ikke vil gå glipp av.

Etter foredraget leder Asbjørn Myhre en paneldebatt om hva som er et godt sponsorat. Idrettslag og andre frivillige organisasjoner vil gjerne bli sponset av det lokale næringslivet, men hva bør bedriftene forvente å få tilbake? Er et sponsorat bare veldedighet eller kan det rette lokale sponsoratet faktisk også gi merverdi tilbake til bedriften?

Deltakelse på seminaret er gratis for alle, men det er mulighet for å kjøpe lunsj på Thorbjørnrud etter programmet. Lunsjen koster kroner 395 per person og bestilles samtidig med påmeldingen.

Program:

  • 0900 - Velkommen
  • 0915 - Foredrag om lagbygging v/JIF trener Bengt Eriksen
  • 1025 - Fem minutter pause
  • 1030 - Paneldebatt ledet av Asbjørn Myhre (lokale næringslivsaktører vil delta).
  • 1130 - Lunsj 

Påmelding:

Påmelding skjer ved å sende mail til marked@jif.no med navn på bedriften og antall personer. Maks 4 personer pr. bedrift. Påmeldingsfrist 15. mai. Gi også beskjed om dere ønsker lunsj eller ikke. Pris per person for lunsj 395,-. 

HÅPLØSE FORHOLD PÅ STADION

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 2. Mai 2023

Det er svært vanskelige forhold for trening og kamp på stadion p.t. Det er ikke mulig å bruke gress slettene for trening eller kamp. Det gjelder i hvert fall ut denne uken. Kamper er flyttet til kunstgressbanen, utsatt eller byttet hjemmebane med motstander. Treningene på kunstgressbanen må enten flyttes eller utgå hvis dette kolliderer med kamp. Kamper har hovedprioritet. Vi i JIF Fotball beklager på det sterkeste dette som nå skjer og som vi dessverre er vitne til hver vår og høst.