Kategori

LYST TIL Å VÆRE MED PÅ NOE GØY OG ER 4 ELLER 5 ÅR I 2021?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 17. Feb 2021

JIF FOTBALL inviterer til LEK MED BALL for årskullene 2016 og 2017  (4 og 5 år i 2021).

Alle barn, både jenter og gutter, er hjertelig velkommen. Det blir lagt opp til lek med ball og andre aktiviteter.  Vi starter opp innendørs og fortsetter utendørs når været tillater det.  Dette blir det gitt nærmere info om. Første "samling" blir tirsdag 9. mars kl. 1700 på Bergerbakken skole.  Her vil det bli gitt informasjon til foreldrene og hva som skal skje videre.

PÅMELDING INNEN 8. MARS TIL : admin@jif.no

VELKOMMEN !0 Kommentar

Nye dusjer på klubbhuset

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 10. Feb 2021

Takket være gavemidler fra Varigfondet på Hadeland har vi nå begynt å installere nye dusjer på klubbhuset. Flere blir montert etter hvert.  Dette er dusjer som sparer både miljø og utgifter for klubben. En sensor gjør at dusjen ikke virker med mindre du står ved dusjen. Vi har tidligere hatt uheldige episoder hvor "noen har glemt" å slå av dusjen og stått på hele natten. Dette slipper vi nå. Vi får ikke installert i alle garderobene  nå. Men det er målet på sikt. På bildet ser vi rørlegger Kristian Bratvold og utplassert skolegutt Morten Settevik Holmen fra Randsfjord Rør som utfører jobben.
0 Kommentar

Interessert i eFOTBALL ?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 9. Feb 2021


 JIF Fotball har over tid snakket om å kunne starte med eFotball. Dette er en idrett som vokser med rekordfart og flere og flere klubber har startet opp. 

Myten om gaming blant ungdommer har begynt å slå sprekker. Flere og flere ser på dette som en seriøs aktivitet som utvikler mange ferdigheter.  Vårt fokus vil være at dette skal være sosialt tiltak med tilhørighet til klubben. Det er likegyldig om du spiller aktivt i klubben eller ikke. Alle skal føle seg velkommen og dermed ha en tilhørighet.

For å komme i gang er vi avhengig av en "primus motor" som kan ta eierskap og vet hva som skal til for å bygge et team over tid.

Vi ønsker også ungdommer som er "eksperter"  og kan "gaming".  

Kunne du tenke deg å være med og starte opp  JIF e-fotball? 

Vi har lokaler og muligheter til noe "gaming utstyr" på klubbhuset. Vi tenker oss å lage ei "prosjektgruppe" bestående av JIF Fotball og du/dere med kompetanse på gaming, for utforming og planlegging av et e-sport senter på klubbhuset.

Ta kontakt med torhaug0021@gmail. com eller tlf. 41620229 for nærmere info.

TA KONTAKT DA VEL!

 0 Kommentar

JIF FOTBALL EXTRA

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 1. Feb 2021

På grunn av korona situasjonen ble JIF fotball Extra tilbudet på fredager stoppet i 2020. Ca 35 stk. var påmeldt.

Vi starter nå opp igjen med tilbudet førstkommede fredag kl. 1530. Ansvarlig for opplegget er Sportslig ansvarlig Mads Kleiv.

De som er registrert og påmeldt kan bare møte opp. Gjelder for aldersgruppen 12-16 år.

 Er det noen nye som ønsker å være med, må de ta kontakt med Mads på tlf  99363658. Treningsavgift kr. 300,- som gjelder frem til påske må betales til konto 2030.69.08813.

VELKOMMEN!0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline