Skisamling på Beitostølen 2.-4.desember

Postet av Jevnaker Idrettsforening - Ski - Ski den 16. Des 2016

Tradisjon tro dro en stor gjeng, nærmere bestemt 80 stykker, fra Jevnaker Ski oppover til Valdres for å søke snø og fine skiløyper i starten av desember. Det endelige målet var Beitostølen, der de bodde på flotte Stølstunet.

Noen ankom så tidlig at de rakk å få testet skiløypene allerede på fredag, og tilbakemeldingene de kom med var at det var litt lite snø, men fine forhold allikevel.

Nytt av året var at da vi våknet lørdag morgen, var det kun et par minus og ikke minus 15 som vel har vært vanlig på disse skisamlingene våre i starten av desember. Vi hadde allikevel blå himmel, så da føler man seg heldig!

Det ble gjennomført to treningsøkter denne lørdagen, og den første startet allerede kl. 0900. Stilarten var skøyting, og utøverne ble delt opp i sine respektive grupper før treningen startet. Plutselig var det skiløpere med Jevnaker Ski på ryggen over alt!

De yngste hadde det gøy med skileik, der både sisten, stafett og balansetrening sto på programmet.

Etter lunsj, lek og hvile var det klart for andre treningsøkt. Stilarten var nå klassisk, der mye av treningen for de minste foregår uten staver. Dette for å få trent inn tyngdeoverføring og balanse.

Lørdag kveld var det sosialt samvær med felles bespisning på Peppes, og vi beslagla mange bord for å si det litt forsiktig. Man kan vel også si at det ble en tredje treningsøkt på de minste, som løp rundt i gangene mellom rommene og ikke hadde tid til å sitte stille 5min.

Søndag var det igjen klart for en treningsøkt. De eldste tok turen oppover mot fjellet og fikk rast fra seg litt der. De yngre holdt seg fortsatt på stadion og koste seg der.

Ved avreise var alle enige om at det hadde vært ei flott helg både treningsmessig og ikke minst sosialt.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.