Helt i hundre fra første trening

Postet av Jevnaker Senior A den 10. Jan 2023

Rundt hundre JIF-patrioter møtte opp da Bengt Eriksen ledet årets første A-lagstrening.

Det må ha vært en av de best besøkte Jevnaker-treningene noensinne. Nærmere hundre personer trosset et ganske ufyselig vær for å få med seg den første A-lagstreningen i 2023. Også supporterne i JIF Ultras hadde mobilisert da den tidligere eliteserietreneren og mangeårige tv-eksperten Bengt Eriksen ledet sitt nye lag for første gang.

– Det er veldig gøy å se det engasjementet som finnes her. Nå er det opp til oss på A-laget å gjøre oss fortjent til videre interesse fra Jevnaker-publikummet. Men dette er en veldig god start, sier en fornøyd Eriksen.
I tillegg til godt oppmøte på sidelinja er det verdt å merke seg at hele 22 spillere møtte til årets første økt. At stallen er bortimot komplett allerede tidlig i januar, er et meget godt utgangspunkt for en ny sesong. Laget skal framover trene tre til fire ganger per uke. I tillegg er det allerede planlagt flere treningskamper. 

– Jeg kan ikke huske at det har vært så mange tilskuere på en JIF-trening noen gang og jeg tror ikke det er mange 4.divisjonsklubber som har nærmere hundre publikummere og fyrverkeri på trening i januar. Vi har fått på plass hele støtteapparatet og det var 22 spillere på trening, det har vært ekstremt mye jobb, men det er det verdt når du ser responsen blant alle som er opptatt av JIF, sier en stolt sportslig leder Bjørn Opdahl.
Etter treninga var det samling på klubbhuset med kaffe, vafler og pølser – og en opplagt Bengt Eriksen som fikk fortalt de frammøtte om sine tanker rundt fotballen og livet.

– Skal vi være possession-orienterte eller gjennombruddshissige? Altså, jeg pleier å sjekke kjøleskapet før jeg bestemmer meg for hva jeg skal lage til middag, så svaret på det spørsmålet er selvsagt situasjonsavhengig. Og om vi skal spille 4-3-3 eller 4-4-2 eller en annen formasjon må jeg nesten få vente med å svare på til jeg kjenner spillerne bedre. Men jeg håper uansett at Jevnaker-folket nå kan få en tredje ting å være stolte av; et bedre fotballag i tillegg til glassverket og badeparken, sa Eriksen til latter fra et førtitalls fotballinteresserte som hadde tatt turen inn i varmen på klubbhuset. 

For de som vil ta en titt på årets JIF-lag trenes det mandager klokka 17, onsdager klokka 18.30 og torsdager klokka 17, i tillegg til enkelte lørdager. Første treningskamp spilles mot Hallingdal lørdag 28.januar klokka 13.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.