Kategori

HVA SKJER JENTER?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 28. Aug 2020

JIF fotball har som målsetting å få opp andelen jenter som spiller fotball. Nå ser det ut for å skje noe.

På Jentefotballens dag på søndag er det nå nærmere 60 stk. som er påmeldt. Ifjor var det ca. 25. Dette er en formidabel økning og nesten halvparten av de som er påmeldt har ikke spilt fotball tidligere. Trude Fjellbirkeland som er primus motor for jentefotballen gleder seg til samlingen på søndag. Her blir det masse gøy, bespisning og utdeling av diplomer. 

PS! Skulle du som jente mellom 5 og 12 år ha glemt å melde deg på, er det fortsatt mulighet. Bare gi beskjed til Trude.



JIF TRENINGSSENTER

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 27. Aug 2020

Fra 1. sept. åpner vi igjen JIF Treningssenter på klubbhuset. Vi ønsker nye og gamle medlemmer velkommen. P.g.a. korona følger vi alle smittevernregler som gjelder.  Plakater og info er satt opp ved inngangen og i lokale hvilke retningslinjer som gjelder. Alle må registrere seg med mobil ved å scanne en QR kode før de trener. Evnt. skrive seg på liste. Eget håndkle må medbringes. Det settes opp desinfeksjonsflasker som alle må bruke min. ved ankomst og etter trening. Alle som skal benytte seg av treningssenteret må henvende seg til Tor Haug slik at vi får registrert inn alle i våre systemer. Vi trenger da navn, f.dato, tlf. og mail.adr. Når dette er gjort og medlemsskap er betalt vil hver enkelt få utstedt en kode til inngangen. VELKOMMEN!

Priser medlemskap (forskuddsvis årlig betaling):

  •  ordinært medlem kr. 2.700,-. 
  • Jr. 16-19 år/pensjonist/honnør (fra 65 år). Og/eller medlem JIF Fotball: kr. 2.000,-.
  • Registrert verv i JIF Fotball: kr. 1.600,-.

For nærmere info: admin@jif.no eller tlf. 41620229 adm.leder Tor Haug





TILBAKE IGJEN.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 27. Aug 2020

Jørn er tilbake igjen som trener i JIF. Denne gangen som trener for G14 laget. Etter flere forespørsler takket Jørn ja til å ta på seg denne oppgaven. Det har noe med "sagmugget" å gjøre sier Jørn som brenner for å utvikle spillere i JIF.  Vi er svært glade for å ha med Jørn igjen på laget. Det er gledelig for klubben at "gamle" spillere med stor erfaring fra spill i høyere divisjoner tar på seg treneroppgaver.  Spillerne har mye å lære av Jørn som vet hva som må til for å bli en god fotballspiller.  Velkommen tilbake Jørn.



BRUK AV HJEMMESIDEN VÅR

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 25. Aug 2020

DEt er fint å få opp bruken av hjemmesiden vår. Ta "turen" innom og gjør deg kjent med verktøyet. alle lagene har også en egen side som kan "brukes" aktivt. Få gjerne "noen" på laget til å ta et ansvar for info med bilder fra kamper osv. Det gjør hjemmesiden mer levende.

Noen har etterspurt oversikt over kamper som foregår på stadion. Til nå er det kun vært det som har skjedd på kunstgresset. Nå har vi også lagt inn all aktivitet som foregår, også på hovedmatta og gress slettene hvor barnefotballen foregår. Under kalenderen fremkommer kampene nå de nærmeste dagene. 

Skal klubbhuset brukes til foreldremøter osv skal det også "bookes" inn i kalenderen slik at det ikke blir kollisjoner. 

Takk for at du bruker hjemmesiden vår.



Ecit tegner 3-årig sponsoravtale

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 24. Aug 2020

Ecit har vært en sponsor for Jevnaker Fotball i mange år. Det at de nå tegner en tre-årig sponsoravtale, gjør at vi får en trygg og forutsigbar fremtid.

Hva står ECIT for?

ECIT står for Economics and IT. I DNAet ligger lokalt eierskap og et stort hjerte for våre lokalmiljø.


TUSEN TAKK, we are Jevnaker.




LAGLEDERE/TRENERE/KAMPVERT

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 24. Aug 2020

VIKTIG INFO OG TILTAK:

KAMPVERTER:

Alle lagene skal nå ha KAMPVERTER. Hvis det mot formodning er noen lag som ikke har dette, ber vi om at lagleder må følge opp slik at dette er på plass. Rutinen som er sendt ut tidligere må da følges opp. Nå er det utarbeidet et skjema for registrering av fremmøte på kamp for publikum/foreldre etc.. Disse vil bli satt opp på stadion ved inngangene slik at hver enkelt kan bruke mobilen til å registrere besøket ved hjelp av QR kode. Kampvert går rundt kampbanen og sjekker om alle har registrert seg. NB. Det er vester til kampverter som ligger i kiosken. Beklager alt ekstraarbeidet, men dette er viktig ift smittesporing. Se vedl.

Coronaregistrering Jevnaker stadion.docx


KOROANKURS:

Frist for gjennomføring av OBLIGATORISK KORONAKURS ER 1.9. JFR. tidligere utsendt info. Da vi ikke har noen oversikt over hvilke spillere og lag som har gjennomført dette, er det viktig at lagleder på hvert enkelt lag gir tilbakemelding på mail til admin@jif.no når opplegget er gjennomført på sitt lag. Evnt. når det skal gjennomføres med ALLE SPILLERE.



HEI ALLE JENTER MELLOM 5 OG 12 ÅR!

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 24. Aug 2020

HUSK PÅMELDING TIL JENTEFOTBALLDAGEN!

 Søndag 30 august kl. 11-15 JEVNAKER STADION

Påmelding kan sendes til Trude Grande

Fjellbirkeland på 99 73 74 48 senest

onsdag 26.august.

DA SES VI DA!



JIF RYDDER OPP

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 21. Aug 2020

JIF Fotball rydder opp på stadion. Etter 15-20 år med gammelt skrot som har blitt kastet gjennom årene, har JIF nå tatt ansvar og i samarbeid med Steinar Øiom i Jevnaker kommune fått kastet og levert mye jern og treverk. Morten Bråthen som anleggsansvarlig i JIF roser innsatsen fra JIF og kommunen og håper at alle brukere av stadion nå ikke lenger kaster fra seg søppel.



HEI ALLE JENTER FRA 5 TIL 12 ÅR!

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 19. Aug 2020


Velkommen til Jentefotballdag på Jevnaker Stadion.

 Søndag 30 august kl. 11-15

Jevnaker fotball vil gjenta suksessen fra i fjor og vi inviterer derfor alle jenter i alderen 5-12 år til en morsom dag med fotball, vennskap og lek.

 Dette er et tilbud til alle jenter i bygda vår, både de som spiller fotball i dag og de som ikke har spilt fotball før.

 Dagsplan:
Kl 11.00 Velkommen
Kl 11.15 Fotball
Kl 12.45 Lunsj
Kl 13.15 Miniturnering
Kl 14.45 Utdeling av diplom
 Kl 15.00 SLUTT.

TA MED DEG VENNENE DINE OG BLI MED PÅ JENTELAGET DA VEL!




TOALETT PÅ STADION ER NÅ ÅPNET IGJEN.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 18. Aug 2020

Endelig er toalettanlegget på stadion blitt åpnet igjen. Nå er 1 toalett pusset opp og satt opp med nytt utstyr. Det vil være åpent fra morgen til kveld. Det er JIF Fotball som har gjennomført prosjektet for å få fortgang på dette. Mange har etterlyst toalett ute. Nå er det endelig på plass.  En stolt vaktmester Rolf Halvorsen viser fram det "nye" offentlige toalettet.



KORONAVETTKURS

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 18. Aug 2020

KORONAVETTKURS:

Viktig info til alle trenere/lagledere: (dere har ansvar for at alle gjennomfører kurset)

Alle spillere f.o.m. 13 år MÅ gjennomføre koronavettkurset innen 1.9. For seniorspillere må alle ha gjennomført kurset før man kan delta på "normal" trening/kamp. Flere klubber har gjennomført kurset samlet pr. lag. Dette må hvert enkelt lag bestemme selv hva som er praktisk mulig. Registreringen er pr. spiller dvs personlig. Statistikk på hvor mange som har gjennomført fremkommer etterhvert i FIKS. Vi anbefaler også ledere/trenere osv å gjennomføre kurset. ALLE MÅ HA PERSONLIG MIN IDRETT BRUKER. Unge spillere bør få hjelp av foreldre/foresatte. Det må registreres: f.nr. , mobilnr. og e-post,. Se vedlegg på hvordan dette praktisk skal gjennomføres.

https://akilles.slides.com/akilles/brukerveiledning-fotballens-koronavettkurs/fullscreen 


KAMPVERT:

Vi gjentar info om at ALLE lagene skal ha kampvert.  Det er viktig at dette gjennomføres i h t plan og tidligere utsendt "instruks". Skjema kan hentes i kiosken for de som ikke har det.  Det må altså fylles ut og oppbevares i 10 dager av kampverten. Er det spørsmål, bare ta kontakt.

Endelig i gang. Lykke til.


1 Kommentar

KIOSK ÅPEN PÅ STADION

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 17. Aug 2020

Vi åpner kiosken igjen på stadion.

Da er det nesten full aktivitet igjen på stadion. Vi gleder oss til aldersbestemte klasser nå er klare for å gjennomføre kamper. Nå er det seniorfotballen som står igjen med full aktivitet. Vi håper den også snart er klar for å åpne med full kontakt. Inntil da får vi glede oss over at fra og med idag er kiosken åpen på stadion. Da er det bare å ta turen innom våre blide kioskverter. 

VELKOMMEN!



ENDELIG I GANG IGJEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 13. Aug 2020

Neste uke starter seriekampene for aldersbestemte lag igjen. Dette har vi gledet oss til i mange mnd. Tenk å få se barna og ungdommen ha det gøy og kjempe om "lærkula" igjen.  Mange er veldig "sugne" på å se fotball kamper igjen.  Det er bare å møte opp, men det er noen retningslinjer som må følges. 1 meters regelen gjelder fortsatt. Klare retningslinjer:

VIKTIG INFO TIL LAGLEDERE/TRENERE:

• Syke personer skal holde seg hjemme

• God hånd- og hostehygiene og forsterket renhold

• Holde minst en meters avstand og redusere kontakt mellom personer

KAMPVERT. ALLE LAG SKAL HA KAMPVERT. (Hvis laget ikke har fra før, må dette ordnes før seriekampene starter).

Kampvertrollen har blitt enda viktigere som følge av Koronapandemien

Hjemmelaget skal stille med en kampvert til alle kamper.

Kampvertens hovedansvar er å påse at kampen gjennomføres etter retningslinjene beskrevet i

Koronahåndbokens kapittel for kampgjennomføring herunder særlig:

• Merking av bane med tilhørende soner. Se regler for baneinndeling.

• Sørge for at alle på kampen forholder seg til 1metersregelen så lenge de ikke spiller selv.

• Sørge for at alle tilstede på kampen er registrert med navn og kontaktinfo.

• Vi anbefaler at hvert lag registrerer sine for seg.

• Registreringen skal beholdes i 10 dager etter kampen for mulig smittesporing.

Se vedlegg for fullstendig info fra NFF.

https://mail.google.com/mail/u/0?ui=2&ik=f4c78fe440&attid=0.1&permmsgid=msg-a:r-4916914978636205370&th=173e14f5f318efdc&view=att&disp=inline&realattid=173e14f24a6afcb7d922

Lykke til med gjennomføringen.