Kategori

TIL LAGLEDERE/TRENERE ALLE JIF LAG

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 27. Mai 2021


Vi er så heldige at vi har fått ny MEDLEMSANSVARLIG I JIF FOTBALL: Mari Nyborg er den som skal holde orden på medlemsmassen vår. Hun har mail adr.  medlem@jif.no. MEN. Hun er helt avhengig av DEG som lagleder evnt. trener for å holde dette ajour. Det betyr at den som har ansvar for dette på laget ditt MÅ gå igjennom følgende:

  • Alle spillere på laget må legges inn.
  • Alle som har en rolle rundt laget må legges inn: trener, lagleder, dugnadsansvarlig, kasserer, sosial ansvarlig.
  • Foreldre til barna må legges inn med tlf. nr. og mail adresse osv.
  • Nye spillere og spillere i avgang MÅ meldes inn.

Vi må be om at hver lagleder ajourfører sitt lag så fort som mulig. FRIST for tilbakemelding til medlem@jif.no at liste er gjennomgått og ajour:  MANDAG 7. JUNI.

Har du spørsmål rundt dette eller er ny i rollen, ta kontakt med den som har hatt oppgaven før deg på laget. Evnt. ta kontakt med admin@jif.no eller medlem@jif.no.

TAKK FOR HJELPEN OG AT DU ER RASK MED TILBAKEMELDINGEN.


0 Kommentar

NY INFO COVID 19 FRA 27. MAI.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 27. Mai 2021


INFO FRA JEVNAKER KOMMUNE:


Jevnaker kommune er på risikonivå 3, men vi følger de nasjonale retningslinjene for øyeblikket.

Da er det følgende som gjelder:

 

Kommuneoverlegene i Jevnaker, Ringerike og Hole kommune snakket sammen i går, og de ble enige om at idrettsarrangementer for barn kan arrangeres som normalt. Dette vil da si fra idag 27. mai.

https://www.helsenorge.no/koronavirus/barn-og-unge/#samvar-pa-fritiden-for-barn

 
0 Kommentar

IKKE LA DENNE SJANSEN GÅ FRA DEG.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 19. Mai 2021

Vår medlemsansvarlig gjennom flere år har avsluttet sine oppgaver og JIF Fotball er på leting etter ei/en som kan overta som MEDLEMSANSVARLIG.  Kunne du tenke deg å bidra? Det er en konkret oppgave som skal gjøres. Er du strukturert og kanskje litt kjennskap til datasystemer er det ekstra fint. Opplæring vil bli gitt så du trenger ikke være bekymret for om du klarer oppgaven eller ikke. Dette er en viktig oppgave for klubben. Jobben går ut på å holde medlemsmassen ajour og sende ut medlems og treningsavgift.

Ta gjerne kontakt med Tor Haug 41620229 for nærmere info.

Takk for at du støtter opp om vårt arbeid for barn og unge i Jevnaker.


0 Kommentar

KIOSKEN ÅPNES IGJEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 19. Mai 2021

Kiosken åpnes igjen til neste uke og våre dugnadsansvarlige er nå i gang med å sette opp vaktlister. Vi håper foreldrene ser positivt på denne "dugnaden" slik at vi kan tilby alle som er på stadion en is/brus eller kaffe og vaffel. For de fleste blir det ikke mer enn 1-2 vakter i løpet av året. Dette tilbudet gjør at kanskje flere kan møtes over en kopp kaffe og ha det litt sosialt i en tid hvor det innendørs er store begrensninger. Velkommen.


0 Kommentar

Oppsett seriekamper - Korona

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 14. Mai 2021


Vurdering:

Kommuneoverlegen i Lunner har hatt samtale med NFF i forbindelse med dette da en del av Buskerud kretsen har oppsatt kamper til uken i seriespill for G16. NFF tolker regelverket slik at dette ikke er anbefalt, og anbefaler kretsene om at kamper på tvers av kommunegrensene avlyses på trinn 1 i gjenåpningen som vi er på nå.

 

Når vi kommer over på trinn 2,som muligens kommer til uken, men ikke bestemt enda, åpnes det opp for kamper på tvers for barn og unge. NFF er klar over at bl.a. Buskerud har satt opp seriespillet og kamper som går på tvers av kommunegrenser, men de skal ifølge NFF ikke gjennomføres hvis ikke trinn 2 i gjenåpningen blir iverksatt.

 

Kommuneoverlegene regionen har snakket sammen i dag, og er samstemte i NFF`s anbefaling. Vi ber våre klubber forholde seg til disse.

Dette betyr at det IKKE BLIR SERIEKAMPER TIL NESTE UKE FØR EVNT. TRINN 2 BLIR IVERKSATT. Info rundt dette kommer til neste uke.


0 Kommentar

LYST TIL Å VÆRE MED PÅ NOE GØY I SOMMER?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 12. Mai 2021

 

 VIKTIG INFO TIL ALLE TRENERE/LAGLEDERE/FORELDRE/SPILLERE:

Aktiv sommer/Tine fotballskole nærmer seg fulltegnet. Kun få plasser igjen. Det HASTER derfor med å melde seg på for å sikre deltagelse som i år er gratis. Hvis info om dette ikke har gått ut til alle, er det fint om det informeres ut til barn/ungdom mellom 6-16 år.  Alle i denne aldersgruppen må få tilbudet. Fint om alle kan informere ut gjennom sine kanaler på lagene. TAKK FOR HJELPEN!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AKTIV SOMMER/TINE FOTBALLSKOLE   

er et samarbeidsprosjekt mellom Jevnaker kommune og jif fotball.

Målet med Aktiv Sommer/Tine fotballskole  er å skape positive opplevelser i et sosialt og trygt miljø for alle deltakere. Det kreves ingen "forhåndskunnskaper" eller bakgrunn så alle som ønsker kan melde seg på. Tilbudet er i alderen 6-16 år. Spesielt i år blir at det i tillegg til fotball, vil bli mange andre aktiviteter i løpet av uken. Inne i hallen vil vi legge opp til flere aktiviteter som bl.a. innebandy, basketball etc. Ute vil vi legge opp til natursti, beachvolleyball evnt. badepark. Det blir konkurranser og premieringer.


JIF FOTBALL har gleden av å invitere deg til:

AKTIV SOMMER/TINE FOTBALLSKOLE UKE 25 dvs fra mandag 21. juni t.o.m. fredag 25. juni

Oppstart hver dag  kl. 0900-1500.

Sted: Jevnaker stadion – klubbhuset.

Aldersgruppe f.o.m. 6 år t.o.m. 16 år.

Deltageravgift kr. 0,- (dvs GRATIS)

Du er påmeldt når registrering  er foretatt.

LINK PÅMELDING SUPERINVITE

PÅMELDINGSFRIST: SENEST 10. JUNI.

Det må medbringes niste og drikke for dagen selv av hensyn til korona restriksjoner. Klær i all slags vær må tas med.

Vi forholder oss til nasjonale/kommunale retningslinjer når det gjelder smittevern.

Instruktører: Jr. og senior spillere fra JIF.

Kontaktperson:  Mads Kleiv tlf. 99363658 eller mail: Mads.Kleiv@hotmail.com

NB! Vi forventer stor pågang og har satt en grense ift antall som kan være med.  Det gjelder å være raskt ute med påmeldingen. Først til mølla prinsippet gjelder.0 Kommentar

VAR DET NOEN SOM SNAKKET OM AT DUGNADSÅNDEN VAR DØD?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 6. Mai 2021


 

i et ufyselig vær med sludd og nordavind fra alle kanter, møtte 25 frivillige til vårdugnad på stadion. La det bare vært helt klart. JIF er mektig imponert over fremmøte og kan slå fast at dugnadsånden ikke er lagt død i JIF Fotball. Takk til alle dere som møtte opp. Vi fikk gjort mye og mer enn vi hadde forventet. Planen var å få ryddet søppel, gravd grøft til kabel, satt opp reklameskilt, satt opp nye apparater treningssenteret og ta ned vegger i nytt E-sport senter. Håper pølse og kaffe smakte etter vel gjennomført jobb 


.0 Kommentar

Årsmøte jif fotball

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 5. Mai 2021

Årsmøte  i JIF Fotball ble utsatt og vi avholder årsmøte idag kl. 2000 på klubbhuset stadion.

De som ønsker å delta på teams sender mail til admin@jif.no innen kl. 1800 idag.

Det er også mulig å delta på møtet fysisk. Men da innenfor gjeldene retningslinjer covid 19. 

PS! Minner om dugnaden kl. 1730 idag også...


0 Kommentar

STORT OPPMØTE TIL JIF EXTRA

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 3. Mai 2021

JIF EXTRA er et tilbud til de som ønsker å utvikle seg som fotballspillere. JIF ønsker å få frem spillere med gode holdninger. Treningene legges opp slik at de skal motivere spillerne til å trene på ferdigheter på egen hånd. Ingen spillere blir veldig gode av bare å holde på med fellestreninger. Bare spør Haaland. Dette kommer i tillegg til ordinær trening og foregår på fredager. Påmeldingen overgår alle forventninger og 60 jenter og gutter møtte opp til første økt på fredag. Det er 7 faste instruktører under ledelse av Sportslig ansvarlig/A-lags trener  i jif Mads Kleiv. Tilbudet er både til keepere, jenter og gutter i alderen 10-16 år. 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline