Kategori

JIF TRENINGSSENTER TILBUD UT ÅRET

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 30. Nov 2021

JIF treningssenter på klubbhuset.

 Er du blant mange av de som skulle kommet i gang med litt trim? Eller er du blant mange av de som kjører unga på trening og ikke helt veit hva du skal bruke ventetida til.? Hva med litt trim på treningssenteret?  Nå er det snart et nytt år. Da er det mange som har et nytt år forsett om å begynne å trene litt.  Styrketrening er bra for ALLE. Dersom du tror at styrketrening bare passer for noen grupper, må du tro om igjen. Jenter og damer har akkurat like stort behov for styrketrening som menn har, eldre har vel så god nytte av sterke muskler som unge, og for funksjonshemmede kan økt muskelstyrke gjøre hverdagen enklere. Lyst til å prøve? Ta kontakt med admin@jif.no for nærmere info. Gratis prøveperiode i des. Er du pensjonist eller medlem i JIF betaler du kun kr. 167,- pr. mnd.GLADJENTER FRA JULECUPEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 29. Nov 2021

JIF Jenter 10/11

 Det er 16 jenter i 10/11 års klassen. De har spilt sammen siden de var 5-6 år gamle. De går på 2 forskjellige skoler og 2 alderstrinn men har gjennom fotballen utviklet et nært vennskap som også kommer lærerne til "gode" når de begynner på ungdomsskolen.  Det er en herlig gjeng som trenes av Morten Lafton, Trude Fjellbirkeland og Jane Kim Gravbråten. Laget har fått til en fin kultur som sammen med en ivrig foreldregruppe trår til også når det gjelder DUGNAD for klubben. BAMBUSA SALGET HAR GÅTT STRÅLENDE og 100% av det de har fått utlevert av sokker har blitt solgt. De melder om at mange av foreldrene har solgt på sin ARBEIDSPLASS og mange har kjøpt til EGET BEHOV.   Det blir spennende om de klarer å bli ET AV LAGENE SOM FÅR SOSIAL PREMIE FRA KLUBBEN FOR SIN INNSATS MED SALG AV BAMBUSA? Som kjent blir det 3 beste lagene premiert med en sosial kveld fra klubbens side.  (PS. Salget foregår frem til 10. des.)BAMBUSA GÅR UNNA

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 23. Nov 2021

Nesten alle lagene er nå i gang med salg av BAMBUSA SOKKENE.  Vi får tilbakemelding om at sokkene er veldig gode å ha på seg. Familier kjøper sokkene til eget bruk eller gir bort i bursdagsgaver. Nå er det også en unik mulighet til å slippe å tenke på hva du skal finne på i julegaver. BAMBUSA SOKKER ER ET GODT TIPS SOM JULEGAVE. Ikke fortvil om du ikke har fått kjøpt enda eller har fått "noen" på døra. Bare ta kontakt med admin@jif.no så holder vi av en pose til deg. Takk for at du støtter opp om barne og ungdomsarbeidet i JIF Fotball.ENDELIG TILBAKE IGJEN MED JULECUPEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 22. Nov 2021


mesterhus Julecup endelig tilbake igjen.

 Takket være stor innsats fra klubbens frivillige kunne det igjen etter 2 års pause inviteres til Mesterhus Julecup. 110 lag er påmeldt. De yngste startet lørdag. Søndag de litt eldre. Neste helg er forbeholdt de eldste opp til 16 år. Et besøk innom på lørdag viser  stort engasjement. Både fra de som spiller og de som er med  som er frivillige. Her er lek og moro og det sosiale i høysetet.  Det store høydepunktet er jo premieringen etter gjennomført cup. En stor takk til de som er med på denne DUGNADEN som virkelig har blitt en fin tradisjon før jul. Spesiell takk til Anne Hege som leder av arr. komiteen. Som en av de frivillige uttalte. "Dette er jo bare gøy å være med på. Ikke minst er det veldig sosialt for oss voksne også". Første helgen har vært meget vellykket.


Julenissen hører med til arrangementet.

 


Leder for Julecupen og BU har full kontroll.

 

Dommere er en viktig del.

 

Mye folk på tribunene og stort engasjement.

 


Blir det scoring her mon tro`?

 

Forskjellige aktiviteter å være med på.

 
EN BYGDEKLUBB PÅ TUR

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 19. Nov 2021


En bygdeklubb på tur

Greipstad G -16, kommer fra et lite sted som heter Songdalen, ca. 15 minutter vest for Kristiansand. 

Vår viktigste jobb som klubb, og trenere, er å beholde flest mulig, lengst mulig. Dette slik at vi som klubb og lag kan skape gode barndomsminner, felleskap, venner og unikt samhold. 

Det handler om å heie hverandre frem, gi, uten nødvendigvis å forvente noe tilbake.

Det handler ikke om å vinne kamper – men hverandre. Ikke bare være en medspiller, men et medmenneske.

 I Greipstad måler vi ikke på resultater, vi måles på trivsel og hvor mange spillere vi får med oss fra sesong til sesong. Dette er en del av vårt verdi grunnlag og oppgave som trenere.

 Hvorfor Mesterhus Julecup:

Som for de fleste andre har covid-19 pandemien preget idretten, fotballen og sosiale samlinger gjennom nesten 2 år. For oss, som alle andre, har dette vært en utfordring, men vi har trent og holdt gruppen i gang med visse restriksjoner/forbehold gjennom hele pandemien. Dette tror vi har gjort at vi ikke har mistet noen spillere, vi har faktisk fått 2 -3 nye under pandemi tiden, det er vi stolt av.

 

Laget gjorde en god sesong, og vi var svært fornøyd med å beholde alle spillere. De aller fleste stilte på treninger, overholdt smittevernreglene (til tross for litt kjedelige treninger) og klarte å holde motivasjonen oppe. Selv om det gøyeste de vet, med kamp og turnerings tilbudet var borte.

 

Det ønsket vi nå å feire, vi vil gjøre litt stas på guttene. Vi startet da å «google» litt mht. turneringer og annet moro. Både trenere og spillere var «sultne» etter turnering og kamper, vi fant derfor fort ut av at turnering var første prioritet. Etter et kort google søk, fant vi en turnering som vi kanskje mente kunne passe oss? «Mesterhus Julecup» promoterte i medieoppslag med "De som liker scoringer, ekte idrettsglede og glade unger bør ta turen til Jevnakerhallen denne helga." Det passet oss meget bra, vi liker aller best glade barn/ungdom, deretter ekte idrettsglede, samt kamptrening og scooringer er vi jo også glad i. Høres ut som om dette passet oss godt! Avtalte ble at en av oss trenerne skulle ta kontakt med arrangør av «Mesterhus Julecup».

 Vi kontaktet arrangør, og der traff vi en utrolig hyggelig kar som la ut om alt vi lurte på. Vi fikk svar på de rareste spørsmål, men følte oss godt ivaretatt og oppfattet at turneringen var blandet og slik sett antageligvis kunne passe oss. Da var det bare å bestille 

 Hva mer:

Etter at Turnering og guttenes første og største ønske var i «boks», var det bare opp til oss trenere å fylle helgen med annet sosial moro. Vi gjør stat på spillere og slår litt på «stor tromma»…Etter planen skal vi reise lørdag morgen, booke oss inn på hotell i Drammen, hvor spillere sover på eget rom sammen med 2-3 lagkamerater. Etter at dette er gjort skal vi fylle resten av dagen/kvelden med noe aktivitet som Laser tag, bading eller annet før vi har bestille middag på restaurant.

 Målet er at gutta, skal få litt følelsen av å være proff for en helg. Dette uansett resultat på kampene/turneringen. Følelsen av å bli verdsatt får spillere gjennom opplevelser, sosial omgang med kamerater og ikke nødvendigvis bare gjennom å vinne en kamp eller to. Det er selvsagt alltid gøy, men ikke avgjørende.

For de 90% av spillerne er fotball moro, fine sosiale opplevelser, venner og aktivitet, og for 10% er det satsing mot de store stjerner. Derfor skal helga fylles med ballspill, moro og masse sosial omgang sammen med lagkompiser. Vi skal bygge kultur og samhold også for neste år.

Vi gleder oss til å spille på deres turnering, samt treffe dere som arrangør av det som høres ut som en flott turnering.

Takk for god veiledning og hjelp i å ta beslutningen om valg av nettopp deres turneringen.

Hvem vet… Kanskje kan vi klare å ta med oss litt av Jevnakers flotte krystallglass?

VI i JIF ønsker Greipstad velkommen og håper dere får et vellykket opphold på Jevnaker under Mesterhus Julecup.
Fine forhold for trening i nov

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 17. Nov 2021

Gledelig å se så stor aktivitet på kunstgresset også i nov. mnd.  Som vi ser er det trangt om plassen så en ny innendørshall er sårt tiltrengt.JIF Jenter på sonelaget

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 16. Nov 2021

Fra venstre: Annelen Gullen, Zara Noorzai (på ryggen til) Elise Sevaldrud, Aleksandra Dahl

 

Disse jentene synes det er gøy å bli plukket ut på Sonelaget. Nå blir det samlinger fortløpende fremover i Hønefoss og mye trening. Neste steg kan da bli å komme på kretslaget for Buskerud. Men først må de kvalifisere seg videre fra sonelaget. Det blir veldig spennende å følge disse jentene fremover. Lykke til.Samarbeidslag jenter 12/13/14 år JIF/HBK

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 16. Nov 2021

Samarbeidslag JIF/HBK

 JIF og HBK har i høst startet et samarbeid med jenter født 07/08/09.  Samarbeidet har kommet som en konsekvens av litt for lite jenter i de forskjellige årskullene. For at disse ivrige jentene skal få opprettholdt et tilbud, er det derfor viktig å se til naboklubber for et samarbeid. Det har det da blitt mellom JIF og HBK i disse årsklassene. Jentene har allerede spilt treningskamper og Futsal Cup i Drammen. Treningene og kamper vil bli spilt på Jevnaker stadion og AKA Arena.

 Det er påmeldt 5 lag til Mesterhus Julecup. Vi ønsker samarbeidslaget lykke til.
JIF E-SPORT ÅPNINGSTIDER

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 16. Nov 2021

Mange har lyst til å prøve seg på gaming sammen med andre i vårt nye flotte E-sport senter. Men vi har plass til flere. Bare møt opp og ta kontakt med våre instruktører. Daniel, Harald og Tåle. Gå gjerne inn på vår hjemmeside og registrer deg fotball.jif.no (E-sport)

JIF E-sport holder åpent tirsdager og torsdager 17:30-20:30. ( https://www.facebook.com/JIF.Esport/posts/120003977142796 )

Inntil videre er torsdagen åpen (Ikke noen planlagte spill) siden gruppen som pleier å være der på torsdager varierer litt på hva de spiller og spiller godt sammen med hverandre.
MESTERHUS JULECUP STARER LØRDAG 20. NOV.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 15. Nov 2021

Mesterhus Julecup starter lørdag 20.11. Da er det bare å møte opp i Hallen på Jevnaker stadion. Her blir det liv og røre.  Turneringen foregår både lørdag 20. og søndag 21. nov for de minste. Helgen etter den 27. og 28. nov. spiller de litt eldre dvs ungdomsfotball. Det blir sosialt, det blir gøy, det blir masse lek og moro. Noen klasser er det stor påmelding til på guttesiden. Er det noe vi kunne ønske oss, så er det flere jentelag. Spesielt hyggelig i år er av vi har fått påmelding fra Greipstad utenfor Kristiansand som stiller med 3 lag. Herlig. Det er også veldig gøy at lokale lag stiller opp i lokale cuper. HBK har flest lag påmeldt utenom JIF med 14 lag. Som vanlig er kiosken åpen med servering av ferske vafler, baquetter etc.SESONGAVSLUTNING/JULEBORD JIF FOTBALL

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 15. Nov 2021

Hyggelig tradisjon i JIF med sesongavslutning/julebord for trenere, lagledere osv i klubben.  Året 2021 har vært spesielt med Covid 19 og mye på vent. Men de frivillige i klubben gjør en stor innsats og fortjener en liten "påskjønnelse" i form av en hyggelig samling med god julemat fra Ringerike Videregående skole.

Av det fremmøte ca. 20 stk. var det både trenere, lagledere, dugnadsansvarlige, styremedlemmer og Budbil kara.  Takk for innsatsen i 2021.

sosialt og hyggelig på julebordet.

 

Smakte godt med ribb og surkål med ris til dessert.

 


Litt fotball prat ble det jo.

 


Chris og Lars.

 


Takket være denne gjengen ble det pyntet så fint. Synne, May Liss, Anne Hege og Mari.

 Helge fra Budbilene og Rolf banemester i ivrig passiar.

 
JIF FOTBALL EXTRA STARTER OPP IGJEN PÅ FREDAG F.K.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 9. Nov 2021

JIF EXTRA-treninger har vært en stor suksess og nå som fotballkampene er ferdigspilt for sesongen så har vi gleden av å tilby en ny runde. Tilbudet vil fortsatt gjelde for gutter/jenter 10år og opp til JR-gutter/Jenter17.

EXTRA-treningene vil gå over 6 uker med oppstart Fredag 12. November og varer frem til 17 desember.  Oppstart igjen 7. jan og frem til påaske.

Treningene er hver fredag fra kl 15.30-17.00 og klubbhuset vil være åpent fra 14:30 hvor det er mulighet for å spise niste og skifte.

Øktene på EXTRA-treningene vil ha fokus på mestring gjennom egenutvikling og individuell ferdighetstrening. Tilbudet vil være for alle uavhengig av ferdighetsnivå, men betingelsen er at du som spiller er fokusert på oppgavene dine og viser gode holdninger ovenfor trenerne og de andre på økten.

Faste instruktører med høy kompetanse på EXTRA-treningene er A-lagstrenerne Mads Kleiv, Lars Lafton og Chris Dutton, samt keeper-trener Torgrim Westhagen Sandmo. I tillegg vil vi innhente andre instruktører etter behov, slik at alle får tett oppfølging.

Vi ønsker flere jenter på JIF EXTRA-treningene, og her er det både mulighet for å være i egne jentegrupper eller tvers av kjønn.  

PÅMELDING JIF FOTBALL EXTRA

VELKOMMEN!Husk oppstart i kveld kl. 1800 på E-sport senteret.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 4. Nov 2021

Hei og velkommen til JIF E-Sport!
Vi inviterer herved til trening idag torsdag 04.11.21 kl 18:00

Denne dagen vil gå mest ut på å kartlegge hva de forskjellige er interessert i å spille. Deretter vil vi drøfte et opplegg ut i fra dette.
Vi vil også prøve spille på maskinene.

 Vi ser for oss at de som har eget utstyr tar med dette selv det vil si tastatur, mus og eventuelt headsett.
For øyeblikket har vi ingen konsoller på huset, så for de som ønsker å spille på PS4/Xbox må det tas med selv, per nå har vi 6 PCer som krever egne kontoer inntil videre.


Ønsker du å være med i vår Discord så kan du trykke her.

 

Ps! Det er gratis for alle ut året.


Hjertelig velkommen!
Hilsen oss i JIF E-Sport1 Kommentar

KLART FOR UTLEVERING BAMBUSA SOKKER

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 2. Nov 2021

Hei.

Til lagledere/dugnadsansvarlig/trener på hvert enkelt lag i JIF:

Da er Bambusa sokkene levert på klubbhuset (300 poser) og dere må avtale med undertegnede snarest om utlevering av poser. Jo raskere dere kommer i gang desto raskere blir varene solgt unna.

Dere må snakke sammen om hvem(utgangspunkt dugnadsansvarlig hvis laget har dette) som tar ansvaret for ditt lag og sender info til foreldre/spillere hvis det ikke allerede er gjort. Den av dere som har ansvaret, tar kontakt med Tor Haug, tlf. 41620229 eller admin@jif.no for å avtale utlevering av det antall poser som det er spillere på laget. (min. 1 pose pr. spiller). 1 pose består av 5 pakker med strømper. 1 pakke koster kr. 200,-. Totalt kr. 1.000,- for posen. Det er 5 par strømper i hver pakke. 7 par med kort sokk.

 Dette er en svært viktig dugnad for klubben. For hver pose som blir solgt/kjøpt, går kr. 500,-/kr. 100,- pr. pakke til klubbens barne og ungdomsarbeid. Erfaring fra andre klubber som har gått inn på denne avtalen er at dette er populære produkter og er lette å selge/kjøpe.

Gode argumenter for å kjøpe/selge:

  • 1 pose dekker gjerne behovet selv i familien på 5 (slipper å selge)
  • Markedsfør tilbudet på egen facebook grupper/familie/venner osv
  • Kan brukes til gaver: bursdager, farsdag, julegaver osv.
  • Går til et meget godt formål
  • De 3 lagene som selger flest pakker pr. spiller, får sosialkveld med pizza i premie.
  • Sokkene er meget gode (flere av oss har testet de) str. (38-45).

Rutine for hva dugnadsansvarlig skal gjøre, blir utdelt når varene hentes på klubbhuset.

Da er det bare å komme i gang folkens.

Takk for at dere følger opp!


Ordfører Morten Lafton får hjelp til å klippe snoren til JIF's nye E-sport senter

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 1. Nov 2021

Snoren er klar for å klippes.

 

Torsdag kveld åpnet JIF Fotball sitt nye E-sport senter.  Jevnakers ordfører Morten Lafton sto for den offisielle åpningen. I sin tale påpekte han betydningen av møteplasser hvor barn, ungdom og voksne kan treffes. Han berømmet fotballen for å gå foran og skape disse møteplassene og hvilken betydning dette har for barn og ungdom som vokser opp i Jevnaker. Noen gir seg med organisert idrett i ungdommen og da å kunne tilby disse alternativer, som f.eks. E-sport, vil medføre at de fortsatt kan være en del av det sosiale miljøet på stadion. JIF ønsker å ta samfunnsansvar utover bare det å drive med fotball. I høst startet vi Idrettfritidsordning og nå også E-sport senter.  I tillegg jobbes med med en ny hall for fotball og turn.  Ambisjonen er å gjøre klubbhuset til et Aktivitetshus både for de som er med på det organiserte og det uformelle.  E-sport et i stor utvikling og flere og flere klubber dannes rundt omkring i det ganske land. 

Vår visjon er at dette skal være åpent for alle. Våre verdier er at dette skal inkludere alle og tilby et sosialt miljø som alle kan føle seg trygge i.

Ingen skal føle at de må skjule at de er gamere. Det er noen holdningsendringer spesielt blant voksne som det med må jobbes med.

En stor dugnadsinnsats har vært gjennomført for å få til E-sport senteret. Det er lagt inn nye fiberlinjer til klubbhuset. Det måtte rives og bygges opp igjen helt nytt for å få på plass til E-sport senteret. En stor dugnadsinnsats og stor takk til Rune Hansen som har vært ansvarlig for ombyggingen.  Takket være midler fra Sparebankstiftelsen DNB har vi kunnet gå til innkjøp av utstyr til E-sport senteret.

Avhengig av hvor mange som melder seg inn som medlemmer (gjøres via fotball@jif.no) vil det bli tilbud om faste treninger fremover. Første organiserte trening og for å bli bedre kjent, er torsdag 4. nov. kl. 1800 på E-sport senteret. Da kan alle som ønsker komme og registrere seg som interesserte.  Vi kjører en gratis prøveperiode ut året.

Åpningsarrangementet ble avsluttet med pølsefest og utdeling av vannflasker til alle fremmøte. Takket være midler fra Sparebanken1 Ringerike/Hadeland.

Veiledere JIF E-sport senter: fra venstre: Daniel, Harald og Tåle.

 JIF BERGET PLASSEN I 4. DIV.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 1. Nov 2021


Mads Kleiv

 Det var mye som sto på spill da JIF tok imot Huringen på kunstgresset lørdag. JIF måtte vinne for å beholde plassen. Det kunne både bli 2,3 og 4 lag som kunne rykke ned.  I første omgang styrte JIF det meste og Huringen la seg bak på for å kjøre kontringer. JIF virket som å ha god kontroll og like før pause kom den forløsende scoringen. Fint angrep på høyresiden endte hos Bendik Svendsbråten som fra 20 m dundret ballen i krysset. Herlig scoring som fikk nervene til å roe seg blant de fremmøte tilskuerne. I annen omgang tok Huringen over kommandoen i kampen og var farlig frempå flere ganger. Bare en meget god keeper i JIF buret reddet JIF fra baklengsmål. JIF hadde også flere muligheter til å score på kontringer, men utrolig nok ble det ikke flere scoringer og JIF kunne slippe jubelen løs. Neste år blir det også 4. div. fotball på Jevnaker.