TINE FOTBALLSKOLE AVLYST

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 30. Sep 2020

TINE FOTBALLSKOLE AVLYST I HØSTFERIEN
0 Kommentar

BRUK AV KJØKKEN OG MØTEROM

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 30. Sep 2020

JIF FOTBALL synes det er flott at klubbhuset blir brukt til sosiale aktiviteter og møter. Det er 2 ting som alle må forholde seg til.

Da det til tider er stor aktivitet, må det bookes møterom skal dere være sikre på at ingen andre er der. På hjemmesiden er det kalender som viser om det er opptatt eller ikke. Gi beskjed på mail til admin@jif.no så kan jeg legge inn møtene.

Det andre punktet er at det SKAL RYDDES OG VASKES OPP etter samlingen. Det er ingen utover oss som er her daglig som tar denne jobben. Ansvaret for at dette blir gjort er hos ansvarlig for møtet. Lagleder/trener osv. Det er satt opp plakater på kjøkkenet så dette burde ikke være overraskende for noen. Bildet viser hvordan det IKKE skal se ut. Ref. de som hadde sosial sammenkomst i går 29.9.0 Kommentar

FULLT PÅ PARKERINGSPLASSEN.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 23. Sep 2020

På en vanlig tirsdag kveld er det fullt på parkeringsplassen på Jevnaker stadion. Det er utrolig gøy å se den aktiviteten som finner sted her hver dag hele uken med glade og entusiastiske barn og ungdommer.. Aktiviteten er stor og den er økende. Fotballen er et samlingspunkt som er helt unik for hele bygda. Takk til alle dere som bidrar til at fotballen kan tilby våre barn og unge denne muligheten. 


0 Kommentar

UTSTYRSAVTALE JIF FOTBALL-PUMA-SPORT1

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 22. Sep 2020

En ny og reforhandlet avtale mellom Puma, Sport1 (Sandberg Sport Hønefoss) og JIF Fotball er inngått. Dette betyr innkjøp til gunstige priser og god kvalitet på sportsutstyr til JIF Fotball. Avtalen gjelder for 6 år. I tillegg er det fremforhandlet avtale om at alle klubbens medlemmer får 20% rabatt på alle PUMA produkter når du melder deg inn i JIF Fotball/Sport1 klubben. Ikke medlem? Registrer deg her HER  eller gå inn på hjemmesiden vår. Fotball.jif.no. Øverst på venstre side på hjemmesiden ligger linken til kundeklubben. I tillegg vil du også få 15% på alle produkter i Sport1 med unntak av Elsykler/pulsklokker og Hooka sko. Alt du handler gjennom denne klubbavtalen med PUMA produkter(husk å registrere deg)går 30% tilbake til JIF Fotball i f a en kick back avtale med PUMA. 

Dette er en vinn - vinn sak for både deg og JIF som klubb. 

Takk for at du støtter opp under avtalen.


0 Kommentar

INGEN SERIEKAMPER FOR A LAGET I HØST

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 21. Sep 2020

Dette er en trist dag for senior fotballen. Både for de som spiller selv og for alle de som er glade i fotball og møter opp og følger med på kampene. Det er færre folk på trening, og vi vet at a-lagene er lokomotivet i vår klubb og de fleste andre  klubber. Dette kan også på sikt skade rekrutteringen til fotballen. JIF Fotball vil legge en plan for hvordan vi skal håndtere dette fremover og sørge for å være en attraktiv klubb for de spillerne som ønsker å fortsette med fotball og har ønsker å utvikle seg som spillere.


0 Kommentar

INTRODUKSJONSTILBUD JIF TRENINGSSENTER

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 17. Sep 2020

Vet du ikke helt hva du skal bruke tiden til mens du venter på at treningen til "poden" skal bli ferdig? Mange kjører barna til trening og kamp på stadion.Hvorfor ikke bruke ventetiden til noe fornuftig? JIF Fotball har pusset opp og kjøpt inn flere nye treningsapparater. Seinest denne uka har vi kjøpt inn ny romaskin og Sittende og stående benpress, Stepkasse og lifeline samt vekter. Vi håper flere kan benytte seg av denne flotte muligheten. (det er selvsagt også mulighet for de som ikke kjører barna på trening). Du får tildelt kode til inngang og kan trene når du måtte ønske.

Som et introduksjonstilbud  tilbyr vi fra i dag  NYE MEDLEMMER en pris på kr. 500,- som gjelder for 2020. Du kan trene så ofte du vil. Spørsmål? Ta kontakt på mail: admin@jif.no eller Tor Haug tlf. 41620229

PS! Vi følger vanlige smittevernsregler som er slått opp i lokalene.0 Kommentar

TINE FOTBALLSKOLE 5. TIL 7. OKT.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 17. Sep 2020

Tine fotballskole arr. i høstferien fra 5. til og med 7. okt. dette er for aldersgruppen 6 t.o.m. 12 år.

Fint om du som lagleder/trener videreformidler dette på lagets hjemmeside/facebookside og tar det opp på trening/foreldremøter.

Gå inn på vedlagte link og meld deg på. Du er påmeldt når bet. er registrert.

https://www.superinvite.no/#/invitation/75a7c30fc0063c4952d7eb044a3c0897


0 Kommentar

KORONA TILTAK

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 15. Sep 2020

Styret i JIF Fotball vil fortsette å ha fokus på korona tiltak. Det er derfor viktig at alle følger opp de retningslinjene som er gitt.

Alle seniorspillere og ungdoms spillere skal gjennomføre koronavettkurset. Det er utsendt info om dette tidligere med link til hvordan dette skal gjennomføres. Lagleder/trener er ansvarlig for å ta en gjennomgang slik at alle gjennomfører kurset.

Når det er trening på stadion må vi fortsatt huske på tiltakene som gjelder med tanke på smittevern. Lagleder/trener har ansvar for at det er gode rutiner på laget og at tiltakene som er gitt følges opp.

Kampdager er det kampvert (som alle lag skal ha satt opp) som skal ta ansvar for at alle som står rundt banen og at bortelaget blir registrert . I tillegg er det satt opp plakater 4-5 plasser på stadion med QR kode som ALLE som besøker stadion skal registrere seg inn på. Kampvert følger også opp dette. Vest med kampvert skal alle kampverter ha på seg.


0 Kommentar

KIOSKVOGNA SOLGT

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 10. Sep 2020

Etter stooor interesse for kioskvogna ble den solgt på mandag til en pris både selger og kjøper var fornøyd med.

Lykke til!


0 Kommentar

TINE FOTBALLSKOLE

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 7. Sep 2020

Har du lyst til å gjøre noe aktivt og ha det gøy i høstferien? Er du fra 6 t.o.m. 12 år er du velkommen til å ha noen morsomme dager på Jevnaker stadion sammen med mange andre.

Oppstart alle dager kl. 1000 og frem til kl. 1500.

Deltageravgift kr. 900,-. (Dette inkl. lunsj, T-skjorte og frukt.)

Søskenmoderasjon på 20% på nr. 2.

Du er påmeldt når registrering og betaling er foretatt.

Instruktører fra JIF jr. og senior lag.

Kontaktperson og ansvarlig: Mads Kleiv, mail: fotballcup@jif.no eller tlf. 99363658.

Begrenset med plasser så først til mølla prinsippet gjelder.

Påmeldingsfrist 1. okt.

Alle må ha med fotballsko, drikkeflaske, leggskinn og klær til all slags vær.

Link påmelding superinvite.

VELKOMMEN!

ps!  Fint om du som lagleder/trener kan spre det glade budskap på lagsiden deres.


0 Kommentar

Coop Extra Jevnaker er med som sponsor i 2020 og 2021

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 3. Sep 2020

Mange takk til Coop Extra som er med som sponsor og bidrar til å sikre driften i klubben.

Dette er Coop


Nærmere 1,8 millioner mennesker eier Coop gjennom medlemskap i et av Coops 73 samvirkelag. Du finner mer enn 1250 Coop butikker rundt om i landet, og Coop ansetter 28 000. I overkant av 5000 av disse jobber i Coop Norge SA – Coops fellesorganisasjon. Fellesorganisasjonen er eid av samvirkelagene, og ivaretar sentrale fellesoppgaver på vegne av disse. Oppgaver som innkjøp, logistikk, kjededrift og markedsføring på vegne av de seks dagligvarekjedene samt de to faghandelskjedene ligger hos fellesorganisasjonen.

Coop Norge Logistikk sørger sammen med Coop Norge Transport AS for vareforsyning til butikker over hele landet. Coop produserer også mange av produktene du finner i butikken selv. Coop Norge Industri AS er et heleid datterselskap av Coop Norge SA. AS Røra Fabrikker og Gomanbakeren Holding AS er datterselskapet av Coop Norge Industri AS.

God butikkplassering er viktig for kunden og for Coop. Coop Norge Eiendom AS er Coops eget eiendomsselskap og bidrar til utvikling og nyetablering av Coop-virksomhet.

I 2016 kjøpte Coop ICA Norge. Driften av disse butikkene ligger i datterselskapet Norsk Butikkdrift AS. Oppkjøpet var en suksess og strategisk viktig da det løftet Coop fra den tredje største, til den andre største aktøren i det norske dagligvaremarkedet.

TUSEN TAKK

#wearejevnaker


0 Kommentar

Nordbohus Modum har signert avtale for 2020

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 3. Sep 2020

Nordbohus Modum har da signert avtale som sponsor for Jevnaker IF Fotball i 2020. Vi takker for støtten.

Om Nordbohus:

Nordbohus er en av Norges største boligleverandører med forhandlere over hele landet. Vårt unike byggesystem har en omfattende teknisk godkjenning fra SINTEF Byggforsk, og det er vi faktisk alene om. Vi har et sterkt fokus på kvalitet og kundetilfredshet. Vi prosjekterer og bygger rekkehus og leiligheter på våre egne boligfelter. I tillegg bygger vi eneboliger på kundens tomt, akkurat slik som kunden vil ha det. Vi har vært en sentral del av det norske boligmarkedet siden 1985, og kjedens forhandlere er lokale selskaper som bygger verdier lokalt.


Gå gjerne inn på hjemmesiden deres og sjekk de ut:

https://www.nordbohus.no/
0 Kommentar

FOTBALLGLEDE FOR JENTER PÅ STADION

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 3. Sep 2020JIF Fotball har som klar målsetting og øke rekrutteringen av jenter til fotballen. Ifjor var det påmeldt 25 stk. til Fotballens Jentedag.  I år var det påmeldt 65 jenter i alderen 6 t.o.m. 12 år. 

Dette er fantastisk gledelig utvikling og de ansvarlige for Jentefotballens dag og Jentefotballen i JIF, Trude Fjellbirkeland og Tonje Hansen Boork er utrolig stolte over den økte rekrutteringen.For mange av de yngste var dette første gang de hadde vært med på fotball.  De kan berette om stor idrettsglede og entusiasme gjennom hele dagen.  Dagen ble gjennomført med hjelp av instruktører fra jenter 12 og 15 år. Programmet besto av fotballtrening, mye lek og moro, turnering og servering av mat og drikke. Tilslutt fikk alle diplom for vel gjennomført dag. Gledelig å se at så mange foreldre var tilstede hele dagen. 

PS!  For de som ikke har vært med på fotball lag i JIF tidligere, er det viktig at dere tar kontakt med lagene i de respektive årsklasser. De forskjellige årsklassene trener på følgende tider og har følgende kontaktpersoner:  

Jenter 6 (2014) trener onsdager kl 17.15 Kontaktperson: Ole H. Pedersen tlf. 93206055 eller Mads Holterbakken tlf. 99442525

Jenter 7 og 8 (2013 og 2012) trener tirsdager kl 17.30 Trener:  Eirik Teie Hansen tlf. 95406990 

Jenter 8 og 9 (2011 og 2010) trerner torsdager kl 17.30  Trener: Trude Grande Fjellbirkeland  Tlf. 99737448 

Jenter 11/12/13 (2009, 2008 og 2007) trener onsdager og torsdager kl 17.30 kontaktperson: Lars Stubberud tlf. 90062366 

Da er det bare å ta kontakt med disse over, eller ta kontakt med Trude, slik at vi får registrert dere inn på lagene.0 Kommentar

KIOSKVOGN TIL SALGS

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 2. Sep 2020

JIF Fotball har en kioskvogn til salgs. Dette er en eldre vogn som må oppgraderes noe. Vognen inneholder bl.a. mikroovn, kjøleskap, brusskap, pølsekokere 2 stk, Steikeplate. Vognen ble seinest brukt i 2019. Ta kontakt på tlf. 41620229 Tor Haug. JIF Fotball for nærmere info/besiktigelse. Bud ønskes.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline