Har du lyst til å være med og spille fotball?

Første åpen trening for 2013-kullet blir torsdag 25. april klokken 17.00 på Jevnaker Kunstgress, vi holder på til klokken 18.00.

Jevnaker Fotball starter opp med fotballgrupper for jenter og gutter som vil spille og ha det gøy.

Første åpen trening for 2013-kullet blir torsdag 25. april klokken 17.00 på Jevnaker Kunstgress, vi holder på til klokken 18.00.

(Dato kan endres om foreldregruppa ønsker dette, endringer vil bli lagt ut på www.jif.no )

Oppstartsansvarlig Kristian Orvang (Trenerveileder) vil ha hovedansvaret for de fire første treningene sammen med andre trenere i klubben evt med hjelp av foreldre.

I løpet av den andre treningen vil det bli et lite informasjonsmøte for foreldre.

Det vil også bli holdt et foreldremøte i uke 11, Torsdag 07.03.2019 KL 18.00. Dette møte er åpent til foreldre for gutter/jenter født 2013.

For Jevnaker Fotball nærmer fristen seg for påmelding av lag til årets sesong. Det er ikke bare viktig å vite hvor mange trenere og spillere vi har men også gi informasjon om hvordan JIF ønsker at fotballen skal være organisert i JIF.

Hva skal de voksne (både trenere og foreldre på sidelinjen) ha i bakhodet når de ønsker å komme med gode råd til sine håpefulle?
Ved å starte med et møte med foreldrene på denne måten får vi i Jevnaker Fotball gitt nødvendig informasjon og kartlagt antall spillere sammen med evt nye trenere og samtidig danne et godt grunnlag for at barna får et møte med fotballen som gir dem idrettsglede og en følelse av mestring. Her er foreldrene helt sentrale brikker og derfor foreldremøte.

Kontaktinformasjon Trenerveileder Kristian Orvang

Email: kristian.orvang@bfk.no

Tlf: 95822444

Støtt oss i arbeidet

Samarbeidspartnere

Annet

Fotballreiser i Europa, alt fra enkeltbilletter til komplette pakkereiser med hotell og fly.

Klikk på logo og søk

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift