Kategori

Jevnaker IF vinner generalprøven mot Modum i spennende oppgjør

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 22. Mar 2024

I den siste treningskampen som fungerte som generalprøve før seriestarten i 4. divisjon, sto Jevnaker IF og Modum overfor hverandre i en kamp som viste seg å være full av overraskelser og spenning. Etter en treg start og en imponerende opphenting, vant Jevnaker IF til slutt 4-3 over Modum.


Første omgang av kampen så ut til å tilhøre Modum, som åpnet sterkt og raskt fikk et grep om kampen. Etter mye unøyaktighet fra Jevnaker så kunne Modum gå til pause med en 2-0 ledelse.


Men Jevnaker IF lot seg ikke knekke så lett. Etter en oppmuntrende pauseprat og taktiske endringer, kom de tilbake på banen med en nyvunnet energi og besluttsomhet. Den andre omgangen var en helt annen historie, der Jevnaker dominerte fullstendig.


Målscorerne for Jevnaker IF i denne imponerende omgangen var Robel Sium 1, Marcus Aslaksen 1 og Adrian Sallaup 2, som alle bidro med hver sin scoring. Det unge JIF lagets kollektive innsats og målbevissthet var avgjørende for Jevnakers seier. Med en sterk andre omgang klarte de å snu kampen på hodet og sikre seieren med en imponerende 4-3.


Dette resultatet gir Jevnaker IF en positiv start på sesongen og gir grunn til optimisme blant fansen. Med en ung og lovende tropp ser det ut til at laget har potensiale til å gjøre det bra i årets 4. divisjon. 


Nå venter en intens treningsperiode frem mot seriestarten, der fokuset vil ligge på å finpusse detaljer og styrke lagets form. Trenerstaben har satt opp en strukturert plan, med treninger på mandag, tirsdag og onsdag før spillerne tar en velfortjent påskeferie. Etter ferien vil laget gjenoppta treningene for å være i toppform til seriestarten, som finner sted borte mot Vestfossen.


Med den positive energien og momentumet fra seieren i treningskampen, ser det ut til at Jevnaker IF er godt rustet og klare til å ta fatt på utfordringene som venter i den kommende sesongen. Det er ingen tvil om at det blir spennende å følge dette unge og lovende laget fremover.



KJERSTI FOSSUM ENGNÆS NY STYRELEDER I JIF FOTBALL

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 15. Mar 2024

På årsmøte i går kveld ble Kjersti Fossum Engnæs valgt inn som ny styreleder i JIF Fotball. Hun overtar "klubba" etter Geir Ivar Sæthren som har vært styreleder de siste 3 årene. JIF Fotball takker Geir Ivar for jobben som er gjort gjennom disse årene. Men han slipper ikke JIF helt og vil fortsette i klubben som medlem av Marked og Media Utvalget.



Oppdatering gjenværende treningskamper JIF A-lag

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 13. Mar 2024

Det har vært litt usikkerhet rundt noen treningskamper på grunn av Nm kval som skapte litt trøbbel for gjennomføringen av vinterserien i Raufosshallen. Nå som det er klart hvem som gikk videre til 2 kval runde så har vi kunne fastsette de resterende treningskampene for A-laget.


Fredag 15 mars kl 20.00 kamp mot Vind IL (Raufosshallen) Avlyst motstander kunne ikke stille lag.

Torsdag 21 mars kl 20.00 kamp mot Modum (Jevnaker kunstgress)


Ellers så trener A-laget søndag 24, tirsdag 26 og onsdag 27. Deretter er det en velfortjent påskeferie, før vi gyver løs på den siste innspurten frem til seriestart.




HUSK ÅRSMØTE JIF FOTBALL TORSDAG 14. MARS KL. 1900

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 11. Mar 2024

MINNER OM ÅRSMØTE 

Klubbhuset torsdag  14. mars kl. 1900

Årsmøtedokumenter ligger på hjemmesiden.

Se vedl. link.

https://fotball.jif.no/next/p/52612/arsmote-dokumenter

VELKOMMEN!




KICK OFF JIF FOTBALL TORSDAG 11. APRIL. JEVNAKER HALLEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 6. Mar 2024

JIF FOTBALL  KICK OFF torsdag 11. april kl. 1800 i Jevnaker Hallen.

Til alle lagene i JIF Fotball v/trenere/lagledere/spillere/alle klubbens tillitsvalgte.

Sett av denne datoen allerede nå. Obligatorisk oppmøte for  alle lag. (trening må droppes denne dagen)

Program  vil bli bekjent gjort senere.

Styret JIF Fotball