Ny spennende A-lagspiller

- Fra Bremnes IL til Jevnaker

(foto/tekst: F. Martinsen)

- En ung spennende spiller som skal studere på USN (tidligere HIBU i 3 år) og meldt overgang til oss sier Joar Løhre om Niamatullah Haidary også kalt Niama.

- Hovedtrener Roger Tvenge sitter igjen med et godt inntrykk etter siste trening - fikk inntrykk av en kantspiller som er uredd, rask og kreativ med god spillforståelse, en spillertype Jevnaker kan få mye glede av i kommende år.

Niama kommer fra A laget til Bremnes IL som etter nedrykk i 2017 nå spiller i 5 div. Her innehar de pr. i dag opprykksplass og ligger som tabell toer. Ingen vet mer om hans fotballbakgrunn en hans tidligere trener derfor spurte vi A lag trener Geirmund Brendesæter om hans erfaring med Niama:

Niama er en veldig talentfull ungdom, har vert med å vunne Norway cup i 2016 og kom på 3 plass i 2018. Vert en sentral spiller på Bremnes A lag i 4 og 5 div. Hordaland. Stor trenings vilje og teknisk på et høyt nivå. Håper dere får se det beste av Niama og ønsker han lykke til videre i Jevnaker.

- Niama, hvorfor valgte du Jevnaker fremfor andre klubber?

Jeg valgte JIF fordi det er eit veldig bra lag, i tillegg så er det mange andre unge spillere her. Jeg liker meg godt og mener jeg kan utvikle meg mye som spiller fremover. Målsetninga er og få fast plass på laget og det jeg lærer hos JIF vil jeg ta med meg videre som nyttig erfaring i en eventuell senere fotballkarrièren.

Jevnaker fotball ønsker Niamatullah Haidary velkommen inn i familien og håper han får en god utvikling, en skadefri sesong (er) for vår elskede klubb i tiden som kommer - ta vel i mot han.

Lykke til i klubben

Støtt oss i arbeidet

Samarbeidspartnere

Annet

Fotballreiser i Europa, alt fra enkeltbilletter til komplette pakkereiser med hotell og fly.

Klikk på logo og søk

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift