Kategori

KUNSTGRESSBANEN STENGT INNTIL VIDERE

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 28. Jun 2022

Grunnet arbeider med kunstgressbanen vil banen være stengt inntil videre. Dette arbeidet er lagt til ferien slik at det ikke skal gå utover den organiserte treningen. som allikevel  har ferie for de fleste. Hovedmatta og gress slettene kan benyttes for de som fortsatt har organiserte treninger. JIF Jenter på landskamp

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 27. Jun 2022

Interessen for jentefotball øker over hele landet, også på Jevnaker. Som et ledd i å øke interessen ytterligere, ble spillere under 15 år invitert gratis til landskamp på Ullevaal stadion. Egen buss ble satt opp og det rapporteres om høy stemning både på landskampen og bussen. Interessen var stor. Bussen ble fylt opp og biler måtte kjøre i tillegg for å få med alle. Det var veldig gøy med 2-0 over New Zealand og få Ada Hegerberg og Caroline Graham Hansen på nært hold. Takk til Anne Hege og Heidi som gjorde denne turen mulig på kort varsel. Neste arrangement for jentene er JENTEFOTBALLDAGEN 3. SEPT.  Det er bare å holde av dagen.
GØY MED TINE FOTBALLSKOLE

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 23. Jun 2022

55 barn fra 6 t.o.m. 12 år gjennomfører i disse dager Tine Fotballskole på Jevnaker STadion. Onsdag, torsdag og fredag er det full aktivitet med fotball, lek og moro. Deltakerne er delt opp i grupper med 2 instruktører til hver gruppe. Vi er takknemlige for at våre jr. spillere stiller opp og bidrar til at fotballskolen skal bli vellykket. Hovedansvarlig for gjennomføring av skolen er Chris Dutton som til daglig er ansatt i JIF Fotball. 

Våre instruktører.

 Sandberg sport fornyer

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 20. Jun 2022

Jif fotball er takknemlige for at vår samarbeidspartner på utstyr gjennom mange år, Sandberg sport fornyer sin samarbeidsavtale med Jevnaker fotball. Vi takker for støtten.

--