Fra Holeværingen til jif stallen

- Dawid Hildebrandt signert 2 års avtale med a-laget

Hele 14 mål ble han godskrevet i 2018 for Holeværingen og sportslig leder Joar Løhre er godt fornøyd med og få hans signatur på en toårig avtale med klubben.

Dawid som kom fra Holmen i 2008, spilte for Heradsbygda i 2015 for så å signerte med Holeværingen 2016 frem til i dag. Det ble hele 53 kamper for ILH og hvor han kan notere seg 59 mål for klubben og en spiss som scorer er alle klubbers ønske vil jeg tro.

At Jevnaker har vist stor interesse er ingen hemmelighet så derfor ble hovedtrener Roger Tvenge godt fornøyd med at dette nå gikk i orden.

Dawid beskrives som en spiss med god orienteringsevne, høyt potensiale å ikke minst vet hvor målet står og derfor et godt tilskudd til gruppa inn mot 2019.

Vi spurte hvorfor han nå valgte å signere med Jevnaker

Jeg ønsket meg en overgang til Jevnaker fordi dette er en klubb som har levert meget bra i en tøff 4 divisjon. Jeg søkte rett og slett etter nye utfordringer. Jevnaker sendte brev på meg både i fjor og i år noe jeg syntes var veldig positivt derfor valgte jeg og gripe denne muligheten nå.

 

Vi ønsker Dawid velkommen inn i familien og med gode ønsker om en skadefri fremtid med masse mål for klubben i kommende sesonger.

Støtt oss i arbeidet

Samarbeidspartnere

Annet

Fotballreiser i Europa, alt fra enkeltbilletter til komplette pakkereiser med hotell og fly.

Klikk på logo og søk

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift