Kategori

CATO HAUGOM SIGNERT UT 2023

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 25. Nov 2022

Cato Haugom har virkelig stått frem for oss over flere år nå og har hatt en flott utvikling i JIF. Cato har vist seg som en glimrende førstekeeper for oss og vi mener en av de aller beste i 4 div. Cato trekkes frem for sine profesjonelle holdninger og væremåte både på og utenfor banen, så derfor er vi veldig glade for at Cato valgte å forlenge sin kontrakt med oss allerede tidlig i høst.

Cato fortsetter da i det vi mener er 4 divisjons særklasse beste keeperteam sammen med Ulrik Berg Rian, Jonas Ødegaard Holmen og keepertrener Morten Bakke.

Vi gleder oss til 2023…INNLEVERING UTSTYR ALLE LAG

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 24. Nov 2022

Hei ALLE TRENERE OG LAGLEDERE:

Vi har behov for å få inn ALT UTSTYR I KLUBBEN FOR EN STATUS. Det er derfor  viktig at du som trener eller lagleder tar med alt utstyret laget ditt har og AVTALER TIDSPUNKT for levering på klubbhuset:

Tirsdag 29. 11  fra kl. 0700 - 1830.  (NB! Du må avtale tidspunkt for levering med admin@jif.no eller tlf. 41620229.

Alt utstyr som baller, drakter, kjegler, vester, medisinkoffert etc.

NB! Svært viktig at lagleder/trener snakker sammen og avtaler for ditt lag. Hvis ikke du selv kan møte opp, er det fint om du kan avtale med andre som kan levere for deg. Fint om du skriver på en lapp hva laget ditt har av utstyr.

TAKK FOR HJELPEN...Aleksander Bakken Tveter har signert ny kontrakt med JIF

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 23. Nov 2022

Vi i Jevnaker IF er storfornøyde med at Aleksander  BakkenTveter blir med oss videre i 2023

Aleksander er en notorisk goalgetter, i 2022 ble det 15 mål på en halv sesong. Det viser at han fortsatt har det, og kommer til å være en garantist for at vi skal kjempe i toppen den kommende sesongen.

Aleksander er også med sin erfaring og kvalitet en viktig bidragsyter inn i en ellers ung spillergruppe. Aleksander vet hva som kreves både på trening og i kamp.

Aleksander nevner selv at med en hel sesong så står rekorden på 34 mål på en sesong i fare.

Vi gleder oss til å følge deg i årets sesong👍⚽️Bendik Svendsbråten tegnet ny kontrakt med JIF

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 23. Nov 2022

Sesongen er så vidt ferdig, men jobben inn mot neste sesong i 4 div har vært i gang lenge for sportslig ledelse. Vi vil fremover presentere spillere og trenere som skal være med oss i 2023.

At den første er en rendyrket JIF-spiller var det vel aldri noe tvil om, for Bendik Svendsbråten har signert for ett nytt år i verdens vakreste drakt.

”Vi er veldig fornøyde med at Bendik har signert en ny 1-års kontrakt med JIF. Bendik er en ekte Jevnaker-gutt som har gått gradene fra han var en liten gutt og hele veien opp til a-laget. Det er viktig for oss som klubb og som en tydelig del av strategien å klare og utvikle spillere som tar stegene på vårt øverste nivå.” sier Opdahl til JIF.no.

“Bendik har allerede vært med a-laget i flere år og da primært hatt en rolle som dyp sentral midtbane. Bendik er en viktig og sentral spiller for oss, han representerer kontinuitet og kvalitet” avslutter Opdahl.

Vi er svært glade for å ha blitt enig med Bendik og gleder oss til å følge Bendik i årets sesongen.

Vi gleder oss til fortsettelsen!

ÅRETS JULEGAVE?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 18. Nov 2022