Alle innlegg "NORMALEN" ER TILBAKE (1) 110 lag deltar fra 6 til 16 år under året julecup (1) 113 lag påmeldt til årets julecup.. (1) 35 BARN PÅMELDT (1) 95 barn - gøy med fotball (1) Vis alle RSS

JIF G16 videre i NM🔥

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 1. Mai 2024

JIF G16 VIDERE i NM🔥

JIF G16 som er et av Buskeruds beste G16 lag, slo i dag Herkules fra Porsgrunn 2-3 i NM kval regional.

Vi tar en tidlig 2-0 ledelse og har grep om kampen. Herkules kommer tilbake med en scoring men før pause øker vi til 3-1.

2.omgang blir en skikkelig tøff omgang, og selv om Herkules scorer 2-3 så er det vi som har de største sjansene og det er fortjent når dommern blåser av kampen og vi er videre til 2. runde i NM⚽️🥳💪🏼

1-0 Adrian Muraas Pedersen 4 min

2-0 Håkon Ruud Gudbrandsen 10 min

3-1 Syver Briskeby 39 min

Fantastisk LAG seier av gutta og godt hjulpet frem av god heiagjeng på tribunen😃

Nå venter potensielt et topplag i neste runde, blant potensielle motstandere finner vi Start, Odd, Sandefjord og Strømsgodset blant annet.

Nå håper vi på hjemmekamp i 2.runde og masse folk på stadion som kan heie frem og støtte denne talentfulle gjengen og laget⚽️ Ingen tvil om at det gror godt i rekkene💪🏻