Styrenytt 2/2017

Oppsummering fra Årsmøtet 2017

På tirsdag var det årsmøte i JIF-Fotball, hvor nytt styre, budsjett og noen viktige oppgaver ble stemt frem.

Nytt hovedstyre er:

  • - Tom Erik Rozmara Frydenlund - Styreleder
  • - Hanne Dahl Molden - Nestleder
  • - Joar Løhre - Styremedlem
  • - Maria Granberg - Styremedlem
  • - Kenneth Brørby - Styremedlem
  • - Tom Gudbrandsen - Styremedlem og Leder for barn og unge
  • - Aslak Auke - Styremedlem og Nestleder for barn og unge

Det ble på årsmøtet lagt frem regnskap for i fjor og budsjett for i år. Klubben har nå en sunn økonomi og går med overskudd. Dette gjør at vi har en god plattform å bygge videre på.

Det ble vedtatt på årsmøtet at vi skal jobbe for å bli en kvalitetsklubb, godkjent av Norges Fotballforbund-NFF. Vi er den første klubben i distriktet som starter med slik arbeid og vil være viktig for oss i fremtiden. I dette arbeidet ligger det etablering av rutiner og systemer, slik at saker håndteres likt fra gang til gang. Slike saker vil f.eks være revidering av sportsplan og stillingsinstrukser for alle roller i klubben. Dette vil gjøre det lettere å rekruttere bidragsytere. Se gjerne NFF for detaljene, https://www.fotball.no/klubb-og-leder/kvalitetsklubb/. Prosjektet er antatt å ta 1-2 år, og vil foregå i nært samarbeid med NFF.

Jeg tar over etter en styreleder som har bidratt mye i klubben, og føler at det er litt som å hoppe etter Wirkola. Jeg ønsker å takke Espen for alle timene og innsatsen han har lagt ned for klubben. Han etterlater seg en god og solid plattform å bygge videre på.

Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven. Jeg har fått med meg et kompetent styre og en daglig leder i Tor Haug - noe som har gjort valget med å si «ja» enklere.

Vi har planlagt første ordinære styremøte 21/3, og vi vil i dette møtet bli enige om intern ansvarsfordeling på oppgaver osv. Vi kommer ut med informasjon etter møtet om hvem som vil ha fokus på hva i klubben, og våre planer videre for 2017. Mye av det som skal skje i 2017 er allerede godt i gang og styres av det budsjettet som medlemmene av klubben stemte frem på årsmøtet.

Hilsen

Tom Erik Frydenlund

Styreleder Jevnaker IF Fotball

#JAIMH

Støtt oss i arbeidet

Samarbeidspartnere

Annet

Fotballreiser i Europa, alt fra enkeltbilletter til komplette pakkereiser med hotell og fly.

Klikk på logo og søk

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift