Emil Alfredsen er med i 2021

Postet av Jevnaker Senior A den 21. Des 2020

Emil Alfredsen

Alder 31


En spiller med gode basisferdigheter, er «tobeint» spiller, er fotball klok med et godt blikk å som alltid gir 100% . Klubben ønsker Emil lykke til videre i 2021Adrian Henriksen er med i 2021

Postet av Jevnaker Senior A den 18. Des 2020

Adrian Henriksen

Alder 21


Adrian blir å finne i troppen igjen og den hardtarbeidende, treningsvillige og teknisk gode spilleren som kom fra Hønefoss BK til Jevnaker i 2017 har igjen signert. Gjennom sine to tidligere sesonger på a-laget og med sine mange ferdigheter kan han bekle flere roller på laget sier Mads K. Klubben ønsker han lykke til i 2021Simen Grina Bråthen er med i 2021

Postet av Jevnaker Senior A den 17. Des 2020

Simen Grina Bråthen

Alder 19

Simen er en hardtarbeidende Jevnaker gutt, en midtbanespiller som er god med og uten ball og som er meget treningsvillig. Han står også for mye god stemning både på og utenfor banen sier Mads K.

Klubben ønsker Simen lykke til i 2021Marius Opdahl er med i 2021

Postet av Jevnaker Senior A den 15. Des 2020

Marius Opdahl

Alder 18


Jeg har veldig lyst til å satse skikkelig for å se hvor langt jeg kan nå. Derfor legger jeg ned mye tid både på klubbtreningene, og egentrening ellers. Det er nødvendig hvis man skal nå målene sine mener Marius. Klubben ønsker Marius lykke til i 2021 Espen Håkonsløkken Aardalen er med i 2021

Postet av Jevnaker Senior A den 13. Des 2020


Espen Håkonsløkken Aardalen

Alder 30


En meget solid spiller som forsterker laget. Han har rutinen vi trenger, er spillende og duell sterk. I tillegg bidrar han med en     smittende positivitet både på banen og i garderoben, Klubben ønsker Espen lykke til i 2021Jonas Ødegaard Holmen er med i 2021

Postet av Jevnaker Senior A den 9. Des 2020

Jonas Ødegaard Holmen er med i 2021

Alder 18

Keeper talentet som mener treningsverddagen bør være hard, morsom, lærerik og motiverende. Lover godt og klubben ønsker han lykke til videre på A-laget i 2021.
Bendik Svendsbråten er med i 2021

Postet av Jevnaker Senior A den 7. Des 2020

Bendik Svendsbråten 

Alder 24

Bendik er en spiller som passer perfekt inn i planen vår om bruk av lokale gutter som ønsker å trene mye, en offensiv teknisk spiller vi kommer til å få mye glede av fremover. Bendik vil klart forsterke og heve treningene våre med både kvalitet og tilstedeværelse.


Klubben ønsker Bendik lykke til i 2021Kujtim Ismajli er med videre i 2021

Postet av Jevnaker Senior A den 5. Des 2020

Kujtim Ismajli

Alder 24

Hovedtrener A-lag Mads Kleiv sier til jif.no

- Vi er veldig fornøyde med å få Kujtim med på laget. Han er en utrolig treningsvillig og seriøs spiller som har erfaringer fra et langt høyere nivå. Kujtim gir oss mer offensiv kraft og kan bekle flere roller. Dette er en spiller og person jeg har veldig stor tro på.

Klubben ønsker Kujtim Ismajli lykke til i 2021Enda en Juniorspiller løftes opp til A-lag før 2021 sesongen

Postet av Jevnaker Senior A den 4. Des 2020


Noah Jonassen Granberg

Alder: 19 år


Noah er også en JIF spiller som i all sin fotballtid har hatt rød drakta på. Han får nå også forsøke seg på a-laget og hentes opp foran sesong 2021.


- Lik Simen S Lafton har Noah også lagt bak seg en god sesong som junior i 2020 å prestert godt, derfor fortjent han denne muligheten sier A-lags trener Mads Kleiv. 


Klubben gratulerer og ønsker han lykke til
Selv om de meste har stått stille i seniorfotball i 2020 er klubben godt i gang med sine planer for 2021. Frem mot jul vil klubben derfor presentere a-stallen

Postet av Jevnaker Senior A den 2. Des 2020


Juniorspiller løftes opp til A-lag for 2021 sesongen


Simen Lafton

Alder: 18 år


Simen er JIF spiller og har i alle sine fotball år hatt den røde drakta på. Han får nå forsøke seg på seniorlaget og hentes opp til a-laget for sesong 2021 etter en sterk junior sesong bak seg. 


Klubben ønsker han lykke til i 2021.

Forsiktig oppstart av fellestreninger igjen

Postet av Jevnaker Senior A den 13. Mai 2020


Tirsdag 12.5 ble endelig den første treningen gjennomført og det var Jenter 15 som startet første økt


Alaget fikk sin tid på kveldens kunstgress.

I første omgang vil det være 8 stasjoner der dere er fordelt i grupper på 4 og 4. De trener tirsdag og torsdager med oppmøte ved kiosken kl 19:45.
En gladsak i disse Korona tider - fra Gjelleråsen IF til Jevnaker IF

Postet av Jevnaker Senior A den 8. Apr 2020

av: F.Martinsen

Bendik Svensbråten er klar for Jevnaker.


Sportslig leder Bjørn Opdahl forteller til JIF.no at kontakten med Bendik har vart siden høsten 2019 og han var egentlig allerede klar for a-laget, men Bendik kom inn på fengselsskolen i Lillestrøm. Derfor støttet klubben videre spill for Gjelleråsen senior mens uttanelsen pågår. Han skal nå ut i praksis og flytter hjem igjen til Jevnaker og ønsket derfor plass i a-stallen.

Bendik er en spiller som passer perfekt inn i planen vår om bruk av lokale gutter som ønsker å trene mye, en offensiv teknisk spiller vi kommer til å få mye glede av fremover. Bendik vil klart forsterke og heve treningene våre med både kvalitet og tilstedeværelse. Han skulle uansett returnert i slutten av mai 2020, men pga. pandemien så er han nå allerede klar for klubben kan Bjørn fortelle.

Bendik Svensbråten returnere da til Jevnaker etter to sesonger for vår naboklubb Gran IL hvor han bla. fikk notert 7 mål. Han spilte også for Jevnaker a-lag i 2016 hvor 10 kamper og et mål ble registrert før en skade førte til en pause. Noe videre introdukjon av JIF gutten er vel ikke nødvendig da han allerede er godt kjent av de fleste og ønskes defor velkommen tilbake i moderklubben hvor han ønskes en lysende videre fremtid.

Det er nå signert 18 spillere på kontrakt for a-laget og derfor får vi bare håpe at pandemien snart er over og serien kan starte opp sier Bjørn Opdahl til JIF.no
Modum FK avlyser treningskamp

Postet av Jevnaker Senior A den 8. Mar 2020

Dessverre avlyses treningskampen, men Jevnaker jobber da for å finne alternativerNM kval runde 1 Jevnaker vs Solberg

Postet av Jevnaker Senior A den 21. Jan 2020

av F.Martinsen

Jevnaker sin motstander i kval runde 1 ble overaskende Solberg å denne gangen ble det hjemmekamp på vår kunstgressbane foreløpig satt til fredag 20 mars kl. 19:30

Solberg er et lag vi kjenner godt fra før da disse også er i vår divisjon og ser man på vårspill mellom lag og resultater de siste årene ble det 6-2 tap borte i 2017, 3-3 hjemme i 2018 og 3-1 hjemme i 2019. Jevnaker fotball håper mange setter av dato og møter opp for å gi laget litt ekstra hjelp for videre avansement til runde 2.

Vel møtt