Kategori

Hva med en vaffel og en kaffekopp på stadion?

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 17. Jan 2022

Med utgangspunkt i JIF Budbiler er det en gjeng som samles på klubbhuset hver onsdag kl. 0830... Det ryktes om at det er flere som kan tenke seg å være med, men at det er litt for tidlig. (noen pensjonister liker å ligge lenge) Det gjør vi noe med. Fra onsdag 19.1. starter vi kl. 1000.  Dette er en møteplass for den som ønsker å treffe andre folk. Det er ingen forpliktelser.  Bare sosialt over en kopp kaffe og ei vaffel. Kunne du tenkte deg å møte opp men usikker på om det er noe for deg? Gi det en sjanse.  Hjertelig velkommen.


0 Kommentar

Kasper Bakken Hansen (19) løftes opp på A-laget

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 13. Jan 2022

Kasper Bakken Hansen (19) er ferdig med junior-fotballen og blir et fullverdig medlem av A-lagsstallen. Det blir da enda en lokal spiller på A-laget som har spilt fotball i Jevnaker IF hele livet. Kasper var kaptein på G19-laget i fjor og har vist at han kan bekle flere posisjoner. Han debuterte på A-laget mot Stoppen i 2. serierunde forrige sesong. 

Vi ønsker Kasper lykke til med kommende sesong. 


0 Kommentar

TIL ALLE SOM HAR BARN FRA 1. TIL OG MED 5. KLASSE

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 12. Jan 2022

Har du lyst til å være med på Fotball FritidsOrdning (FFO)?  Vi har hatt tilbudet en stund, men nå utvider vi tilbudet til også å gjelde for de som går i 1. og 2. klasse (Gjelder til og med 5. klasse).  Vi legger vekt på å ha det gøy, fysisk aktivitet og sosialt. Det blir også mulighet til å besøke vårt gamingsenter.  Mads Kleiv, sportslig ansvarlig i JIF og Magnus Bakken Haugli, er instruktører.  Foreløpig har vi åpent mandager og torsdager. Ta kontakt med Mads på tlf. 99363658 for en prøveperiode eller gå inn på hjemmesiden vår for registrering/nærmere opplysninger og påmelding.

PÅMELDING SØKNADSSKJEMA

VELKOMMEN!


0 Kommentar

STOR TAKK TIL VÅRE KUNDER SOM BRUKER JIF BUDBILER

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 11. Jan 2022

Yngve, Tor, Edgar, Arne Mikael og Helge ønsker å takke våre kunder for året som har gått.    Vi har små og store oppdrag, korte og lange turer.  Oppdragene går  fra Kristiansand i sør til Trondheim i nord og mange turer til Vestlandet. Vi stiller opp på timen.  Ved å bruke JIF Budbiler støttes også samtidig barne og ungdomsarbeidet i klubben.  Vi er 5 faste sjåfører og har kapasitet til å ta på oss flere oppdrag.   Har du behov for transport av varer enten som privatperson eller firma. Ta kontakt med oss på tlf. 92810560.


0 Kommentar

ÅPNING AV KUNSTGRESSBANEN BEGYNNELSEN PÅ NESTE UKE

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 11. Jan 2022

Gledelig melding til alle som ønsker å komme i gang igjen med trening. (Håper vi får lov fra myndighetene) Anleggsansvarlig i JIF Fotball håper å kunne åpne 2/3 av banen i starten på neste uke.  Det blir brøytet og sloddet denne uka. Åpning av HELE banen skjer før mnd. skiftet. Her gjenstår noe arbeid med bl.a. liming av kunstgresset før også denne delen kan brukes. 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline