Kategori

JIF Fotball og Hønefoss BK har inngått en samarbeidsavtale for 2022

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 18. Feb 2022

Jevnaker fotball og Hønefoss ballklubb har signert en avtale om å stille samarbeids lag på J-15 for sesongen 2022. Jif fotball har et klart må om å satse på å utvikle jentefotball satsingen i klubben. Vi har en egen jentefotball ansvarlig i styret, og vi ønsker å øke rekruteringen i åra som kommer. 

For å kunne gi flest mulig jenter muligheter til å få et godt tilbud både sportslig og ressursmessig må vi pga. få spillere i enkelte årganger inngå samarbeids lag med klubbene rundt oss. HBK er "lokomotivet" i distriktet mht dame/jentefotball, og det gir gode muligheter til våre jenter både på bredde nivå og de som virkelig vil satse på fotballen. Målsetningen for JIF er å bygge opp en egen satsning i egen klubb, men samtidig ha et samarbeid for å styrke jentefotballen i hele distriktet. 

Det ble derfor avholdt et foreldre/infomøte på klubbhuset torsdag 17.02. Jentene skal trene to økter i Hønefoss og en økt på Jevnaker i uka. Videre skal seriekampene spilles både på Jevnaker stadion og Aka Arena. Jevnaker fotball ser frem til et godt samarbeid fremover til beste for jentefotballen i distriktet. JIF fotball og HBK ønsker spillerne, trenere og støtteapparat lykke til med sesongen!


--
Hilsen
Geir Ivar Sæthren              
Styreleder Jevnaker IF Fotball  
 
JIF EXTRA - Påmelding frem til påsken

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 14. Feb 2022


JIF EXTRA er et tilbud for Gutter/Jenter 10år og opp til JR-gutter/Jenter17 i JIF som ønsker en ekstra fotball-økt i uka utover egen lagstrening. Øktene på EXTRA-treningene vil ha fokus på mestring gjennom egenutvikling og individuell ferdighetstrening. Tilbudet vil være for alle uavhengig av ferdighetsnivå, men betingelsen er at du som spiller er fokusert på oppgavene dine og viser gode holdninger ovenfor trenerne og de andre på økten. 

Treningene er hver fredag fra kl 15.30-17.00 og klubbhuset vil være åpent fra 14:30 hvor det er mulighet for å spise niste og skifte.

Faste instruktører med høy kompetanse på EXTRA-treningene er A-lagstrenerne Mads Kleiv, Lars Lafton og Chris Dutton, samt keeper-trener Torgrim Westhagen Sandmo. I tillegg vil vi innhente andre instruktører etter behov, slik at alle får tett oppfølging.

Vi ønsker flere jenter på JIF EXTRA-treningene, og her er det både mulighet for å være i egne jentegrupper eller tvers av kjønn.

For påmelding, send epost til mads.kleiv@hotmail.com med navn på foresatte, navn + alder på barn og tlf-nummer for å motta betalingsinformasjon og invitasjon til Spond-gruppen. Pris: 400kr.
ÅRSMØTE JIF FOTBALL

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 10. Feb 2022
JIF FOTBALL avholder årsmøte

onsdag 23. mars kl. 1900 på Klubbhuset, Jevnaker stadion.

Vanlige årsmøtesaker.

Årsmøtedokumenter vil bli gjort tilgjengelig på hjemmesiden senest 1 uke før årsmøte.

Saker som ønskes behandlet sendes styret senest innen 10.3.

til admin@jif.no

Styret.


NB! Det blir gjennomført fysisk møte.
FLYTTING AV MÅL PÅ KUNSTGRESSBANEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 8. Feb 2022


Det er viktig når målene skal flyttes ut av banen ved kamp etc så må dette gjøres på en skånsom måte. Vi vet de kan være en utfordring å få plassert målene når det er mye snø.  Men det å lempe mål over gjerdet medfører at både stolpene, hjulene og gjerdet kan bli ødelagt. Det har vi IKKE råd til.  Ledere på lagene må påse at målene blir behandlet slik at de ikke blir ødelagte. Enten må de trilles ut av banen eller løftes og settes ned på utsiden av gjerdet. Takk for hjelpen.JIF PUMA-Kolleksjon

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 7. Feb 2022

Nedenfor finner du JIF's klubb-kolleksjon som selges av vår samarbeidspartner Sandberg Sport. Disse Puma-produktene vil være gjeldende de neste 2 årene. Hos Sandberg Sport i Hønefoss får dere 20% avslag på Puma produkter. Det er også mulighet for å gjøre en felles-bestilling fra lag eller kjøp av spiller-pakken, hvor det innvilges 30% avslag. Ta gjerne trener/lagleder for å opprette lags-bestillinger.

Jevnaker PUMA Kolleksjon.pdf

JIF Spiller Pakken SR.pdf

JIF Spiller Pakken JR.pdf
Fredrik Eriksen (32) blir med videre

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 5. Feb 2022

Fredrik Eriksen signerte for Jevnaker IF i fjor etter å ha spilt for Holeværingen IL i flere år i både 5. divisjon og 4. divisjon. Den erfarne spissen er med på å gi verdifull rutine inn i et ellers ungt JIF-lag og startet 3 av kampene i fjorårets korte sesong. Vi ønsker Fredrik lykke til med den kommende sesongen.Ny samarbeidsavtale signert mellom Jif fotball og Hverven revisjon

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 3. Feb 2022


Jevnaker fotball  er  er utrolig glade for at Hverven revisjon er med videre som samarbeidspartner for Jevnaker fotball. De fortsetter som hovedsponsor for barn og ung avdelingen i klubben og som samarbeidspartner for fotballskolen. Avtalen gjelder for årene 2022-23 og 24. 

Jif fotball takker Hverven revisjon  for sitt engasjement videre i barnefotballen på Jevnaker.

Geir ivar