Kategori

VIKTIGE SAMLINGER FOR ALLE TRENERE I KLUBBEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 23. Mar 2023

Sportslig Utvalg har som målsetting å avholde 3 samlinger årlig for alle trenere i klubben. Vi har valgt å splitte opp i 2 grupperinger sier Bjørn Opdahl. En gruppe UNGDOM/SENIOR (fra 13 år) som har trenerforum den torsdag 20. april kl. 1830 og en gruppe som trener  barn, fra 6 til 12 år. Denne samlingen er onsdag 19. april kl. 1830.

Det er svært viktig at alle trenere setter av denne kvelden sier Bjørn. Her vil det bli informert fra klubbens Sportslige Utvalg. Men like viktig er dialog og samspill mellom trenere og mellom trenere og klubb. Trenerforum skal bygge felles plattform for hvordan klubben tenker og skape en felleskap mellom trenere i klubben sier Bjørn Opdahl.Velkommen til kick-off med A-laget!

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 15. Mar 2023

Jevnaker Fotball ønsker alle velkommen til sosialt samvær på klubbhuset torsdag 23.mars klokka 19. Det blir møte med Bengt og spillerne og ikke minst mulig å sikre seg sesongkort-skjerfet for 2023.

JIFs A-lag sesongåpner 30.mars hjemme mot Konnerud. Nøyaktig én uke tidligere håper vi flest mulig med et hjerte for JIF-fotballen finner veien til klubbhuset på stadion og et aldri så lite kick-off før 2023-sesongen. Det blir enkel servering og sosialt samvær samtidig som supporterne får bli bedre kjent med spillerne som utgjør A-stallen kommende sesong. Laget trener for øvrig på kunstgresset i forkant av møtet, så det er også mulig å følge en av de siste treningsøktene før seriepremieren.

Vel møtt!Nå er sesongkort-skjerfet her!

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 14. Mar 2023

Nå kan du skaffe deg et lekkert og varmende JIF-skjerf og samtidig inngang på alle A-lagets kamper i 2023 for kun 399 kroner.

Jevnaker fotball lanserer nå sitt eget sesongkort-skjerf. Ja, du leste riktig. Med det nyproduserte supporterskjerfet rundt halsen kommer du gratis inn på alle hjemmekampene denne sesongen.

– Dette skaffer selvsagt klubben noen ekstra inntekter, men enda viktigere er det at JIF-skjerfene skaper identitet og tilhørighet. Og forhåpentligvis kommer det flere tilskuere på sesongens hjemmekamper, sier Ole Henrik Pedersen i klubbens markedsutvalg. Den tidligere JIF-spilleren er sentral i arbeidet med å finne på nye konsepter som skaper blest, interesse og kanskje noen kroner i klubbkassa.

Nylig lanserte klubben sin egen nettbutikk på https://dinide.no/produktkategori/jevnaker-if/. De nye skjerfene kan kjøpes direkte fra nettbutikken eller på klubbkontoret på stadion.  

Åpningstider klubbkontor for henting, alternativt send inn bestilling til admin@jif.no eller tlf. 41620229 for å avtale utlevering.

 • Dagtid uke 12 og 13 mandag, tirsdag, onsdag kl. 1000-1200
 • Kveldstid: onsdag 22.3 kl. 1700-2100 eller mandag 27.3 kl. 1700-2100.

Skjerfene vil også være tilgjengelig i kiosken under hjemmekamper.

– 399 kroner er kanskje litt dyrt for et supporterskjerf, men det er innmari billig for et supporterskjerf som samtidig funker som billett til 13 hjemmekamper med A-laget, gliser Pedersen.

Bengt og Oddur om skjerfene

https://youtube.com/shorts/PcFpK178Gsg?feature=share

Jevnaker B med 3-0 seier over Haugsbygd

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 13. Mar 2023

Denne var en treningskamp med en annen følelse enn vanlig.

JIF gleder seg alltid å spille mot lokale rivaler. Etter siste seriekampen, og seier, i fjor mot Haugsbygd var vi spent og gå to på rad mot det nyopprykkede laget.

Haugsbygd tok med bare elleve spillere og da blitt kampen mindre krig enn vi trodde. Det var, fra første minutt, et ønske fra oss og gå skapt med ball framover i banen, men Haugsbygd viste hvorfor dem var høyt opp i tabellen i fjor med god spill for å holde ballen i laget. Vi jobbet mye uten ball i denne kampen, men tok de sjansene vi hadde til å score tre mål uten svar.

Det var en god resultat, men vi som en ganske ny gjeng av spillere skjønner at vi trenger litt mer tid til å blande sammen. Vi gleder oss til neste kamp og en ny mulighet til å utvikle som et lag.

Laget:

 1. Arild Parken Bakken
 2. Ulrich Unhjem Baskerud
 3. Tony Adolfsen Haveland
 4. Martin Bjørnstad
 5. Tore-André Nygård
 6. Noah vollan
 7. Emil Myhre Velo
 8. Espen Parken Bakken
 9. Noah Jonassen Granberg
 10. Thomas Lyngen Karlsen
 11. Oskar Lauglo
 12. Daniel krøkje fjeldaas
 13. Mostafa hassani
 14. Danijel Tesic
 15. Nils Johan Hamborg Hirsti
 16. Sondre Lafton

Målene:

 • 1-0 - 4 min Selvmål etter press fra Espen
 • 2-0 - 30 min Frispark av Noah
 • 3-0 - 55 min Noah etter innlegg fra Mostafa


Hilsen Chris