Kategori

LYST TIL Å TREFFE "FOLK" IGJEN?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 30. Apr 2021


JIF Fotball gjenopptar den ukentlige vaffeldagen. 

Vi vet mange "lengter" etter å HA DET SOSIALT.

Det gjør vi noe med i JIF. 

Sett av onsdager fra kl. 0830 til en kopp kaffe/vaffel og en hyggelig prat.

Fortsatt gjelder covid 19 regler og disse følger vi.

VELKOMMEN!





FANTASTISK ÅPNING PÅ LEK MED BALL

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 28. Apr 2021

Etter noen utsettelser p.g.a. Covid 19 ble det endelig klart for LEK MED BALL  for alle 4 og 5 åringer på Jevnaker tirsdag. Her er hovedfokus det å leke og ha det gøy. Ca. 40 stk. møtte opp til første samling som var laaaangt mer enn forventet. Men det er jo bare gøy. Da må vi bare justere planleggingen og få med noen flere foreldre til å være med å ta noe ansvar. Det er kjøpt inn både baller og annet utstyr som vil bli tatt i bruk etter hvert. Planen er å gjennomføre Lek med Ball 1 gang pr. uke. Ferie i skoleferien. Kunne DU tenke deg å bidra på dette som forelder? Ta kontakt med Mads Kleiv som ansvarlig for opplegget. Til å bistå han denne gangen var Marius Opdahl og Steffen Olimb.


 




VÅRDUGNAD STADION ONSDAG 5.5 KL. 1730

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 27. Apr 2021

Hei.

Vår årlige dugnad på stadion finner sted 5. mai kl. 1730. Regner med å holde på 2-3 timer. Det blir servert noe å spise og drikke etter at "jobben" er gjort. Alt foregår i h t Covid 19 retningslinjer.

Vi håper du/dere har anledning til å avsette et par timer til litt dugnad og sosialt. Det er fint om du kan ta med deg noe utstyr som drill, rake osv.




JIF FOTBALL IDRETTFRITIDSORDNING (IFO)

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 27. Apr 2021

JIF Fotball har planer om å starte en IdrettsFritidsOrdning (IFO) for gutter og jenter i 5 - 7 klasse. (De som begynner i disse klassene fra høsten av i 2021.)

Foreløpig er det 2 dager pr. uke for disse alderstrinnene.  Er interessen stor nok vil vi kunne utvide tilbudet til å gjelde flere dager og evnt. også utvide med flere årstrinn.

Vi vil legge vekt på forskjellige typer aktiviteter alt avhengig av årstid. Aktivitetene vi vil tilby vil være:

Turn, fotball, håndball, friidrett, ski, skøyter, turer i skog og mark, E-sport osv.

Det vil være et pedagogisk opplegg ivaretatt av utdannende idrettslærere. Der vi selv ikke har god nok faglig kompetanse, vil vi innhente dette.

Vi vil legge vekt på sunt kosthold og det vil være 1 måltid pr. dag.

Frivillig leksehjelp vil tilbys.

For elevene som går på Toso skole vil vi ha en buss/taxi ordning, slik at elevene blir hentet etter skoleslutt.

For elevene på Bergerbakken skole vil elevene bli hentet av IFO ansatte og gå til Jevnaker stadion.

Det kan også opplyses om at vi har hatt nær kontakt med Jevnaker kommune som ser positivt på en evnt. Etablering av IFO.

Spørreskjema er levert ut til de nåværende 4-6. klassene på skolene, samt at svarskjema legges ved lenger nede i artikkelen. Vi håper dere kunne besvare denne undersøkelsen så snart som mulig da det er DEN tilbakemeldingen som vil være avgjørende for om vi skal starte dette tilbudet eller ikke. Det er også fint om du svarer selv om det ikke er aktuelt å melde på barnet. Vi tar sikte på oppstart av IFO rett etter skolestart i 2021. 

Spørsmål kan rettes til: Mads Kleiv tlf. 99363658 eller mail: mads.kleiv@hotmail.com

Tor Haug tlf. 41620229 eller mail: admin@jif.no

KLIKK HER FOR SVARSKJEMA: Spørreundersøkelse IFO
Her kan du helt enkelt svare med bruk av nummer på spørsmål + graden av viktighet (1-6), som f.eks. 1 - 6, 2 - 4 etc. på en mail til ADMIN@JIF.NO


Takk for at du svarer på forespørselen vår.

 

SVARFRIST: MANDAG 10. MAI.




OPPSTART "LEK MED BALL" FOR 4 OG 5 ÅRINGER OG FOTBALL FOR 6 ÅRINGER

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 23. Apr 2021

Vi starter opp partier for 4 og 5 åringer (født 2016 og 2017) og fotball for 6 åringene (født 2015). Både jenter og gutter.

Parti for 4 og 5 åringer: Lek med ball. Oppstart tirsdag 27.4 kl. 1700 på Jevnaker stadion, Gress slettene.

 Hovedfokus vil være lek og øvelser med ball/hinderløyper etc. med stor grad av involvering av foreldre. Til nå er det påmeldt 35 stk. og det er plass til flere. Har du ikke meldt på ditt barn, er det bare å møte opp. Kontaktperson er Mads Kleiv tlf. 99363658.

For 6 åringene (født 2015) er oppstart onsdag 28.4 kl. 1700 på Jevnaker stadion, Gress slettene.

Her er det også lek og gøy som hovedfokus men da med fotballen som basis. Har du ikke meldt på barnet enda, er det bare å møte opp og vi vil foreta påmelding der. Kontaktperson er Mads Holterbakken tlf. 99442525.  

VELKOMMEN!




JIF FOTBALL EXTRA

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 22. Apr 2021


JIF FOTBALL EXTRA – NY PÅMELDING



 Første runde med EXTRA-treninger har vært en stor suksess og vi har gleden av å tilby en ny runde. Denne gangen utvider vi tilbudet som nå gjelder fra gutter/jenter 10år opp til JR-gutter/Jenter17.

EXTRA-treningene vil gå over 8 uker med oppstart Fredag 30.april.

Treningene er hver fredag fra kl 15.30-17.00 og klubbhuset vil være åpent fra 14:30 hvor det er mulighet for å spise niste og skifte.

Øktene på EXTRA-treningene vil ha fokus på mestring gjennom egenutvikling og individuell ferdighetstrening. Tilbudet vil være for alle uavhengig av ferdighetsnivå, men betingelsen er at du som spiller er fokusert på oppgavene dine og viser gode holdninger ovenfor trenerne og de andre på økten.

Faste instruktører med meget høy kompetanse på EXTRA-treningene er A-lagstrenerne Mads Kleiv, Lars Lafton og Chris Dutton, samt keeper-trener Torgrim Westhagen Sandmo. I tillegg vil vi innhente andre instruktører etter behov, slik at alle får tett oppfølging.

Vi ønsker flere jenter på JIF EXTRA-treningene, og her er det både mulighet for å være i egne jentegrupper eller tvers av kjønn.  

Første treningen vil være gratis, så alle kan komme innom og finne ut om dette er noe de ønsker å være med på videre fremover. Faktura vil sendes ut ved oppmøte på den 2. treningen og utover.

Treningsavgift kr. 500,-. (innbetales konto: 2030.69.08813 merkes med JIF Extra og navnet på spiller).

Påmeldingsfrist 27. April.

Navn + fødselsdato på barn og foresattes navn, tlf og epost sendes på mail til admin@jif.no.



ÅRSMØTE JIF BUDBILER DA

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 8. Apr 2021

JIF BUDBILER DA avholder årsmøte

Onsdag 28. april kl. 1730 på Klubbhuset, Jevnaker stadion.

Vanlige årsmøtesaker.

Årsmøtedokumenter vil bli gjort tilgjengelig på hjemmesiden senest 1 uke før årsmøte.

Saker som ønskes behandlet sendes styret senest innen 16.4.2021

til admin@jif.no

Styret.


NB! Det blir gjennomført fysisk møte med forbehold om at dette er innenfor gjeldene retningslinjer. Du kan også delta på årsmøte gjennom Teams. Send påmelding til admin@jif.no og vi vil sende deg invitasjon til møte på teams.






ÅRSMØTE JIF FOTBALL

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 8. Apr 2021

JIF FOTBALL avholder årsmøte

Onsdag 28. april kl. 1900 på Klubbhuset, Jevnaker stadion.

Vanlige årsmøtesaker.

Årsmøtedokumenter vil bli gjort tilgjengelig på hjemmesiden senest 1 uke før årsmøte.

Saker som ønskes behandlet sendes styret senest innen 16.4.2021

til admin@jif.no

Styret.


NB! Det blir gjennomført fysisk møte med forbehold om at dette er innenfor gjeldene retningslinjer. Du kan også delta på årsmøte gjennom Teams. Send påmelding til admin@jif.no og vi vil sende deg invitasjon til møte på teams.