Er med klubben videre ut 2019

- Qendrim Muqkurtaj, Henrik Arnesen Solberg, Sindre Haug Langli og Sander Strand Lafton har signert


Med flere spillerkontrakter allerede signert ut 2019 kan sportslig leder Joar Løhre nå se en mer naturlig start på ny sesong, men Jevnaker er fortsatt en "åpen klubb" så om noe ønsker bli med på reisen ta kontakt med oss for en prat og dette gjelder da alle nivåer i klubben.

Så hva mener hovedtrener a-lag om situasjonen?

Hovedtrener Roger Tvenge:

Vi har nok enda ikke alt klart for neste sesong. Noen spillere har kontrakt som går ut etter sesongen, noe vi skal jobbe tydelig med i ukene som kommer. Allikevel ser det bra ut fordi vi begynner å se konturene av stallen neste år. Vi har fått et par nye, unge bra spillere som vil være positivt for utviklingen til laget. Vi vil jobbe med avklaringen rundt de vi har, samtidig som vi også leter etter noen nye spillere.


Vi spurte de siste signerte hvorfor de nå velger å knytte seg til klubben ut 2019 og fikk da følgende svar.

Qendrim Muqkurta: Jeg har valgt å skrive under for Jevnaker fordi det er en klubb med ambisjoner som hører til høyere opp i divisjonssystemet. Jeg tror på prosjektet som JIF jobber med og jeg vil være en del av dette videre. Jeg føler dette er det riktige valget for meg og min utvikling.

Henrik Arnesen Solberg: Grunnen for at jeg satser videre for Jevnaker, er for at JIF har en fantastisk stall, både gjennom spillere og støtteapparat. Jeg har fulgt Jevnaker i mange år, og det å kunne være en del av A-laget er en drøm som går i oppfyllelse. Måten Jevnaker har tatt i bruk flere juniorspillere i troppen på, er noe som gir en veldig spennende stall og øker motivasjonen for å være en del av det hele.

Sindre Haug Langli:

Jeg velger JIF fordi jeg syntes det er en helt fantastisk kultur i laget og trives godt her sammen med alle gutta.

Sander Strand Lafton:

Jeg satser for Jevnaker fordi jeg er oppvokst her og har alltid sett opp til a-laget som et mål for min karriere og jeg synes det er artig å endelig nå dette.


JIF gratulerer alle for deres videre kontrakt med klubben og venter med lengsel på sluttresultater i 2018 samt ser med spenning fremover mot 2019.

Støtt oss i arbeidet

Samarbeidspartnere

Annet

Fotballreiser i Europa, alt fra enkeltbilletter til komplette pakkereiser med hotell og fly.

Klikk på logo og søk

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift