Tap mot Åssiden2 4-3 (1-1)

- seiersmål kom i det 94 minutt

(Teks/Foto F. Martinsen)

Åssiden2 toppet sitt lag som forventet og stiller med en rekke A-lagspillere til kveldens kamp uten at de dominerer kampen eller virker skremmende for JIF bortsett fra en person og fire måls scorer Andreas Mortensen Andersen. Dessverre klarer vi ikke og utnytte alle de muligheter som Åssiden2 gir oss utover kampen og straffes hardt av våre egne feil denne kvelden. Faktum er vel at dette burde vi ha vunnet.

I det 32' minutt kommer Åssiden på høyre kant og innlegg fra senior A spiller Adnan Muradi plukkes opp av Andreas Mortensen Andersen til 1-0

Utligning kommer i det 41' minutt - Nils Parken Grongstad header inn fra høyre til Aleksander Bakken Tveter som igjen nikker til Qendrim Muqkurtaj og bang til 1-1 som også blir pause resultat.

En dårlig avklaring av Martin Andersen-Gott i det 47' minutt utenfor 16 blir plukket opp av Andreas Mortensen Andersen som setter sin andre perfekt opp i venstre hjørne til 2-1 for Åssiden.

I det 51' minutt blir kontring fra Åssiden2 stoppet på midtbanen av Niamatullah Haidary som vender og trer ball igjennom deres forsvar til Aleksander Bakken Tveter. ABT blir taklet bakfra, men ball havner hos Aleksander Svartås Falla og dommer lar spillet gå. Falla dribler av en ÅIF forsvarer og legger ball over til venstre til ABT som runder keeper til 2-2

En merkelig situasjon i det 64' minutt da igjen Andreas Mortensen Andersen får gå på et langt oppspill, Martin bremser opp eller stoler på Trym som rygger, men snubler og blir derfor et enkelt hat trick for Åssiden spiller.

I det 76' minutt legger ABT corner fra venstre som faller ned i feltet og Fredrick Løken Tvenge kliner til og utligner til 3-3

Etter flere gode JIF sjaner passerer klokka 90 minutt og dommer lar spillet gå videre uvisst hvorfor da kun mindre hendelser på banen i andre omgang. I det 94' minutt får så Åssiden corner som igjen plukkes opp av Andreas Mortensen Andersen og heades inn til sin fjerde og slutt resultat 4-3 til Åssiden2.


Dommer: Ole Jonny Ulleberg (Skrim, IL)

Ass.dommer 1: Telmen Undrakh (Skrim, IL)

Ass.dommer 2: Lahbib Elkhalil (Tobienborg FK)


Kamptroppen

Åssiden 2

Jevnaker

Støtt oss i arbeidet

Samarbeidspartnere

Annet

Fotballreiser i Europa, alt fra enkeltbilletter til komplette pakkereiser med hotell og fly.

Klikk på logo og søk

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift