Treningskamp Jevnaker -Hallingdal på video!

Postet av Jevnaker Senior A den 28. Jan 2023

Gikk du glipp av kampen i går så kan du se den her.

Første omgang:


Andre omgang:
ETTMÅLSTAP PÅ JEVNAKER STADION

Postet av Jevnaker Senior A den 28. Jan 2023

Da var det duket for årets første treningskamp og Bengt sin første kamp som trener for Jevnaker. Omtrent  100 tilskuere hadde funnet veien til stadion for å se, noe som må være veldig bra for en treningskamp i januar.

Lagene hadde hver sin omgang på Jevnaker kunstgress i dagens treningskamp mellom Jevnaker IF og Hallingdal FK.

1.omgang:

En første omgang på Jevnaker stadion der vertene har mye ball. Det skapes ikke all verden av målsjanser utpå kunstgresset de første minuttene. Vi kommer etterhvert til en del store sjanser men mangler litt skarphet foran mål. 1-0 kommer etter et meget flott selvmål av gjestene 5 min før pause. Jevnaker har det meste av spillet i første omgang og burde hatt en større ledelse til pause. En omgang vi dominerer og er klart best av de to lagene. Flere mål blir det ikke i den første omgangen på Jevnaker stadion. Dermed kunne Jevnaker ta med seg en 1-0 ledelse inn til pause.

2.omgang:

Fra begge lag gjøres det mange bytter utover i omgangen. En omgang som er helt annerledes fra vår side. Fra å dominere store deler av kampen, blir vi nå løpende mye i mellom og sliter med å etablere noe eget spill. Stort press fra Hallingdal fører ethvert til at Hallingdal utligner på et frispark som skifter retning i muren å setter keeper ut av spill. Helt mot slutten får også Hallingdal et litt heldig mål som gjør at vi taper 1-2.

Vi taper dagens treningskamp etter at vi er et eller to knepp dårligere enn de i andre omgang uten at de skaper noe særlig mer enn oss. Vi slipper inn to unødvendig mål som vi er nødt for å luke ut.

Vi er bedre enn Hallingdal de første 45 min, vi burde gå til pause med en større ledelse etter flere gode sjanser. Når begge lagene gjør en del bytter så får Hallingene etterhvert en fortjent redusering på frispark mot slutten.

På JIF kan vi nevne at Kristian Takvam Hagen, Bendik Svensbråten og Mikkel Opdahl hadde en meget god dag ute på kunstgressmatta.

Men alt i alt en god gjennomkjøring for oss…


Bengt hadde følgende å si om kampen: Veldig rotete 0-10 min spesielt i forhold til fighting og krig. Deretter spilte vi dem ut frem til pause. Dette var meget bra, men vi brente 2-3 100% sjanser. Burde stått mer enn 1-0. I 2. omgang ble vi løpende etter ball i stedet for å eie den. En dårlig omgang av oss. Dette var vår 10. øving/trening i år.

Det minner meg på følgende. Ett vennepar av meg måtte ha nye gifteringer for det de gamle var utslitte. I de nye gifteringene står det: «Den som gir seg er en dritt». Det er viktig å ta med seg i videre jobb på feltet. Vi øver på til neste gang.  

Diverse bilder fra kampen:

Treningskamp for a-laget på lørdag 13:00 mot Hallingdal

Postet av Jevnaker Senior A den 24. Jan 2023

Da kommer første test for Bengt og mannskapet. Divisjonskollega Hallingdal kommer en tur på lørdag klokken 13:00 for å teste formen. Det blir nok som vanlig en tøff batalje, og en liten pekepinn på styrkeforholdet. 

Møt opp på stadion for å se gjengen komme skikkelig igang.A-laget 2023 med signerte spillere, trenere og støtteapparat

Postet av Jevnaker Senior A den 23. Jan 2023

Da begynner ting å falle plass. Her er oversikt over signerte spillere, trenere samt støtteapparat per nå, og som da danner a-laget for 2023. 


KUJTIM HAR SIGNERT NY KONTRAKT

Postet av Jevnaker Senior A den 23. Jan 2023

Vi er veldig glade for å ha blitt enige med Kujtim Ismajli om en ny kontrakt for 2023.

Spillere som Kujtim er viktig for klubben, fordi de representerer en kontinuitet og treningskultur vi trenger. Kujtim er ambisiøs, og stiller høye krav til seg selv og andre, både på trening og kamp.

«Viktig å få med en så erfaren og viktig spiller som Kujtim med videre, så derfor er vi glade for at han blir å se i JIF drakta denne sesongen også.» sier sportslig leder Opdahl til jif.no.

«Jeg vil gjerne være med videre og hjelpe JIF mot et mulig opprykk i år.» sier Kujtim til jif.no

Vi ønsker Kujtim lykke til med sesongen.
Serien 2023

Postet av Jevnaker Senior A den 22. Jan 2023

Da er oversikten over lagene og sesongen for 2023 ute. Kampdatoer er også ute, men erfaring viser at det er greit å vente litt med å booke alt i kalenderen da det ofte kan bli noen bytter her og der.

Uansett så er oppsettet (se under) og lenke til de offisielle sidene til NFF her: 

https://www.fotball.no/fotballdata/lag/kamper/?fiksId=134431
Helt i hundre fra første trening

Postet av Jevnaker Senior A den 10. Jan 2023

Rundt hundre JIF-patrioter møtte opp da Bengt Eriksen ledet årets første A-lagstrening.

Det må ha vært en av de best besøkte Jevnaker-treningene noensinne. Nærmere hundre personer trosset et ganske ufyselig vær for å få med seg den første A-lagstreningen i 2023. Også supporterne i JIF Ultras hadde mobilisert da den tidligere eliteserietreneren og mangeårige tv-eksperten Bengt Eriksen ledet sitt nye lag for første gang.

– Det er veldig gøy å se det engasjementet som finnes her. Nå er det opp til oss på A-laget å gjøre oss fortjent til videre interesse fra Jevnaker-publikummet. Men dette er en veldig god start, sier en fornøyd Eriksen.
I tillegg til godt oppmøte på sidelinja er det verdt å merke seg at hele 22 spillere møtte til årets første økt. At stallen er bortimot komplett allerede tidlig i januar, er et meget godt utgangspunkt for en ny sesong. Laget skal framover trene tre til fire ganger per uke. I tillegg er det allerede planlagt flere treningskamper. 

– Jeg kan ikke huske at det har vært så mange tilskuere på en JIF-trening noen gang og jeg tror ikke det er mange 4.divisjonsklubber som har nærmere hundre publikummere og fyrverkeri på trening i januar. Vi har fått på plass hele støtteapparatet og det var 22 spillere på trening, det har vært ekstremt mye jobb, men det er det verdt når du ser responsen blant alle som er opptatt av JIF, sier en stolt sportslig leder Bjørn Opdahl.
Etter treninga var det samling på klubbhuset med kaffe, vafler og pølser – og en opplagt Bengt Eriksen som fikk fortalt de frammøtte om sine tanker rundt fotballen og livet.

– Skal vi være possession-orienterte eller gjennombruddshissige? Altså, jeg pleier å sjekke kjøleskapet før jeg bestemmer meg for hva jeg skal lage til middag, så svaret på det spørsmålet er selvsagt situasjonsavhengig. Og om vi skal spille 4-3-3 eller 4-4-2 eller en annen formasjon må jeg nesten få vente med å svare på til jeg kjenner spillerne bedre. Men jeg håper uansett at Jevnaker-folket nå kan få en tredje ting å være stolte av; et bedre fotballag i tillegg til glassverket og badeparken, sa Eriksen til latter fra et førtitalls fotballinteresserte som hadde tatt turen inn i varmen på klubbhuset. 

For de som vil ta en titt på årets JIF-lag trenes det mandager klokka 17, onsdager klokka 18.30 og torsdager klokka 17, i tillegg til enkelte lørdager. Første treningskamp spilles mot Hallingdal lørdag 28.januar klokka 13.En liten hilsen fra Svein Tore Bergestuen.

Postet av Jevnaker Senior A den 8. Jan 2023

Flere kjente Jevnaker og Toso gutter har sendt oss hilsen. Svein Tore Bergestuen er kommunikasjonsrådgiver, forfatter og foredragsholder. Han har flere år bak seg i store norske mediehus. Svein Tore har som mange andre trått sine barne fotballsko på stadion.  Takk, for hyggelig hilsen Svein Tore. Vi gleder oss til å se deg på stadion til våren. Vi gjør som Svein Tore. 

Oppfordrer alle til å komme på stadion kl. 1700 i morgen. Fra kl. 1800 er det gratis servering i klubbhuset med drikke samt noe å bite i.

En liten hilsen fra Jonas Rønning

Postet av Jevnaker Senior A den 7. Jan 2023

Jonas Rønning har sendt hilsen😊

Jevnaker og Toso - gutten Jonas Rønning har sendt oss en hilsen. Med JIF drakt i egen stue ser også han frem til årets sesong, og oppfordrer til å komme på trening mandag. Vi gleder oss til å få deg på stadion til våren, Jonas.

Hilsen fra Jørn Ove Jacobsen

Postet av Jevnaker Senior A den 6. Jan 2023

Da har vi fått en liten hilsen på video fra Jørn Ove Jacbosen

Jørn Ove er en gammel JIF helt som ble hentet fra Harstad i 1997 hvor han da spilte i 1. divisjon. Jørn Ove var en kraftpakke av en spiss. En skikkelig kriger som virkelig blødde for drakta og som bøttet inn mål for klubben. Sosial og snill fyr som var godt likt av både lagkamerater og supportere. Han ble en publikumsfavoritt/kulthelt som var godt likt av supporterne. Jørn Ove spilte ca. 50 kamper for klubben og scoret ca. 30 mål tiden vi var i 2. divisjon. Det er ikke til å stikke under en stol at han hadde ett høyere nivå inne. Dette resulterte i at han gikk til L/F Hønefoss i 1. divisjon før 2000 sesongen. Vi setter stor pris på bidraget ditt, Jørn Ove - og ønsker deg hjertelig velkommen igjen på stadion til våren. 
 Første A-Lags trening på mandag 9/1 klokken 17:00

Postet av Jevnaker Senior A den 4. Jan 2023

På mandag braker det løs klokken 17:00 på stadion med a-lagets første trening med Bengt ved roret. Følg Asbjørn sin oppfordring og møt opp.

Robel flyttes opp i A-stallen

Postet av Jevnaker Senior A den 3. Jan 2023

Nå er det Robel Habtemariam Sium sin tur. 19-åringen har signert en toårskontrakt med klubben. 

“Dette er en del av strategien til JIF fremover, at vi skal tørre å ta sjansen på våre egne unge talenter.” sier Sportslig leder Bjørn Opdahl og fortsetter.


“For meg er Robel en veldig, veldig spennende type. Det er jo selvfølgelig også grunnen til at vi har valgt å få han på kontrakt. En god teknisk spiller, vanskelig å få kontroll på i små rom og på små flater.”


Han har allerede hospitert på noen treninger i år og gleder seg over muligheten han nå får.


“Det har vært veldig gøy å hospitere, det er et bra nivå og en bra erfaring for meg, men også en erfaring jeg har tatt med meg til de andre juniorgutta.” sier Robel.


Dette er en spennende spiller vi gleder oss til å utvikle videre. Gratulerer Robel!