A-laget holder hjulene i gang

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 20. Okt 2020

Imponerende innsats og humør på treningene til A-laget. Tiltross for at man fortsatt ikke kan drive med kontakttrening finner man nye måter å trene på som simulerer kampsituasjoner. Gir god trening i å skaffe seg rom og skape avstand til nærmeste spiller og gjøre seg tilgjengelig for passninger.

Formen begynner å bli ganske bra også med tanke på at vi er igjennom tidenes lengste preseason.


#wearejevnaker


0 Kommentar

TAKK TIL ALLE SOM STILTE OPP I KIOSKEN.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 19. Okt 2020

Nå er kiosken stengt for dette året. Det har vært et merkelig år som forhindret åpen kiosk på vårparten. Heldigvis og stormende jubel ble det åpnet opp for barnefotball nå i høstsesongen, og da ble det også inntekter til JIF fra kiosksalget. Vi må få benytte anledningen til å takke alle og enhver som stilte opp på kioskdugnad. Vaffeljernet har gått varmt og nytrukken kaffe har smakt til en sen høstkveld med mer. Dere har gjort en veldig god jobb, og inntektene har kommer godt med. De fleste tilbakemeldingene har vært positive til drift av kiosk, så nå gjør vi oss klare til en ny sesong i 2021.

Da håper vi å holde åpent i hele sesongen. JIF Fotball vil også takke Cecilie og Per Hoelsveen som har ansvaret for kiosken på Jevnaker stadion. De gjør en fantastisk jobb.


0 Kommentar

Rema 1000 signert sponsoravtale

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 13. Okt 2020

Utrolig gøy med trofaste sponsorer som er med å bidrar år etter år. Rema har igjen signert avtale.

Tusen takk for søtten og bidraget til å holde hjulene i gang i vanskelige tider.

#wearejevnaker

Ps. Lykke til på vei inn i nye lokaler.0 Kommentar

JIF FOTBALL EXTRA - HUSK PÅMELDINGSFRIST 18. OKT.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 6. Okt 2020

Det er til idag fredag påmeldt 20 stk. til JIF Fotball extra på fredager. Vi har fortsatt plass til flere. Siste frist for påmelding er 18. okt.

3 Kommentarer

Levert av IdrettenOnline