Kategori

HUSK VIKTIG KAMP I KVELD PÅ KUNSTGRESSET KL. 1900

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 30. Sep 2022

JIF tar imot Eiker -Kvikk til en viktig kamp  idag fredag 30.9. kl. 1900 på Kunstgresset.

VELKOMMEN!MESTERHUS JULECUP

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 29. Sep 2022

Årets Mesterhus Julecup arrangeres i helgene: 5. og 6. nov. for aldersgruppen f.o.m. 6 år t.o.m. 11 år. Helgen etter den 12. og 13. nov. er det cup for aldersgruppen f.o.m. 12 år t.o.m. 16 år.

Mange lag benytter julecupen som en fin sosial happening  og avslutning på sesongen. Bl. a. besøk på Hadeland Glassverk.

Alle lag i JIF er med i cupen. Dersom laget ditt ikke allerede er påmeldt, kan du gå inn og melde på laget ditt via vedl. link. Vi oppfordrer alle JIF lag til å være tidlig ute med påmeldingen.

Påmelding

Mesterhus Julecup har blitt en tradisjon og et stort arrangement for JIF og mange hundre dugnadstimer blir lagt ned for å få arrangementet i havn.  Over 100 lag med flere hundre spillere er med hvert år.  Vi har påmeldinger fra både fjern og nær. Siste gang var det bl.a. deltakerlag fra Søgne i Agder.

VELKOMMEN TIL NOEN FLOTTE CUP HELGER I JEVNAKER HALLEN..BAMBUSA DUGNAD

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 27. Sep 2022

Da har BAMBUSA SOKKENE ANKOMMET KLUBBHUSET.  Til lagledere/dugnadsansvarlige: Ta kontakt på mail: admin@jif.no for å avtale tidspunkt for utlevering.  Lykke til med salget og dugnaden. Husk! 50% av nto. overskudd går tilbake til laget ditt.

Da er det bare å spre budskapet til slekt og venner, naboer og alle i din omgangskrets. Kanskje du har behov for gode sokker selv også.?

LYKKE TIL OG TAKK FOR JOBBEN DU GJØR.VIKTIG BORTEKAMP MOT ROS

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 22. Sep 2022

 Noen supportere har felles avreisetidspunkt til ROS imorgen fredag 23. Avreise kl. 1645 fra Circle K. 

 Møt opp og støtt gutta til ny seier på bortebane.CUP ER GØY PÅ SVENDSRUDMOEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 19. Sep 2022
Mange lag fra JIF stilte opp på cup i Hole. Det rapporteres om herlig innsats, mye gøy og premier til alle. Nå er det bare å glede seg til vår egen Mesterhus Julecup som kommer i nov. TAKK FOR AT DU ER GRASROTGIVER!

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 16. Sep 2022

Takk for at du støtter vårt barne og ungdomsarbeid gjennom Grasrotandelen i Norsk Tipping. Det betyr veldig mye for oss og er med å opprettholde vårt høye aktivitetsnivå. Vi har 275 spillere som støtter oss idag. Men vi håper på enda flere. ER DU IKKE GIVER IDAG? Det er enkelt å bli Grasrotgiver hvis du ikke allerede er det og det koster deg ikke noe selv. Registrer deg neste gang du spiller. TAKK FOR HJELPEN.FOTBALL ER GØY

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 14. Sep 2022

Ett av de tre lagene til j/g 6år spilte to kamper igår med meget god innsats og bra spill. 
Det er plass til enda flere 6 åringer, både jenter og gutter, på lagene! Ta kontakt med JIF v/admin@jif.no
Til helgen skal de spille cup på Svendsrudmoen og gleder seg veldig!


Har du husket å betale medl/treningavgiften?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 14. Sep 2022

Medlem/treningsavgiften utgjør mellom 20-30% av inntektene til klubben og er helt avgjørende for at vi kan opprettholde aktiviteten vår.

Det er svært viktig at dette blir betalt så raskt som mulig.

Det kan være feil opplysninger som ligger inne i vårt system, så ta kontakt med medlemsansvarlig (medlem@jif.no) for oppdatering.

Har du vært med bare i vårsesongen eller begynt etter 1.7 skal du BETALE HALV PRIS AV TRENINGSAVGIFTEN. Medl. avgiften må betales fullt ut.

Hvis ikke medl. avgiften blir betalt er spilleren heller ikke forsikret og spilleberettiget.

Vårt motto er at ALLE SKAL MED, derfor finner vi løsninger for de som har betalingsutfordringer. Ta gjerne kontakt med admin@jif.no så finnet vi ut av det sammen. Men IKKE la vær og ta kontakt. JIF BUDBILER ALLTID PÅ FARTA

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 14. Sep 2022

JIF BUDBILER kl. 2300 tirsdag kveld. Oppdrag for Andritz Hydro til Suldalsosen. Bare 40 mil hjem. Håper du rekker "vafla" på stadion idag  kl. 1000 Tor Bredesen.LYST PÅ Å KOMME I BEDRE FORM?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 12. Sep 2022Har du lyst til å starte med trening, men ikke kommet i gang enda? Innendørssesongen er i gang og flere benytter seg av tilbudet vi har på stadion.  Du kan trene når du vil.  Kanskje du kjører barn på trening og ikke helt vet hva du skal bruke "døtiden" til? Da kan en liten trimøkt være smart.

JIF Fotball tilbyr trening til MEGET RIMELIG PRIS i vårt Treningssenter. Ta kontakt for nærmere info: admin@jif.no.BEHOV FOR TRANSPORT?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 9. Sep 2022

JIF BUDBILER tar på oss oppdrag, både FAST KJØRING og KJØRING PÅ TIMEN  for privatpersoner og bedrifter. Ta kontakt på tlf. 92810560 . Kanskje du kjenner noen/eller jobber i en bedrift som har behov for transport. Ikke nøl med å tipse oss.HERLIG STEMNING PÅ JENTEFOTBALLENS DAG

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 5. Sep 2022Nærmere 60 jenter var på lørdag samlet på Jevnaker stadion på Jentefotballens dag. For en herlig gjeng!! Gøy å se så mange ivrige jenter i aksjon.

Hele dagen var lek og moro med fotball og ikke minst sosialt med bespisning og overraskelser.  Bl. a. med DJ Rune Larsen!!!! Alle fikk hver sin trikseball som var sponset av Sparebank1 Ringerike Hadeland.  Den håper vi blir flittig brukt fremover. Det lanseres også en ny hettegenser for jenter som kan bestilles.

En stor takk for en fantastisk dag til både jentene og alle de flotte folka i klubben som bidro.  Ekstra stor takk til Heidi Berg som jentefotball ansvarlig i JIF.  Dette lover godt for fremtiden til jentefotballen. Mange nye møtte opp. Har du lyst til å være med på jente fotball fremover, er det bare å ta kontakt.