Kategori

Kujtim Ismajli (25) forlenger ut 2022

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 30. Jan 2022

Kujtim Ismajli kom til Jevnaker IF fra Hønefoss BK i 2020 på en 1,5 årskontrakt og har nå forlenget ut 2022. Spissen har spilt barne- og ungdoms-fotball i HBK og hadde 4 innhopp OBOS-ligaen i 2015, samt scoret 1 mål. I fjor scoret han 9 mål på 12 kamper for JIF og vi ønsker han lykke til med årets sesong.Takk for innsatsen Tom Arne, Morten og Rolf

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 28. Jan 2022

Takket være iherdig innsats fra Tom Arne, Morten og Rolf er nå kunstgressbanen klar til bruk. Her ser vi siste del av jobben bli utført slik at banen allerede fra idag er klar til bruk. Stor takk spesielt til Tom Arne og Morten som virkelig har stått på for å få banen ferdig til sesongen starter for fullt. Her er både mange kroner spart og lagt ned stor dugnadsinnsats. Takk skal dere ha.Parris Mason (25) har signert kontrakt for 2022-sesongen.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 27. Jan 2022

Parris Alexander Mason er britisk-jamaicaner og kom til Norge i 2019 for å spille for Hønefoss BK. Som ungdom og ung voksen har han vært innom ungdomsavdelingen til engelske storklubber som Arsenal FC og QPR FC, samt Barnet FC. Den lynhurtige og driblesterke vingen har signert en 1-årskontrakt med Jevnaker IF og vi ønsker en god og skadefri sesong. 
Kristian Takvam Hagen (20) er klar for A-laget

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 24. Jan 2022

Kristian debuterte på A-laget allerede i 2019 og spilte fem kamper den sesongen. Høyrebacken har spilt for JIF i alle år, men bodde i Oslo i fjor for å gå på skole. Nå er han tilbake i Jevnaker og skal spille 2022-sesongen for A-laget. Vi har da enda en spiller på A-laget som har gått gradene i JIF og vi ønsker han lykke til med sesongen.Hva med en vaffel og en kaffekopp på stadion?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 17. Jan 2022

Med utgangspunkt i JIF Budbiler er det en gjeng som samles på klubbhuset hver onsdag kl. 0830... Det ryktes om at det er flere som kan tenke seg å være med, men at det er litt for tidlig. (noen pensjonister liker å ligge lenge) Det gjør vi noe med. Fra onsdag 19.1. starter vi kl. 1000.  Dette er en møteplass for den som ønsker å treffe andre folk. Det er ingen forpliktelser.  Bare sosialt over en kopp kaffe og ei vaffel. Kunne du tenkte deg å møte opp men usikker på om det er noe for deg? Gi det en sjanse.  Hjertelig velkommen.Kasper Bakken Hansen (19) løftes opp på A-laget

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 13. Jan 2022

Kasper Bakken Hansen (19) er ferdig med junior-fotballen og blir et fullverdig medlem av A-lagsstallen. Det blir da enda en lokal spiller på A-laget som har spilt fotball i Jevnaker IF hele livet. Kasper var kaptein på G19-laget i fjor og har vist at han kan bekle flere posisjoner. Han debuterte på A-laget mot Stoppen i 2. serierunde forrige sesong. 

Vi ønsker Kasper lykke til med kommende sesong. TIL ALLE SOM HAR BARN FRA 1. TIL OG MED 5. KLASSE

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 12. Jan 2022

Har du lyst til å være med på Fotball FritidsOrdning (FFO)?  Vi har hatt tilbudet en stund, men nå utvider vi tilbudet til også å gjelde for de som går i 1. og 2. klasse (Gjelder til og med 5. klasse).  Vi legger vekt på å ha det gøy, fysisk aktivitet og sosialt. Det blir også mulighet til å besøke vårt gamingsenter.  Mads Kleiv, sportslig ansvarlig i JIF og Magnus Bakken Haugli, er instruktører.  Foreløpig har vi åpent mandager og torsdager. Ta kontakt med Mads på tlf. 99363658 for en prøveperiode eller gå inn på hjemmesiden vår for registrering/nærmere opplysninger og påmelding.

PÅMELDING SØKNADSSKJEMA

VELKOMMEN!STOR TAKK TIL VÅRE KUNDER SOM BRUKER JIF BUDBILER

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 11. Jan 2022

Yngve, Tor, Edgar, Arne Mikael og Helge ønsker å takke våre kunder for året som har gått.    Vi har små og store oppdrag, korte og lange turer.  Oppdragene går  fra Kristiansand i sør til Trondheim i nord og mange turer til Vestlandet. Vi stiller opp på timen.  Ved å bruke JIF Budbiler støttes også samtidig barne og ungdomsarbeidet i klubben.  Vi er 5 faste sjåfører og har kapasitet til å ta på oss flere oppdrag.   Har du behov for transport av varer enten som privatperson eller firma. Ta kontakt med oss på tlf. 92810560.ÅPNING AV KUNSTGRESSBANEN BEGYNNELSEN PÅ NESTE UKE

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 11. Jan 2022

Gledelig melding til alle som ønsker å komme i gang igjen med trening. (Håper vi får lov fra myndighetene) Anleggsansvarlig i JIF Fotball håper å kunne åpne 2/3 av banen i starten på neste uke.  Det blir brøytet og sloddet denne uka. Åpning av HELE banen skjer før mnd. skiftet. Her gjenstår noe arbeid med bl.a. liming av kunstgresset før også denne delen kan brukes. Knut Kornelius Kolstø (20) blir med videre

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 10. Jan 2022

Knut Kornelius Kolstø har signert kontrakt for den kommende 2022-sesongen. Midtstopperen kom til Jevnaker IF fra barndomsklubben Hønefoss BK i fjor og fikk 6 kamper for A-laget forrige sesong. Kornelius har vist god utvikling siden han kom til klubben og vi tror på videre utvikling i sesongen som kommer. Vi ønsker han lykke til i 2022-sesongen.
Simen Strand Lafton (19) har signert ny kontrakt

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 5. Jan 2022

Simen Strand Lafton (19) som debuterte på A-laget allerede i 2019, har signert kontrakt for 2022-sesongen. Venstrebacken ble løftet opp fra juniorlaget før sesongen i fjor og startet samtlige kamper for A-laget i 2021. Simen er en lokal Jevnaker-gutt og har spilt for klubben i alle år. Han tok mange steg som fotballspiller i fjor og vi tror på videre utvikling i løpet av sesongen som kommer.

Vi ønsker Simen lykke til.Ulrik Berg Rian (22) er klar for 2022-sesongen

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 3. Jan 2022

Ulrik Berg Rian (22) har signert kontrakt for 2022-sesongen og utfyller keeper-duoen på A-laget sammen med Cato Larsen Haugom. Keeperen har spilt ungdomsfotball i Hønefoss BK og stod 13 kamper for Lillehammer FK i 4. divisjon i 2019 da han bodde der for studier.

JIF har nå to keepere som er svært treningsvillige og kommer til å pushe hverandre for plass i startelleveren. Vi ønsker Ulrik lykke til med sesongen.