Årets første seriekamp for A-Laget

Postet av Jevnaker Senior A den 4. Apr 2024

Fredag kveld braker det løs med bortekamp mot seriefavoritten. Vi starter årets sesongen med en tøff bortekamp mot Vestfossen. Vi stiller med tilnærmet skadefri tropp og gleder oss til at det igjen skal spilles om poeng. Vestfossen er av mange utpekt som favoritt foran årets sesong, men vi har trua og reiser ned med ambisjoner om å ta med oss noe hjem. Kampen starter kl 19.00 i RVS Parken i Vestfossen.
A-laget med en hyggelig avslutningsfeiring etter sesongen

Postet av Jevnaker Senior A den 22. Okt 2023

Etter kampen mot Stoppen samlet laget seg til en hyggelig aften på klubbhuset med ligakamper på Tven, god mat & godt drikke, quiz og premieringer.

Toastmaster og ansvarlig i gjennomføringen var vår egen lagkaptein Bendik Svensbråten.

Kåringene som ble avholdt var:

  • Årets toppskårer
  • Årets joker
  • Årets stjerneskudd
  • Årets spiller

Årets spiller, Cato Larsen Haugom - flankert av lagkaptein Bendik Svensbråten.

Årets joker, Oddur Karl Heidarsson

Årets stjerneskudd, Ragnar Fredriksen Wendelborg

Årets toppskårer, Aleksander Bakken Tveter (fikk pokalen i garderoben)
Avslutter sesongen i 4 div med nok en flott seier!

Postet av Jevnaker Senior A den 22. Okt 2023


I siste kamp for sesongen i 4 div vinner Jevnaker over Stoppen med 4-2.

På en sur høst dag med snø i lufta og masse vind ble det en jevn kamp som bølget frem og tilbake og ingen av lagene klarte å rive til seg ett dominerende spill. Ikke for mange sjanser heller så vi gikk til pause med 0-0.

Etter pause kom Jevnaker ut med litt mere trykk og fikk betalt for innsatsen med nok en strålende ATB skåring etter 58 minutter. Etter 65 minutter fikk Herman Paulsen Rørvik gleden av å sette sitt første mål for Jevnaker på senior nivå. Kun 4 minutter etter å bli byttet inn setter Robel H. Sium sitt første mål for Jevnaker også, etter 76 minutter. Jevnaker leder da 3-0 og ser ut til å full kontroll før Stoppen plutselig våkner igjen og setter 2 raske mål etter 79 og 81 minutter og spenning stiger på stadion. Kampen bølger frem og tilbake helt til overtid hvor Markus Øverby "dreper" kampen etter 92 minutter. 

Jevnaker går da i garderoben med nok en seier i en sterk høstsesong. Veldig gøy at 2 unggutter også får sine første mål på senior nivå.

Vi ender da opp til slutt på 7 plass med like poeng som Modum på 6 plass, men har dårligere målforskjell.

Kampfakta:
Svelvik-Jevnaker 4-2 (0-0).

Mål: 0-1 (58) Aleksander Bakken Tveter, 2-0 (65) Herman Paulsen Rørvik, 3-0 (76) Robel H. Sium, 4-2 (92) Markus Øverby

Gule kort:  Sander Hamborg, Robel H. Sium og Markus Øverby

JIFs lag: Ulrik Berg Rian; Oliver Lafton, Oddur Karl Heidarsson, Reidar F. Wendelborg; Markus Øverby, Sander Hamborg, Bendik Svensbråten, Simen S. Olsen,  Remond Macougne Mendy ,Herman Paulsen Rørvik, Aleksander Bakken Tveter.

Benyttede innbyttere: Cato Haugom, Mikkel Opdahl, Robel H. Sium, Frederic Daniel Miancho, Adrian A. Sallaup, Kujtim Ismajli

Ubenyttede reserver: INGEN
Siste seriekamp for a-laget på lørdag

Postet av Jevnaker Senior A den 18. Okt 2023

 Jevnaker møter Stoppen i siste seriekamp i årets 4 divisjon. Kampen starter 15:00 og går på kunstgresset. Da er det bare å sette av lørdag ettermiddag til litt skikkelig underholdning på stadion.

JIF har vist god høstform og sanket bra med poeng, sist med en sterk seier på bortebane over Svelvik.

Vi ligger på 7 plass og trenger poeng for å sikre den. Eiker/Kvikk ligger bare 3 poeng bak på 8 plass og bedre målforskjell.

Ps... HVIS vi skulle vinne med 19 mål og Modum taper så blir det 6 plass..