Fra Holmen IL til Jevnaker senior A

- enda en erfaren spiller ønsket seg til Jevnaker

(Foto F. Martinsen)

Bestun Hassan Mohammed har signer for JIF sier sportslig leder Joar Lørhe smilende til jif.no - han tar med seg bred erfaring inn i troppen.

Bestun som tilbake i 2008 – 2013 spilte på flere nivåer i Hønefoss Ballklubb og i 2015 signerte for 2 divisjonsklubben Holmen Senior A . Holmen rykket ned til 3 divisjon i 2016 hvor de så ble tabell fem dette året. I 2018 har Bestun studert finansielle studier USA og spilte for Nova Southeastern University.

Hovedtrener Roger Tvenge beskriver sin nye signering slik,

Bestun er en lagspiller med veldig gode basis ferdigheter. God en mot en og gode offensive bevegelser en smart fotballspiller.

JIF.no spurte Bestun om grunn for valget av klubb hvor han sier følgende,

Jeg er utrolig glad over å få muligheten til å signere for Jevnaker. Det første jeg la merke til er kulturen i klubben som består av så mange fantastiske mennesker, spesielt Roger og Jan Tore. Har tidligere spilt under Roger, og kjenner Jan Tore relativt godt fra før, og trives veldig godt på feltet med de to dyktige trenerne. Ytterligere så kjenner mange av spillerne fra før, så da var beslutningen enkel å ta om å signere for Jevnaker.

Jevnaker fotball ønsker Bestun velkommen inn i familien og ønsker deg mange sterke utviklende samt skadefrie år i klubben – lykke til

Støtt oss i arbeidet

Samarbeidspartnere

Annet

Fotballreiser i Europa, alt fra enkeltbilletter til komplette pakkereiser med hotell og fly.

Klikk på logo og søk

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift