GLEDELIG MED A-KAMP IGJEN

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 23. Jun 2021

Torsdag møter JIF A-lag HBK på AKA Arena kl. 2000 til årets første A-kamp. Det er avtalt flere treningskamper i tiden fremover. Kontakttrening og kamper har vært et savn i lang tid. NÅ ser det endelig ut for å komme i gang igjen med "normal" aktivitet. Treningen har siden mars i 2020 vært holdt vedlike stort sett hele perioden. Aktiviteten har vært begrenset p.g.a. avstandsregler så spenningen er stor ift hvor A-laget står. En pekepinn på dette får vi svar på imorgen. Denne uken blir det gitt nærmere info om når evnt. seriekampene starter igjen.


0 Kommentar

Tine Fotballskole/Aktiv sommer er i gang.

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 21. Jun 2021

Da er årets Tine Fotballskole i gang og på bildet ser vi fordeling i grupper. I alt 121 er påmeldt. Årets forballskole er et samarbeid mellom JIF Fotball og Jevnaker kommune v/Aktiv Sommer. Under ledelse av sportslig ansvarlig i JIF Mads Kleiv er det lagt til rette for at dette skal bli en uforglemmelig uke. Med seg har han 10 instruktører som kommer fra JIF Fotball senior/jr. lag og HBK Damelag. 

Vi ønsker lykke til med uken.


 0 Kommentar

NYTT TILBUD TIL DEG SOM SKAL OPP I 3. TIL 7. KLASSE FRA HØSTEN 2021

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 21. Jun 2021


Skal du opp i 3. til 7. klasse fra høsten 2021? Da har du mulighet til være med på noe NYTT og SPENNENDE.

JIF Fotball lanserer et nytt konsept som vi kaller JIF IFO. (IdrettFritidsOrdning).

Dette skal være et tilrettelagt tilbud hvor fysisk aktivitet står som det sentrale. Vi tilbyr i tillegg til fotball, flere forskjellige idretter som håndball, basketball, turn, friidrett, skøyter og ski, turer i skog og mark osv. Vi har som hovedprinsipp å gi barn positive fritidsvaner og interesser.

Du blir hentet etter skoletid, enten du går på Toso eller BB skole.

Foreløpig er det 2 dager pr. uke. Mandager kl. 1300-1700 og torsdager kl. 1430-1700.

IFO har instruktører med pedagogisk/idrettsfaglig bakgrunn.

Se vedl. link for nærmere info.

IFO

For nærmere info om tilbudet og søknadsskjema, gå inn på hjemmesiden til fotball.jif.no, vedl. link,  eller ta kontakt med leder for IFO Mads Kleiv. Tlf. 99363658 eller mail: mads.kleiv@hotmail.com.

Da det er begrenset med plasser må du være tidlig ute med søknaden, SKAL DU FÅ PLASS. Vi vil sende ut svar på søknaden fortløpende etter hvert som vi får de inn.


0 Kommentar

Fantastisk oppslutning om Tine Fotballskole/Aktiv Sommer

Postet av Jevnaker IF - Fotball den 8. Jun 2021Mats Kleiv

 

Ansvarlig for Tine Fotballskole/Aktiv Sommer Sportslig Ansvarlig i JIF, er strålende fornøyd med påmeldingen. 

Det er påmeldt 120 stk. og vi har gleden av å kunne tilby plass til alle. Det ble satt en grense på 100 stk. Men etter å ha fått på plass rett bemanning og god struktur har vi fått til at alle som har meldt seg på, får plass.

Da er det bare å glede seg til en hel uke med moro, forskjellige aktiviteter og mye sosialt. Årets sommerskole er i samarbeid med Jevnaker kommune som gjennom statlige tilskudd kan tilby barn og ungdom gratis plass. JIF Fotball står som arrangør.
0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline