Kategori

JIF BUDBILER I 100 (80 KM/T)

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 30. Sep 2021

Våre sjåfører fra venstre Helge Pedersen, Edgar Bråthen, Tor Bredesen, Arne Mikael Grønvold, Yngve Harkmark.

 JIF Budbiler har gjennom mange år bidratt med både dugnader og kroner inn til klubben. De siste årene har det vært lite sjåfører og av den grunn forsiktige med å ta på seg for mange oppdrag. Nå er det gledelig å se at flere vil være med som sjåfører og har nå 5 stk. på laget. Siste tilskudd er Edgar Bråthen. Gjennomsnittsalderen har falt betydelig de siste par årene så nå ser vi frem til å ta på oss flere oppdrag.  Det er bare å ta kontakt med JIF Budbiler. Vi tar på oss oppdrag for både privatpersoner og bedrifter.  Er du ansatt i en bedrift som har behov for transport eller kjenner noen som har behov for transport, ta kontakt med jif Budbiler for tilbud.  Tlf. 92810560. I tillegg til å kjøre budbil, er det også sosialt og hver onsdag er det vafler og kaffe på klubbhuset. Der kan du møte opp selv om du ikke er sjåfør.GØY MED IFO (Idrettfritidsordning)

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 29. Sep 2021

JIF Fotball har startet med Idrettfritidsodning (IFO) etter skoletid mandager og torsdager. Det blir lagt vekt på organisert aktivitet med forskjellige idretter som tema. Både inne og ute. Så snart E-sport senteret åpner vil dette også komme som et tilbud. Sept. mnd har vært prøveperiode. Fra 1. okt. starter det hele for fullt.  Til sammen er det 11 elever fra 3. til 7. klasse som er påmeldt. Dette antallet håper vi å utvide i tiden fremover. Det er bare å ta kontakt med Mads Kleiv tlf. 99363658 som IFO leder for nærmere info eller gå inn på hjemmesiden til påmelding IFO her.

VELKOMMEN

Ekstra kos med lunsj.

 

Aktivitet på fotball banen.

 Seriekamp JIF A - Svelvik A fredag 1. okt. kl. 1900 på Kunstgresset

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 29. Sep 2021

Viktig seriekamp for A-laget hjemme mot Svelvik på kunstgresset kl. 1900. Fortsetter A-laget fremgangen fra kampen mot Kongsberg som endte med 4-1 seier.?  Svelvik ligger på 5. plass med 13 poeng. JIF ligger på 11. plass med 7.
MESTERHUS JULECUP

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 23. Sep 2021


JEVNAKER HALLEN 20.21/11      6-11 ÅR

 OG 27.28/11 12-16 ÅR.6-åringer spiller 3ér (baner med vant)
7-9-åringer spiller 4ér (halv bane)
10-16 åringer spiller 5ér (full bane)
Prisen er 700,- for 3´er fotball og 1000,- for resterende klasser
Det blir minimum 3 kamper pr. lag.

Premier til alle!


PÅMELDING JULECUP


VELKOMMEN!G19 vant i måltriller

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 23. Sep 2021

Jevnaker G19 la ned en solid innsats onsdag kveld i hjemmekampen mot Åmot/Vikersund G19, da de hentet opp ledelsen til bortelaget to ganger og vant kampen. 


I en jevnspilt første omgang var det bortelaget som gikk i ledelsen. JIF G19 tok mer og mer over omgangen og scoret 2 mål rett før pause. Det var likevel gjestene som kom best i gang med andre omgangen og etter 65 min hadde de snudd det fra 2-1 til 2-3. Jevnaker G19 slo raskt tilbake og utlignet i det 69 minutt. Det var en åpen kamp lenge, men det var hjemmelaget som trakk det lengste strået og scoret 2 mål til før kampslutt. 


Jevnaker G19 kan være godt fornøyde med å score 5 mål og å ta 3 nye poeng på hjemmebane.
HJEMMEKAMPER FOR JIF A I SEPT OG OKT.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 21. Sep 2021

JEVNAKER AKONGSBERG AFREDAG 24. SEPT. KL 1930
JEVNAKER ASVELVIK AFREDAG 1. OKT. KL. 1900
JEVNAKER AÅSKOLLENTORSDAG 14. OKT. KL. 1200
JEVNNAKER AHURINGENLØRDAG 30. OKT. KL. 1500


HVERVEN REVISJON FOTBALLSKOLE I HØSTFERIEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 16. Sep 2021

Påminnelse fotballskole i høstferien.

Fint om du som trener/lagleder sprer budskapet på Face/spond tilhørende laget.

Siste frist for påmelding er torsdag 30.9.

JIF FOTBALL har gleden av å invitere deg til

Hverven revisjon Fotball skole 2021 MANDAG 4. TIRSDAG 5. OG ONSDAG 6. OKTOBER (HØSTFERIEN).

Fotballskole for deg fra 6 til og med 12 år.

Målet med fotballskolen er å skape positive opplevelser i et sosialt og trygt miljø for alle. Skape gode holdninger både på og utenfor banen. Vi legger inn også andre aktiviteter som på Aktiv sommer. Altså ikke bare fotball.


Oppstart kl. 1000-1500.

Frivillig ekstra tilbud fra kl. 0800-1000 og 1500-1600.

Sted: Jevnaker stadion – klubbhuset.

Aldersgruppe f.o.m. 6 år t.o.m. 12 år.

Deltageravgift kr. 1.100,-. (pluss omk. ).

Deltageravgift frivillig ekstra tilbud kr. 500,-. (fra kl. 0800-1000 og 1500-1600).+ frokost.

Søskenmoderasjon 20% på barn nr. to.

Det blir servert frokost til de som har ekstratilbud. Lunsj og frukt alle dager. 

Du er påmeldt når registrering av betaling er foretatt.

Instruktører: Jr. og senior spillere fra JIF.

Kontaktperson: fotballskolen.no eller Mads Kleiv tlf. 99363658

Begrenset med antall plasser så først til mølla gjelder.


Gå inn på vedl. link for påmelding:

PÅMELDING HVERVEN REVISJON FOTBALLSKOLE 2021

VELKOMMEN.PRØV JIF IFO (Idrettfritidsordning) GRATIS ut sept. mnd.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 10. Sep 2021


Har du barn i alderen 8-12 år (3.-7 klasse)?

Vi i JIF starter opp JIF IFO allerede på mandag. JIF tilbyr nå mulighet til å være med en "prøveperiode" ut sept. mnd. GRATIS. Da kan dere få sjekket ut om dette er noe for ditt barn eller ikke.

Gå inn på hjemmesiden vår og fyll ut søknadsskjema.

https://fotball.jif.no/p/61279/om-jif-ifo

Hvis du har spørsmål: Ta kontakt med IFO ansvarlig i JIF Mads Kleiv tlf. 99363658.

PÅMELDINGSFRIST 12. SEPT.
SERIEKAMP JIF A - MODUM A FREDAG (idag) KL. 1900

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 10. Sep 2021

JIF møter idag topplaget Modum hjemme på kunstgresset. JIF Viser gryende form og håper på god støtte fra publikum idag.
AKTIVITET PÅ STADION EN VANLIG TIRSDAG KVELD

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 9. Sep 2021

Fullt på parkeringsplassen på Stadion en vanlig tirsdag kveld

Jevnaker stadion en helt vanlig tirsdag kveld i sept. Her er det full aktivitet på ALLE FLATER. Kunstgressbane, hovedmatte, 7er og 5er baner osv. Rundt regnet 200 barn var i aktivitet samtidig. Dette er Jevnakers største møteplass, både for fysisk aktivitet og sosialt. Takk til alle dere trenere/lagledere/foreldregrupper/kioskvakter osv som gjør det mulig å gjennomføre den store aktiviteten vi gjennomfører hele året og som er så VIKTIG FOR JEVNAKER SOM STED. Denne aktiviteten får vi til så lenge det er lyst på kvelden. Men når kveldene blir kortere og (mørkere) har vi kun kunstgressbanen som alternativ. Da blir det problemer med gjennomføring. Kamper må prioriteres og treninger/lag får ikke trent. Derfor trenger vi sårt en ny hall som kan brukes på høst/vinter/vår. G16 trener på hovedmatta.Kamp på kunstgressbanen og lag venter på neste kamp. 

Trening og kamp på ballslette vest.

 

Kamp og trening på ball slette Nord/Øst

 

Medlems og treningsavgift for 2021

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 9. Sep 2021

JIF Fotball  har sendt ut medlems og treningsavgiften for 2021. Innbetalingene kommer nå fortløpende inn.  Det er vi glade for da dette er svært viktig for å kunne tilby det høye aktivitetsnivået vi har i klubben idag og som vi ønsker å utvikle enda mer.

Vi har fått noen få tilbakemeldinger på at det kan være sendt ut feil fakt. ifm trening og medlemsavgiften til enkelte.

Dette beklager vi.  Noe av forklaringen er at det før 2020 sesongen ble et nytt medlemssystem i klubben og at ikke alle data ble overført til vårt nye system Idrettenonline. Det ble en god del manuelle opprettinger. I tillegg kom covid 19 slik at det ikke kunne gjennomføres foreldremøter hvor vi gjennomgår disse tingene.

Hvis du er usikker på om du har fått riktig fakt. gå inn på fotball.jif.no og medlems og treningsavgiften. Der står det hvilket beløp som skal betales. Det er en treningsavgift og en medlemsavgift.  Det er søskenmoderasjon på 50% på yngste barn. 

Trenings og medlemsavgiften er svært viktig for klubben og medfører at vi kan holde det høye aktivitetsnivået og tilbudet vi har til bygdas barn og ungdom. Det koster å drifte en klubb med ca. 350 aktive. Det går bl.a. til utstyr til lagene som drakter, baller, mål, kjegler.  Påmeldingsavgift til krets og NFF, lagsforsikringer , påmelding til cuper, drift av anlegget med klubbhus, strøm utg, vedlikehold. Vedlikehold og drift av kunstgress, traktor rep. osv. Innkjøp av 3v3er baner.  Dette er noe av de inntektene vi får, går til.

Hvis det er noen som har utfordringer med å betale, er det bare å ta kontakt så lager vi en løsning for det. Vi ønsker ikke at noen skal slutte med fotball pga økonomi en periode. Ta derfor kontakt så løser vi det.

En forutsetning for å få dette riktig er også at lagleder/oppmann gjennomgår alle som er aktive på sitt lag og melder inn nye spillere/sletter de som har gitt seg. Info om dette ble sendt ut i vår, men dessverre har vi ikke fått tilbakemelding fra noen.

Dersom du har spørsmål tilknyttet fakt. er det bare å ta kontakt med medlemsansvarlig Mari Nyborg. Mail. medlem@jif.no.EN UNIK MULIGHET

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 7. Sep 2021

Gjennom tett samarbeid mellom JIF Fotball og JIF Turn har vi gleden av å kunne presentere et unikt prosjekt for Jevnakers befolkning, barn og ungdom. Bakgrunnen for initiativet er BEHOVET for aktivitetene vi skal bedrive. JIF Fotball har 350 aktive. Med begrenset plass på kunstgresset må opptil 4-5 lag trene samtidig. Dette er ikke gunstig. JIF Turn har ventelister på utøvere som ikke får tilgang til treningstid i hallen. Turn er en idrett som opplever stor pågang.  Jevnaker hallen er sprengt. Dette betyr at både JIF Turn og JIF Håndball ikke får tiden de har behov for.  Dette medfører at mange ikke får startet med den idretten de ønsker eller slutter på grunn av tilgang på treningsmuligheter.  I Jevnaker bor det 1100 mennesker mellom 6-19 år.  Av disse har fotball, turn og håndball 700 stk. dvs 65% av bygdas barn og unge er med i disse idrettene.  Dette viser bare hvor viktig det er for Jevnaker samfunnet, fysisk fostring og det sosiale miljøet som dette bygger opp under.

Et spørsmål som alltid kommer opp er kostnadene og har vi/Jevnaker kommune råd til dette? Til det vil vi svare. Har vi råd til å la være? Finansieringen er satt opp med spillemidler opptil 13 mill.  Sparebankstiftelse/sponsor 10 mill. Vi ber kommunen om å  bidra med 8, 5 mill. til hallprosjektet og kr. 2 mill til nytt garderobebygg.  Det er ingen konsulenter som har kostet "skjorta".  Egeninnsats og tilrettelagt fra Unisport på ferdig "pakke" har ikke kostet noen ting.  Vi mener dette er en meget god investering for kommunen. De slipper med en rimelig investeringskostnad og slipper DRIFTSUTGIFTER. Dette blir en felles kost for Fotball/Turn.  Driftsbudsjett er satt opp som viser at kommunen IKKE trenger å være redd for å få driftsutgifter i fanget. Ny hall vil i løpet av kort tid tvinge seg fram i kommunen og da må kommunen ta dette prosjektet selv. Da snakker vi om helt andre kostnader. Kostnad for ferdig oppsatt hall er beregnet til ca. kr. 25.000,- pr. kvm. Med en ny hall på 40x60 m vil kostnaden da bli på kr. 60 mill.   Hall som skissert får en kvm. pris på ca kr. 13.000,-.

Ny hall vil øke kapasiteten og dermed enda flere som kan drive med fysisk aktivitet. Skolen vil kunne bruke anlegget på dagtid. Ungdommen ønsker flere organiserte og uorganiserte møteplasser. Dette tilbudet vil bygge opp under dette ønsket. 

Argumentasjonslisten er utømmelig for dette unike prosjektet og for bygdas barn og ungdom. La oss gå sammen om å få det til.


JENTEFOTBALL DAGEN I STRÅLENDE SOLSKINN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 6. Sep 2021

Jentefotball dagen ble gjennomført på stadion i strålende vær og med ca 30 jenter i alderen fra 6 til 12 år.

JIF Satser på å øke rekrutteringen til Jentefotballen og en egen Jente dag skal bygge opp under dette. Dagen ble brukt til å ha det gøy og leken med ball i ulike øvelser var i hovedingrediensen. Det ble servert pølser og saft til lunsj.

Dessuten ble det overraskelser til alle med super flotte drikkeflasker takket være FAGFORBUNDET JEVNAKER som støtter dette tiltaket. Stor takk fra JIF til dere. Stor takk også til frivillige instruktører, kioskmedarbeidere og andre som sto på for å få gjennomført arrangementet.


NYTT TILBUD TIL DEG SOM SKAL OPP I 3 TIL 7. KLASSE FRA HØSTEN 2021

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 2. Sep 2021

Starter nytt tilbud etter skoletid

LEDER FRITIDSORDNINGEN: Mads Kleiv. Foto: Tor Haug

JIF Fotball starter Idrett Fritids Ordning (IFO) fra september på Jevnaker stadion.


– Vi ønsker å ta samfunnsansvar og tilrettelegge tilbud til kommunens innbyggere for å gjøre Jevnaker kommune til et enda mer attraktiv sted å bosette seg i.

I kommunens handlingsplan for 2020–2023 er det bl.a. fremhevet at kommunen ønsker tettere samarbeid med frivillig sektor og kommunen. Dette ønsker JIF Fotball å bidra til gjennom å starte Idrett Fritids Ordning (IFO) for dem som skal opp i 3. klasse (8 år 2021) til 7. klasse (12 år).

Fysisk aktivitet

Formålet med IFO skal være en tilrettelagt virksomhet hvor fysisk aktivitet for barn på 3.–7. trinn står som det sentrale.

– Vi har som hovedprinsipp å gi barn positive fritidsvaner og interesser, samt mulighet til lek og frie aktiviteter før og etter skoletid.

Det vil bli holdt minst 1,5 – 2 timer med organisert aktivitet hver dag, hvor ulike aktiviteter vil stå som det sentrale. Tilbudet vil inneholde aktiviteter og lek som blant annet håndball, fotball, turn, basket, innebandy, tur, skøyter osv. Aktivitetene kan foregå på banen, i hallen, i skogen, på løkka og ute i all slags vær. Tiden utenfor organisert aktivitet vil bli brukt til frilek, leksehjelp og bespisning.

Det legges vekt på utvikling av grunnmotorikken, gjennom lek og aktiviteter og tilpasset barnets utviklingsnivå.

Foreløpig er det to dager pr. uke. Men tilbudet vil bli utvidet etter hvert som interessen øker.

– Vi legger vekt på idrettsfaglig bakgrunn på de som skal jobbe med barna.

Sportslig leder i JIF Fotball, Mads Kleiv, har det pedagogiske/idrettsfaglige ansvaret. I tillegg vil det bli ansatt én fast assistent/aktivitetsleder med erfaring og kompetanse med idrett og barn. Det vil også bli ansatt 2–3 vikarer med relevant kompetanse som er tilgjengelig ved behov. Det vil avhenge av antallet elever som melder seg på.

Av plasshensyn er det begrenset med plass, slik at det er viktig å være raskt ute med å søke om opptak. Dette gjøres på eget skjema på hjemmesiden til fotball.jif.no under IFO. Oppstart 13. 9.