Espen H Aardalen har signert retur til a-laget

- fra ILH til JIF i 2019

(Foto F.Martinsen)

Det har vært kjent lenge at klubben gjerne ønsket Espen Håkonsløkken Aardalen i retur siden han forlot klubben i 2016 og nå er det endelig avgjort. Espen har signert en et årig avtale med klubben denne sesongen og sportslig leder Joar Lørhe er godt fornøyd med hans avgjørelse.

Espen som de 2 siste årene har spilt for Holeværingen senior A hvor også 6 nettkjenninger ble registrert i hans navn siste sesong, vil tilføre JIF masser av senior erfaring, midtbanestyrke, men også lederansvar.

- Roger Tvenge sier følgende om sin signering.

Meget solid spiller som vil forsterke laget. Han har en rutine vi trenger, er spillende og duellsterk. I tillegg bidrar han med en smittende positivitet både på banen og i garderoben.

Hva tenker du om JIF Espen?

Jeg tror fremtiden til JIF er veldig god. Det virker som om det er mye positivt som skjer i klubben, både med A-laget, juniorlaget og videre ned i de aldersbestemte laga. Jeg valgte Jevnaker i år rett og slett fordi jeg har stor tro på at dette kan bli en veldig bra sesong - både på og utenfor banen. Kombinasjonen av et godt trenerteam, gode spillere og et topp engasjement rundt klubben pleier jo som regel å være en suksessoppskrift!

«Samtidig er muttern fra Jevnaker så jeg regner med at slekta på hennes side er veldig fornøyd nå, spesielt han bestefar» smiler han blidt med et glimt i øyet.


Velkommen tilbake Espen og håper du får en minnerik retur til klubben, holder deg skadefri og gjøre det du kan best, vi gleder oss - Lykke til i 2019


Støtt oss i arbeidet

Samarbeidspartnere

Annet

Fotballreiser i Europa, alt fra enkeltbilletter til komplette pakkereiser med hotell og fly.

Klikk på logo og søk

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift